fbpx

Online training: Already perfect

 

Super welkom bij de online training: Already perfect! Helemaal goed precies zoals je nu bent, met alles er op en er aan! Let op: Dit is niet een standaard training. In deze training deel ik veel waarde. Dus wil je verandering, neem deze training super serieus. Investeer tijd en energie in deze training. Want daarmee versterk je ook je already perfect gevoel. Want je vind jezelf het waard om in jezelf te investeren. De training zal je vanuit 100% geloof, commitment en vanuit een houding dat je jezelf dit gunt, zeker verder gaan brengen op je pad van zelfliefde en zelfvertrouwen. En dit heeft een positieve impact op al je levensgebieden!

Volledige acceptatie van jezelf. Volledig omarmen van jezelf. Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.

Hieronder vind je de eerste stappen en het materiaal daarbij. Doorloop eerst de onderstaande stappen. 

De stappen zij, na het doorgeven van je e-mail:

Stap 1. Zorg voor focus en schrijf de antwoorden op de onderstaande vragen op.

Stap 2. Start met je verandering en maak jouw interne besluit n.a.v. het kijken van de video.

Stap 3. Start met (eigen of onderstaande) zelfliefde meditaties dagelijks voor 30 dagen.  

Stap 4. Bewust zijn en integreren in je dagelijkse praktijk.

Let’s Go! Je kunt hieronder verder.

 

Already perfect: START

Stap 1. Zorg voor focus en schrijf de antwoorden op de onderstaande vragen op.

Voorbereiding is essentieel. Je intentie zetten en beginnen met het eind voor ogen. Daarbij vooral wat je wilt in combinatie met hoe dat voelt is zorgen dat je focus hebt voor jouw gewenste resultaat.  Daarnaast is het belangrijk om helder te hebben waarom dit belangrijk voor je is. Daar zit je motivatie. Door je motivatie heb je de discipline om actie te ondernemen. En zo, zo is de cirkel rond voor de verdere groei van het gevoel: You Are already Perfect.

Uiteraard kan je het formulier ook voor jezelf invullen en niet digitaal. Vul je het digitaal in, dan krijg je automatisch je antwoorden bij verzending in je e-mail.Het kan waardevol voor je zijn om het met me te delen om jouw commitment te versterken en daarnaast kan ik je daardoor nog beter faciiteren in jouw groei deze startronde. Heb je vragen, stuur me gerust een persoonlijk bericht via yvonne@yvonnemargaretha.com.

Allready Perfect

 

Verificatie

 

Stap 2. Start met je verandering en maak jouw interne besluit n.a.v. het kijken van de video.

 

 

 

Stap 3. Start met dagelijks zelfliefde meditaties te luisteren. Onderstaande heb ik voor je gemaakt. 

 

 

Stap 4. Wees de aankomende dagen heel bewust van je interne besluit te kiezen voor zelfliefde en waardering en gevoel dat je het kan/ goed bent zoals je het doet en bent. Kies er voor om je gedachten die anders zeggen naast je neer leggen en niet te voeden.

 

Dit was de start voor vandaag. Het zal hierna om 5 stappen gaan en natuurlijk een afsluiting. Over 11 dagen kan je groei naar dat already perfect gevoel maken. Ik gun het je van harte. Gun het jezelf ook en geloof 100% erin dat je de aankomende 11 dagen een belangrijke shift kan maken.

Liefs, Yvonne