fbpx

Hoe je van ‘te veel van jezelf geven’ en ‘onrust’ naar relaxed ondernemen gaat, zonder het gevoel dat jij je klanten tekort doet.

Ik vertel je het in mijn gratis online videopresentatie.

Vanuit rust je bedrijf leiden. Klik hieronder om je aan te melden voor de gratis videotraining.

Uit de grip van je mind, ruimte voor gemak en bezieling in je bedrijf.

Door de onlinetraining leer je:

1.  Hoe je ongeacht de situatie en hoe anderen reageren je het beste kan blijven voelen.

2. Hoe je geeft aan je klanten, zonder dat het je energie kost.

 

3. Welke mindset helpt bij minder moeten.

 

4. Wat ervoor nodig is om daadwerkelijk keuzes te maken, zonder schuldgevoel.

 

5. Welk patroon er nu voor zorgt dat je onrust voelt en hoe je dat kan doorbreken.

NB: deze video staat tijdelijk online. Schrijf je direct in zodat je hem ook daadwerkelijk kan kijken. Hieronder kun je een datum kiezen en je inschrijven.

Mijn naam is Yvonne en ik ben transformatiecoach, die vrouwen helpt om zichzelf te zijn en vanuit hun hart, met rust in hun denken, te leven.

Ik ben een senior coach en oprichter van de Your Mental Peace-methodiek.  Naast mijn ervaring en opleidingen, heb ik een flinke dosis aan levenswijsheid en eigen ervaring opgedaan. Ik heb namelijk zelf een enorm transformatieproces onder gaan en dat neem ik mee in het werk wat ik doe. Wat ik doe is doorleefd en gebaseerd op wat wel werkt om innerlijke vrede te krijgen en je hart voluit de ruimte te geven. Bovendien laat ik mij regelmatig begeleiden door topcoaches in het veld.  Ik neem bijvoorbeeld ook deel aan wekelijkse groepscoaching bij Jay Shetty. 

Naast mijn waardevolle achtergrond en ervaring, is mijn kracht intuïtief werken. Ik voel en zie wie jij in essentie bent en wat je nu tegen houdt.  Met een schat aan ervaring en interventies in mijn rugzak, die verder gaan dan reguliere coaching gesprekken help ik jou.  Ik word blij van vrouwen die ook gevoelig zijn en niets liever doen dan anderen helpen. Door jou te helpen, draag ik bij aan dat je anderen nog beter kan helpen, vanuit een eigen gevoel van gevuldheid en compleetheid.

Ik geloof dat een andere kijk op mentale gezondheid nodig is. Ik geloof dat tijd is voor andere werkwijzen toe te laten en niet te bestempelen als zweverig, omdat de wetenschap inmiddels anders zegt. 

Ik geloof in een wereld zonder oorlog. Ik geloof dat vrede mogelijk is. We moeten daarvoor kiezen.

Innerlijke vrede brengt uiterlijke vrede.

Innerlijke vrede hoort bij mentale gezondheid.

Zonder actie te ondernemen komt dat er niet. Op mijn manier draag ik mijn steentje aan bij.

Ik ben benieuwd wie jij bent en ontmoet je graag.

Liefs, Yvonne Margaretha

.

Your Mental Peace  – Yvonne Margaretha-welkom@yourmentalpeace.com – (06) 19 83 13 16

ALGEMENE VOORWAARDEN –

PRIVACYVERKLARING 

DISCLAIMER –

CONTACT

DISCLAIMER: Genoemde resultaten van dit product zijn mijn persoonlijke resultaten. Mijn resultaten zijn niet gewoonlijk, op geen enkele wijze wil ik impliceren dat je deze resultaten zal bereiken. Je resultaat zal variëren en hangt af van vele factoren.  De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld om een diagnose te stellen of voor te schrijven voor een medische of psychologische aandoening, noch om dergelijke aandoeningen te voorkomen, behandelen, verlichten of genezen. De informatie in dit document is niet bedoeld als vervanging van een een-op-een relatie met een arts of een gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Daarom is deze informatie niet bedoeld als medisch advies, maar eerder als het delen van kennis en informatie op basis van eigen ervaring. Yvonne Margaretha moedigt je aan om je eigen beslissingen over de gezondheidszorg te nemen op basis van jouw oordeel en onderzoek in samenwerking met een gekwalificeerde professionele zorgverlener. Genoemde resultaten en tips zijn gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring. Mijn resultaten zijn niet gewoonlijk, op geen enkele wijze wil ik impliceren dat je deze resultaten zal bereiken. Ik gebruik deze referenties uitsluitend als voorbeelden. Je resultaat zal variëren en hangt af van vele factoren waaronder maar niet uitsluitend; je achtergrond, ervaring en de inspanning die je erin steekt. Alle vormen van persoonlijke ontwikkeling kunnen risico’s voor je bevatten, naast dat het een enorme hoeveelheid consistente inzet en actie vraagt. Als je niet bereid bent dit te accepteren, dan is dit niet voor jou. Zie voor uitgebreide toelichting mijn disclaimer. Uiteraard is de informatie beknopt en is het niet mogelijk de volledige informatie en potentieel te delen.

Deze site is geen onderdeel van Facebook en/of Google Inc. Daarbij wordt deze website op geen enkele door Facebook en/of Google bekrachtigd. FACEBOOK is een merknaam van FACEBOOK, Inc.