fbpx

Your Soul Message 

Your Soul Message 

Voor jou als dienstverlenende ondernemer in die momenten van onzekerheid, angst of klein houden.

Je ziel wil je lichtheid brengen en verbinding met je Soul Power.

Voel en versterk je soul power met helende boodschappen vanuit je ziel.

 

Het is tijd om nu eerst naar je ware zelf te luisteren.

 

Voordat je gaat schaven aan je sales en marketing of een businesscoach inschakelt, lees eerst dit.

 

Als dienstverlener ken je je momenten van onzekerheid, angst en je klein houden. Het is soms best lastig die stemmetjes van twijfel of angst niet te laten winnen.  Misschien merk je het aan een van de volgende ‘symptomen’.

 

✓ Er zitten te weinig uren in een dag voor je.

 

✓ In contact met anderen verlies je energie en stukjes van jezelf.

 

✓ Je hebt moeite met zichtbaar zijn.

 

✓ Ideeën worden niet omgezet in acties.

 

✓ Het is moeilijk te stoppen met werken.

 

✓ Je vliegt van het een na het ander.

 

✓ Je trekt niet de juiste klanten aan.

 

✓ Moeite met sales of prijsverhogingen.

 

✓ Focussen is lastig en goed dagritme nog niet gevonden.

 

Lastige uitdagingen in je bedrijf en met je klanten vertellen je over mentale blokkades in jou. Je bedrijf spiegelt je binnenwereld. Weet je de theorie en ben je in de strategie in je bedrijf anders gaan doen? Helpt het niet voor de ‘symptomen’, dan is er een onbewuste of bewuste belemmering in jou wat om aandacht vraagt. Nu (alleen) gaan sleutelen aan je aanbod gaat niet helpen. Dat is volgend vanuit een natuurlijk voelende actie door de verbinding met je ziel.

Als je je mentale blokkades oplost, gaat je bedrijf anders voelen en er uit zien. 

Sales en marketing of een wijziging in je aanbod het kan allemaal alleen werken als je in de basis een stuk zelfvertrouwen hebt en je de connectie met de power en love van je ziel voelt. 

Je bent dan veel geforceerde acties aan het doen bijvoorbeeld op basis van je “hoort of moet dit doen vanuit wat je geleerd hebt” en niet vanuit die verbinding met jouw ware kern, waardoor het niet werkt.

 

Je bent dienstverlenende ondernemer geworden vanuit een roep van je ziel en omdat je anderen mensen oprecht verder wil brengen met wat je doet en tegelijkertijd wilde je vrijheid, maar je mist nu je ziel én je vrijheid. De gevolgen zijn merkbaar:

✓ Je moet nog veel van jezelf. Je doet het vanuit wilskracht, onderneemt geforceerde acties en je bent minder in verbinding met je zielsmissie. 

✓ Je merkt activiteiten zoals sporten, meditatie: Het schiet er steeds vaker bij in.

 

✓ Hoe het met jou gaat heeft een weerslag op je omgeving, bijvoorbeeld je partner of kinderen.

 

✓ Je gunt jezelf te weinig tijd voor leuke dingen doen.

 

✓ Je eigen emoties en je inner werk vragen aandacht van je en dat ‘negeer’ je te vaak.

 

✓ Je neemt onvoldoende ruimte voor het versterken van je verbinding met het universum en je ware zelf.

 

Ik help je graag naar zachte kracht en lichtheid door

 

✓ Niet meer zoveel van jezelf te moeten, maar bewust te kiezen voor lichtheid, liefde en de stem van je ziel.

 

✓ Actie te nemen vanuit de natuurlijk flow van je ziel.

 

✓ Dat wat je nog niet helemaal helder hebt, helder te krijgen.

 

✓ Belemmerende gedachten weg te nemen door ze bij de root aan te pakken.

 

✓ Te luisteren naar je ziel.

 

✓ Je spirituele connectie volledig te gaan voelen en te vertrouwen.

 

✓ Je werkelijke verlangens waar te maken.

 

 

De balans herstellen tussen de mannelijke actie gerichte energie en de vrouwelijke zachtheid.

Werken vanuit een lichtheid en een volle acceptatie van jezelf.

Your Soul Message-healingen 

Aandacht voor het energetisch lichaam is ongelofelijk belangrijk. Dit heeft te maken dat we als mens ook bestaan uit energie.  Een healing wordt daarom vaak als bevrijdend ervaren. Je komt bij je natuurlijke staat wat de weg vrij maakt om nog meer bij jezelf te komen.  Door channeling en afstemming kom je tot andere antwoorden, waar je door de ruis vanuit je denken niet zo makkelijk bij komt.

De Your Soul Message healing sessies zijn gericht op je energie verhogen, lichtheid te brengen en de verbondenheid met je ziel te herstellen of versterken, de verbinding met je ware zelf. Zodat jij kan gaan stromen en de ruimte krijgt, in plaats van je (belemmerende) gedachten. Het effect is veelal gevoel van rust, minder moeten van jezelf, en je beter over jezelf voelen. We werken aan het verhogen van je energie (vibratie die je uitzend) en er zijn bepaalde aspecten waar je tegen aan loopt los gelaten. Steeds lichter worden is wat ik je gun.

Voor jou en je bedrijf is het zo ontzettend belangrijk dat jouw ziel, hart en intuïtie de ruimte krijgen. Een bedrijf staat ten dienste van jou. Toch zie je vaak dat dienstverleners ten dienste staan van hun bedrijf in de dagelijkse praktijk. Ze werken ten koste van zichzelf en vanuit een moeten en een geforceerde actie. Het is nog een oude gewoonte, terwijl je ook al lang weet dat het anders kan en mag. Hoe langer je wacht, hoe verder jij en je bedrijf van je ziel af komt te staan.

Investeren in jezelf is het beste wat je kan doen. Je gaat dan namelijk geven vanuit een vol overstromend glas aan je klanten, in plaats vanuit een tekort in jezelf. Dat is niet alleen waardevol voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen.

Ik help je bijvoorbeeld met oordeel loos leren naar jezelf te kijken, jezelf te accepteren precies zoals je bent en tegelijkertijd ruimte te maken voor groei, je emoties een plekje te geven, de boodschappen van je ziel ruimte te geven, als er ruis over heen is gekomen vanuit de mind.

 

Ik ondersteun je om vanuit de verbinding met je ziel te leven en in die momenten van stemmetjes van onzekerheid, angst of twijfel.

 

Na de sessie zijn dit voorkomende resultaten

✅ De stemmetjes van onzekerheid, angst of klein houden waar je in een bepaalde situatie tegen aan liep, hebben een andere positie gekregen of zijn weg.

  Verbinding met jouw ziel is weer of meer voelbaar voor je.

 Je voelt je rustiger en moet niet meer zoveel van jezelf.

✅ Je krijgt toegang tot delen van jezelf die je als kind voluit plezier gaven.

✅ Je kijkt meer oordeel loos na je zelf.

✅ Opgekropte emoties heb je een ander plekje gegeven.

✅ Oplossingen of handvatten voor uitdagingen in jezelf of bedrijf gevonden.

 

Online is net zo goed mogelijk als offline. Beiden is mogelijk. De sessies zijn niet hetzelfde. Offline is de sessie in Arnhem.

 

Ik heb verschillende mogelijkheden voor Your Soul Messages.

✅ Your Soul Message Letter, op afstand o.b.v. je uitdagingen / vragen

✅ Your Soul Message Offline sessie , 90 minuten 

✅Your Soul Message Online live sessie 75 minuten

✅ Your Soul Message Kennismakings of herhalingssessie, 30 minuten

 

Hoe gaat het in zijn werk tijdens een offline live Your Soul Message sessie?

Je ontvangt bij de sessie bij aankomst een kopje kruidenthee. We bespreken met elkaar waar je nu tegen aan loopt en ik begeleid je met een gechannelde meditatie/visualisatie. Bij de start is er eerst ruimte voor coaching en gesprek. Daarna starten we met de healing.

Tijdens de behandeling is er rust en stilte en wordt er een healing versterkende muziek gedraaid. We praten zo min mogelijk. Wel kan ik het zijn dat ik enkele boodschappen doorgeef, die van belang zijn. Dit kan ook achteraf zijn.

Ben je live hier, dan ontvang je ook een aura en chackra reiniging en vitalisatie. Tijdens de vitalisatie zelf lig je op een behandeltafel. Je wordt niet aangeraakt. Zowel je voor als achterkant wordt gevitaliseerd en gereinigd.

Soms behandelen we een fysiek aandachtspuntje. Neem echter de signalen van je lichaam altijd serieus. Schakel eerst een (antroposofisch) arts of specialist in om je klachten te beoordelen.

Je drinkt na de healing een glas water, we bespreken na en we ronden af. Je ontvangt ter afronding een vooraf geschreven Your Soul Message thema boodschap. Er is ook na de sessie mogelijkheid tot contact voor vragen en integratie. Je krijgt een integratie oefening mee, zodat je effect versterkt en bekrachtigd.

De totale sessie zelf duurt veelal 90 minuten. 

Hoe gaat het in zijn werk tijdens een online live Your Soul Message?

We starten vrijwel direct en bespreken met elkaar waar je nu tegen aan loopt. Vaak is er bij de start eerst ruimte voor coaching en gesprek. Daarna starten we met de healing. Tijdens de online sessies begeleid ik je veelal jezelf te healen. Dit gebeurt bijvoorbeeld met channeling, meditatie of visualisatie. Het is intuïtief, ik werk in het moment. Door de ruimte voor je ziel ontstaat er een vaak een rustig gevoel. 

Praktisch: Tijdens een online sessie zit je achter je computer. Het gaat via skype of zoom. Je bent gewoon bij. Je drinkt na de healing een glas water, we bespreken na en sluiten de sessie af.

De sessie zelf duurt ongeveer 65-90 minuten. 

 

Hoe gaat het in zijn werk tijdens een Your Soul Message Letter?

Je stuurt vragen over uitdagingen waar je nu tegen aan loopt en je krijgt uiterlijk na twee weken antwoord in een vorm van een geschreven document in je mailbox. Je ontvangt tevens een healing tijdens de sessie, die ik op afstand uitvoer. De investering voor deze sessie is 75,-

 

Hoe gaat het in zijn werk tijdens een Your Soul Message 30 minuten online sessie?

Je krijgt een ‘mini’ soul message in je mailbox van mij, die naar boven komt, als ik contact maak met je op afstand. We gaan vervolgens een online sessie van een half uur in op een uitdaging die je nu ervaart. Je vertelt welke situatie of gevoel je graag wilt inbrengen. Dan ontvang je een helende meditatie / visualisatie. Aan het eind bespreken we kort na.

 

Je kunt nu kiezen voor twee verschillende tijdslijnen, beide met andere effecten in je leven.

Je kunt deze kans voor bij laten gaan of uitstellen. Het is goed om af te wegen hoe groot de kans is dat de afstand tussen je ziel en je mind alleen maar groter gaat worden. Gevolg van die afstand is meer ruis en onrust, minder energie en plezier, zwaarte in plaats van lichtheid. Wees heel lief voor jezelf en kies zorgvuldig wat je dan wil gaan doen met lastige gevoelens.

Je kunt ook kiezen voor dat jij jezelf deze stap gunt. Mijn ervaring is dat als je open staat om te ontvangen je een heel goed gevoel over je stap hebt, omdat liefde het antwoord is wat je krijgt op ja zeggen tegen jezelf en wat je nodig hebt. Niet relationele liefde, maar de liefde vanuit het universum. De krachtigste bron van heling voor groei van je ziel. Gevolg meer liefde, rust en je frequentie veranderd, waardoor je andere situaties kan gaan aantrekken.

Het is niet alleen voor jezelf een mooie stap, ook voor de mensen waarvan je houdt en je klanten. Zij zitten namelijk op jouw ‘zielswerk’ en voorbeeld te wachten.

 

In alignment zijn.

Leiderschap nemen & trainen om te voelen dat je body, mind en soul op in één lijn zijn. Alignment brengt sparkles in je leven.

Vervulling door je groei.

Je voelt je trots als je groeit en het geeft je een dieper gevoel van vervulling.

Actie vanuit zachte kracht.

Actie is nodig om je anders te gaan voelen. We werken aan actie vanuit je natuurlijke staat van Zijn en zachte kracht.

 

Review na 1 sessie offline

 

“ Het gaat goed. Ik heb mijn rust genomen. Zelfs flink geslapen overdag en ’s nachts weer. Ik voel rust. Innerlijke rust. Dat straal ik ook uit. Niet alleen van Mijn man hoor ik dat, maar ook van anderen. ‘ je ziet er goed uit’. Tijdens de sessie voelde ik me veilig, heb me er aan overgegeven. Daarna heb ik de energie ruimte gegeven te werken in mij.

Reviews na 1 sessie online

 

 

 

“Ik voel me goed. Ik kan mijn emoties makkelijker accepteren en een plekje geven. Ik voel me rustig en kan makkelijker stressvolle situaties aan.”

“Normaal heb ik honderden moet dingen in mijn hoofd. Nu kon ik gewoon gaan. Ik moest niet zoveel van mezelf en ik sta meer stil.”

Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk.

Brenda

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie van mind en body. Dit kan bijvoorbeeld bij een dreigende burn-out of angst; etc.  Je leert bij haar focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid te zien. Het gaat haar ook makkelijk af er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.

Helma

Reviews na een your soul message letter

 

Dank je wel voor dit moois! Wat bijzonder dit. En wat lucht het ook op. Ga hiermee door!”

“Wat een herkenning. Het heeft me echt meer overzicht gegeven en rust, ik weet mijn volgende stap.”

Veelgestelde vragen

 

Hoe maak ik een afspraak?
Laat je gegevens achter via het formulier wat je vind onder de knop Ja, ik wil een soul message en ik neem contact met je op.

Wat is de investering voor deze sessies?
De huidige prijzen gelden tot 12 januari 2020. De Your Soul message – 30 minuten is 35,- euro en de Your Soul Letter 75,-.  Je eerste sessie, zie ik als kennismaking, je betaalt dan een eenmalig een gereduceerd tarief van 77 euro voor de live sessie en 67 voor de online sessie, exclusief BTW. Voor vervolgsessies is je investering €147,- (live) of 125,- (online) exclusief 21% BTW. Bij afname van meerdere sessies in één keer krijg je een pakketkorting.  Plan direct een sessie om gebruik te maken van deze mogelijkheid voor de korting. 

Voor wie is het interessant?
Voor dienstverlenende ondernemers, zoals coaches, therapeuten, maar ook andere dienstverleners zoals virtual assistents, online marketeers of dienstverleners in de zorg zijn van harte welkom. Ik wil  niemand uitsluiten voor mijn healings, dus voel je dat het resoneert met je, meld je alsjeblieft voor mij.

Waar vindt de healing plaats?
De live sessies vinden in Arnhem plaats. De offline sessie is via digitale weg, namelijk via skype of zoom.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar welkom@yourmentalpeace.com of WhatsApp me (06) 19 83 13 16.

 

Start direct. Zet vandaag nog stappen te werken en leven vanuit zachte kracht en lichtheid. Meld je aan voor deze prachtige sessie of stel je vragen via het onderstaande formulier.