fbpx

Vrienden worden van Your Mental Peace

Your Mental Peace is dol op haar vrienden. Dankzij haar vrienden kan zij bijdragen aan vrede en mentale gezondheid. Zo doneert zij aan kinderen die te maken hebben met geweld en oorlog, omdat vrede helemaal normaal zou moeten zijn.  Vrede in de buitenwereld begint bij vrede van binnenuit.
Your Mental Peace maakt zich dus ook hard voor innerlijke vrede door met hulp van haar vrienden een gratis aanbod te doen aan mensen die kampen met onrust in hun hoofd en meer vanuit hun gevoel willen leven. Mensen die op zoek zijn naar innerlijke vrede en die mentale struggles kennen of hebben gehad.  Your Mental Peace maakt zich druk over het huidige systeem, waarin mensen geholpen worden bij huisartsen en psychologen terwijl de tijd tikt, belletjes gaan en de computer aanstaat voor de verantwoording aan de verzekeringsmaatschappij. Your Mental Peace maakt zich druk om de toenemende rationalisatie en hoofd denken in Nederland. Stress, gezondheidsklachten, gewichtstoename, prestatiegerichtheid.  Het is belangrijk om dat de groep mensen die tussen wal en schip valt, ook laagdrempelig geholpen worden en een eerste stap kunnen maken. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er veranderingen komen in ons onderwijs en mentale gezondheid voor kinderen een serieuze rol krijg in het dagelijks onderwijssysteem.
 
Ja, ik word vriend van Your Mental Peace en steun haar werk en missie om bij te dragen aan Peace van binnen naar buiten en verbetering van mentale gezondheid.