fbpx

Ontspannen en plezier in je leven vanuit een stevig fundament in jezelf

Van last van de mind, naar een gelukkig gevoel en een stevig fundament in jezelf

 

Zet je gevoel van levensgeluk op 1 en ruim de oude rommel definitief op.

Voor bewuste vrouwen die niet ellenlang dezelfde mentale blokkades willen blijven herhalen in hun leven

Je bent soms zo met anderen bezig dat je jezelf ‘vergeet’ en je merkt misschien wel dat je moeite hebt met teveel regels en systemen. Eigenlijk pas je niet in het 9 tot 17 systeem, je hoort nu nog bij een minderheid van bewuste vrouwen. 

Als bewuste vrouw ken je misschien ook wel moe wordt van bepaalde beperkende gedachten en twijfels, die je nu eigenlijk ook wel zat bent. Er blijven bepaalde patronen zich herhalen.

 

✓  De mind die je beperkt om voluit te genieten van je leven en je bedrijf helemaal naar je eigen hand te zetten. 

✓ Hoe (on)bewust angsten aan je leven en je relaties knagen, en dat dat je meer energie kost dan je lief is.

✓  Je weet dat er nog wat is wat je aan moet gaan, maar je kan je vinger er niet op leggen of je bent bang dat het te zwaar zal zijn (nb: goed nieuws dit laatste hoeft helemaal niet zo te zijn). 

✓  Je bedrijf of je gezinsleden die je signalen laten zien, wat zich in je mind afspeelt, waar je bewust of onbewust last van hebt.

 

Je bent dan veel geforceerde acties aan het doen bijvoorbeeld op basis van je “hoort of moet dit doen vanuit wat je geleerd hebt” en niet vanuit die verbinding met jouw ware kern, waardoor het niet werkt.

 

Ik help je graag naar peace of mind en geluk en genieten van binnenuit.

Met mijn aanbod help ik je 

 

✓ Belemmerende gedachten en angsten weg te nemen door ze bij de root aan te pakken. 

 

✓ Niet meer zoveel van jezelf te moeten, maar bewust te kiezen voor lichtheid, liefde en de stem van je ziel.

 

✓ Actie te nemen vanuit de natuurlijk flow, zodat je energie over houdt.

 

✓ Dat wat je nog niet helemaal helder hebt rondom je onbewuste blokkades, helder te krijgen, zodat je gericht wat aan kan doen.

 

✓ Te luisteren naar je ziel, zodat je van binnenuit compleet en heel durft te voelen.

 

✓ Je spirituele connectie volledig te gaan voelen en te vertrouwen.

 

✓ Je werkelijke verlangens waar te maken, want je wil meer fun.

 

Jezelf het beste gunnen en vrijheid voelen in je eigen tijd indelen

 

Waarom gaan voor dit traject?

Als bewuste vrouw, is het essentieel dat jij geeft vanuit een teveel aan energie en niet uit een tekort. Jouw ziel (hogere zelf) is de werkelijk bedoelde leider van je leven en werk. Dus niet je hoofd. Zonder die verbinding, kan je een ander niet maximaal helpen. Zonder helder te hebben en te werken aan alignement van je body, mind en soul,  heb je onvoldoende flow en energie in je leven.

Ik ben Yvonne en ben een life transformer. Persoonlijke groei en verandering van mensen is altijd mijn passie geweest. Sinds mijn begin 40ste voel ik een stevig fundament in mezelf en ervaar ik inner peace en heeft mijn denken een hele andere positie in mijn leven. Ben je benieuwd hoe ik dat gedaan heb?

Zo heb ik altijd mijn prioriteit om mij continu te ontwikkelen en mijn eigen persoonlijke ontwikkeling centraal te stellen in mijn keuzes. Dat doe ik met zoals coaching, opleidingen, persoonlijke sessies, via mijn eigen tools en door de connectie met het universum. Stel je voor dat je kunt terugvallen op een fundament in jezelf, namelijk je ware zelf (je ziel) om om te gaan met de ups en downs van het leven en werk. Stel je voor dat je denken, angsten een andere positie krijgen in je leven. Daarbij gaat het verder dan alleen negatieve gedachten ombuigen.

Er zijn 6 fundamenten, die ik in mijn model hanteer.

 1. Weten wat je wilt en wat je tegenhoudt, om je leven te leiden zoals je wilt.
 2. Leiderschap over je denken.
 3. De juiste keuzes voor jou gaan maken.
 4. Je gelukkig van binnenuit kan voelen.
 5. Overvloed toelaten.
 6. Je missie leven

Mijn onderlegger is het nieuwe bewust-zijn. Dit is onderdeel van mijn werk, dit betekent voor mij.

 1. Bewustzijn- je bent je gedachten niet
 2. Het nieuwe bewustzijn- Oude systemen brokkelen af en wordt tijd voor nieuwe systemen vanuit verbinding met het universum. Onderwijs, mentale gezondheid, fysieke gezondheid het vraagt wat anders dan de vastgeroeste systemen, waarvan het steeds duidelijker wordt dat ze niet meer werken.
 3. We zijn spirituele wezens, die een menselijke ervaring hebben.
 4. Werken met Wet van Aantrekking, jouw vibratie (dat wat je werkelijk voelt) is essentieel (niet je gedachten of woorden)
 5. Healing werkt, omdat alles is energie is. Ik hanteer daarbij de principes uit de documentaire Heal.
 6. We zijn 1 en komen uit dezelfde bron. Deze bron is puur en liefde.
 7. Iedereen is intuïtief, we mogen het weer herinneren om er mee te werken.
 8. Het leven werkt voor je

Voor alles wat werkt of niet werkt, geldt de mate van waarin jij gelooft essentieel is. Wat dat betreft is je mindset cruciaal. Een voorbeeld hiervan Joe Dispenza, waar ik me ook graag door laat inspireren, die zichzelf door meditatie en visualisatie heeft genezen na een ongeluk. Of mensen zoals Bruce Lipton. 

Ik maak voor een fractie van de tijd en geld die ik besteed heb en ik nog dagelijks besteed aan mijn persoonlijke groei voor jou de essentie toegankelijk.

Jou help ik graag naar connectie met je ware zelf, dat stevige fundament in jezelf. Daar is liefde, power en love. Van daaruit werk je vanuit zachte kracht en een natuurlijke actie flow. Van daaruit kan je bedrijf stromen.

Je kunt wat mij betreft niet vroeg genoeg beginnen met terugpakken van leiderschap over je bedrijf. Hoe eerder je start, hoe langer je van kan genieten. Grote kans als je uit connectie bent dat jouw leven je geen maximale vervulling geeft en je nog teveel laat beïnvloeden door anderen. Dat de buitenwereld jouw leven onbewust meer bepaald dan jij zou willen. Het vraagt jouw aandacht om je ziel te voelen, voeden en te groeien, dus daarom is het belangrijk dat je niet langer blijft uitstellen. Hoe eerder je begint, hoe eerder je meer rust ervaart en lichtheid. Je krijgt dan ook steeds meer ruimte voor je intuïtie en je hart. 

Jouw verantwoordelijkheid nemen over jouw leven onder jouw condities is essentieel om te gaan ervaren dat het leven voor je werkt.

en.

De twee onderstaand genoemde fundamenten zijn daarin leidraad. 

Je verlangens, behoeften en belemmeringen glashelder en  durven handelen naar wat je echt wilt, zodat je energie krijgt en meer rust.

Als je niet helder en concreet hebt wat je huidige situatie is en wat je werkelijke verlangens en behoeften zijn, zal je werkelijke verlangens niet manifesteren. Het gevolg is bij onduidelijkheid, dat je tijd en geld verspilt, omdat je niet weet wat echt goed voor je voelt. Bovendien blijf je eerder hangen in of luisteren naar je oude patronen. Omdat je ook deels onbewust bent van je belemmeringen, weet je ook niet wat je echt wilt. Je maakt niet de keuzes die aansluiten bij je ziel en wat je wilt bereiken en wie je echt bent. Ik help je naar je ware zelf te luisteren. Als je dit helder hebt, kun je makkelijk van binnenuit andere keuzes maken, in plaats vanuit een geforceerdheid van het denken.

 

Leiderschap over je denken, zodat er meer relaxe mindset ontstaat om te genieten

Je moet bewust worden van welke gedachten je hebt en welke energie je uitstraalt. Daar moet je regie over krijgen om daadwerkelijk te manifesteren. Maar niet met een geforceerd denken, nee vanuit een denken in verbinding met je ziel. Dit is de basis; hoe bewuster je wordt hoe beter je andere keuzes kunt maken. Uit de automatische piloot. Oude brein paden doorbreken en nieuwe brein paden aanleggen vanuit je ware zelf. Zodat je hoofd je daadwerkelijk gaat ondersteunen in plaats van belemmeren. Er is niets in de buitenwereld dat niet reflecteert wat in jouw binnenwereld is. Dat wat jou raakt,  is er om je te laten groeien. Ik help mensen dat ook te gaan doen. Jouw verantwoordelijkheid nemen over jouw leven in verbinding met je ware zelf is essentieel om te gaan ervaren dat het leven voor je werkt.

Hoe ziet het traject relaxed en gelukkiger leven eruit?

We gaan samen op weg op jouw verlangens te manifesteren en je belemmeringen op te ruimen die je nu tegen houden. Mer bezieling, gemak en lucht in je werk als dienstverlener brengen.

Onderstaand het kader in hoe ik werk:

We werken een periode van 8 weken samen.

Ik werk altijd vanuit een combinatie van sessies (live on- of offline), Online videotrainingen en audio meditaties/ visualisaties. Zo versterken we het effect van de sessies die je ontvangt en is er meer duurzaamheid. Ik wil je ondersteunen dat de verandering waar je naar verlangt, bijvoorbeeld een bepaalde overtuiging loslaten, zo snel mogelijk onomkeerbaar is en je duurzame resultaten hebt in plaats van ‘instant relief’ wat niet duurzaam is. 

Wat ontvang je.

✓ Je ondergaat  2 krachtige 1:1 interventies (online) om de connectie met je ware zelf te versterken en belemmeringen op te ruimen.

✓ Een ondersteunende 1:1 soul message die je ontvangt.

2 live online Q&A’s of masterclasses op maat, die ik in de academie voor je plaats. 

✓ We hebben een korte lijn via e-mail en Whats App. Dit betekent dat jij mij in de afgesproken periode altijd vragen kan stellen en kan delen op elk moment. Ik ben gericht op jouw verandering supporten en er zijn op die moeilijk momenten. Ik tune dan op je in en geef je mijn reactie of input, zodat je verder komt. Pop it when its hot.

✓Wekelijkse e-mails om je proces te faciliteren.

✓Je bevindt je continu in de healing energie en je krijgt een (links) naar ondersteunende visualisaties/meditaties die ook helend werken.

✓ Een live 1:1 dagdeel samen, retraïtedag, met elkaar om samen stappen te zetten en je te faciliteren in de rust in jezelf. (Afhankelijk van wat we afspreken is dit online, dan wel live)

✓Er wordt een audio meditatie healing speciaal voor jou gemaakt, die je ondersteund.

Onlinetrainingsvideo’s, die je faciliteren in jouw proces. Je krijgt inspiratie en informatie die nodig is om jouw groei te faciliteren via video’s. Er zijn meerdere videotrainingen. Onderwerpen zijn afgestemd op  gewenste resultaten, bijvoorbeeld:

1. Vanuit je ziel manifesteren met de Wet van Aantrekking.

2. Helderheid over je verlangens en behoeften te krijgen, zodat je minder onbedoelde zijwegen gaat nemen. 

3. Je belemmeringen glashelder, zodat je ze kunt opruimen of anders mee om kan gaan.

4. Leiderschap over je denken, zodat je creator kan zijn van je eigen leven.

5. Hoe omgaan met angst en mentale blokkades.

✓Je ontvangt een ondersteunende yin yoga les op video. Deze heb ik speciaal laten maken door een ervaren yin yoga docente om je extra te ondersteunen in je proces van verbinding herstellen of versterken met je Soul Power, je body connectie te versterken en je mind een andere positie te geven.

Ik vind het belangrijk om ruimte te hebben om het moment te werken en creëren met je, zodat ik volledig kan aansluiten bij de thema’s van jou en de groep in het moment. Dit aanbod kent daarom ook maatwerk onderdelen en de inhoud kan in het moment aangepast worden ten gunste van een beter resultaat. Het hoe moet niet leidend zijn, maar dat wat bijdraagt aan het beste resultaat. 

Plan een vrijblijvend verhelderingsgesprek met me. Dan vertel ik je meer.

 

Wat kan deze reis samen je brengen?

✅ Meer rust en relaxheid

✅ Heb je verlangens en behoeften helder en de condities gemaakt om jouw leven te leiden en durf je van daaruit je grenzen te stellen, zonder je schuldig te voelen of raar.

✅ Weet je wat je nu tegenhoudt en hoe dat aan te pakken, zodat je relaxer voelt.

✅ Weet je hoe de Wet van Aantrekking werkt en ben je er (weer) actief jouw energie aan het inzetten, zodat je volledig vertrouwen krijgt in jezelf en je eigen leven steeds meer naar je hand kan zetten.

✅ Heb je zelf de tools in bezit, die je steeds opnieuw kan gebruiken om jouw verlangens en wensen helder te hebben en houden.

✅ Ben jij een dienstverlener met een nieuwe mindset en nog belangrijker een andere hogere energiefrequentie.

Kunnen kiezen voor gemak.

✅ Heb je die stemmetjes van angst en onzekerheid een andere positie gegeven.

Heb je tools om regie te nemen over je denken en rust voor jezelf te creëeren.

✅  Kan je veel vaker vanuit een natuurlijke ontspannen manier actie ondernemen.

De volgende ronde start in maart en duurt 8 weken. De schoolvakantie telt niet mee voor de 8 weken. De investering bedraagt 1497,- exclusief 21% BTW. Je ontvangt na deze 8 weken de mogelijkheid om door te gaan naar exclusieve 1:1 transformatie op maat traject.

Je kunt nu kiezen voor twee verschillende ‘tijdslijnen’, beide met andere effecten voor je toekomst.

Je kunt deze kans voor bij laten gaan of uitstellen. Het is goed om af te wegen hoe groot de kans is dat de afstand tussen je ziel en je mind alleen maar groter gaat worden. Gevolg van die afstand is meer ruis en onrust, minder energie en plezier, zwaarte in plaats van lichtheid en situaties aantrekken die je niet meer wilt. Zeg je geen ja tegen jezelf, Wees heel lief voor jezelf en kies zorgvuldig wat je dan wilt gaan doen met lastige gevoelens. Uitstellen heeft in mijn ervaring altijd meer nadelige gevolgen dan positieve.

Je kunt ook kiezen voor dat jij jezelf deze stap gunt. Mijn ervaring is dat als je open staat om te ontvangen je een heel goed gevoel gaat krijgen over je stap, omdat liefde het antwoord is wat je krijgt op ja zeggen tegen jezelf en wat je nodig hebt. Niet relationele liefde, maar de liefde vanuit het universum. De krachtigste bron van heling voor groei en power van je ziel. Gevolg meer liefde, rust en je frequentie veranderd, waardoor je andere positieve situaties kan gaan aantrekken. Kriebels in je buik voelen bij de nieuwe mogelijkheden.

Het is niet alleen voor jezelf een mooie stap, ook voor de mensen waarvan je houdt en je klanten. Zij zitten namelijk op jouw ‘zielswerk’ en voorbeeld te wachten. 

Als jij zelf niet investeert in coaching of een andere vorm van begeleiding, hoe kun je dan verwachten dat jezelf belangrijk genoeg vind? Het beste voor je klanten, begint bij het beste voor jezelf

 

Zachte kracht

Intuïtieve actie

Power en Love

Jouw Ziel verbind.

Je ware zelf komt uit alignement.

Het mannelijke en vrouwelijke in een natuurlijk evenwicht.

Jij connected met de bron

Vervuld van binnenuit

Jij bent liefde, jij bent het universum

 

De faciliterende online omgeving

Naast de persoonlijke coaching krijg je toegang tot de video’s met daarin extra’s die je nodig hebt. Via deze video’s begeleid ik je ook dat je niet alleen kennis ontvangt, maar het ook daadwerkelijk wat met die kennis gaat doen, zodat je die verbinding met je ziel en het universum gaat VOELEN. Dat faciliteer ik graag.

 

Wat heeft er voor gezorgd dat je met mij wil  werken en dit fijn vond? Wat heeft er aan bijgedragen? 

 ​Ik voelde dat  ik een stuk begeleiding nodig had. En dat er vragen en “dingen zijn die al bijna levenslang zijn”.  En ik geen andere wegen meer kon vinden. Ik heb psychologen gesproken en andere hulpverlening gehad. Heb wel inzichten gekregen maar het vervolg op inzichten niet. Die trajecten waren ook vaak zwaar en uitputtend, dat is bij jou zo anders. 
En ik vond het eerste bijna niet te geloven bij jou.. iemand die naast je staat, je helpt en alleen maar liefdevol met je mee kijkt. Veel verder kijkt en persoonlijker. Met liefde energie steken in jezelf. Samen. Dat voelde voor mij perfect en op het juiste moment. Ook voel ik mij op mijn gemak mij je waardoor ik  mij open durf te stellen. Mede doordat jij ook uit eigen ervaring persoonlijk deelt. 
En ik heb altijd bij jou een warm hart gevoeld, nooit anders.

Leah Saina

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie van mind en body. Dit kan bijvoorbeeld bij een dreigende burn-out of angst; etc.  Je leert bij haar focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid te zien. Het gaat haar ook makkelijk af er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.

Helma

Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk.

Brenda

In Alignment.

Leiderschap nemen om te leven vanuit harmonie tussen jouw body, mind en soul.

Vervulling door je groei.

Persoonlijke groei geeft vervulling. Dat bewijst zich keer op keer.

Actie vanuit zachte kracht.

Actie is nodig om te groeien en je leven te veranderen. Deze actie neem je niet vanuit geforceerde daadkracht, maar vanuit je natuurlijke staat van zijn.

 

Veelgestelde vragen

Q: Wanneer starten we?


A:
  We plannen onze eerste sessie zo snel mogelijk na je aanmelding. Uiteraard is er eerst een matchgesprek voorafgaand, en moet er ruimte zijn voor een traject. We bespreken dit tijdens ons gesprek.

Q: Wat is de investering?

A: De investering is aftrekbaar voor ondernemers. De investering is 1497,- euro exclusief BTW. Let op dit is een tijdelijke Pilot Prijs (in plaats van 2497,- euro). 

Q: Voor wie is het interessant?

A: Voor bewuste vrouwen, die houden van persoonlijke groei, zoals coaches, therapeuten, maar ook andere dienstverleners zoals virtual assistentes, online marketeers of dienstverleners in de zorg of HR, kappers en andere dienstverleners zijn van harte welkom. Ik help vrouwen, die zich steeds minder kunnen identificeren met wat ik noem ‘9.00 tot 17.00 pad’ en ‘weten’ dat het anders kan en soms de vertaling nog niet kunnen maken naar maar hoe dan door mentale blokkades of nog oude energie in het systeem. Ook kan het gaan om ondernemende vrouwen en leiders gaan, die de stap willen gaan maken naar ondernemers/zzp’ers, omdat ze merken dat ze zich niet meer goed voelen bij de gebaande werksystemen in Nederland. Vaak merken zij dat aan terugkerende fysieke of mentale klachten.

Q: Blijf je toegang houden tot de faciliterende online omgeving?


A: Je blijft een jaar toegang houden.

Q: Het lijkt me best zwaar om aan mezelf te werken, klopt dat?

A: Het zijn oude denkbeelden over hoe je mentaal gelukkiger kan worden, dat het zwaar moet zijn of je hele verleden op moet rakelen. Soms is het Helen van je verleden nodig maar soms ook niet. Als het nodig is kan het ook op een lichte manier. Het vraagt Inspanning, maar dat hoeft niet zwaar en moeizaam te zijn. Bovendien mag je jouw geluk de ruimte geven. En jij weet net zo goed als ik dat het uit de weg gaan, juist erger maakt. Dus laat je mind je niet voor de houden en vertrouw op jezelf en jouw kracht.
Je ontvangt niets dat je niet aan kan. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat iets te snel gaat. In jouw tempo zetten we precies de juiste stappen. Het zijn beren op de weg die de mind ziet. En het wordt pas echt zwaar als je niet aan jezelf werkt terwijl je ergens van binnen wel voelt dat het daar tijd voor is. 

Q: Helaas heb ik de komende periode weinig tijd. Wanneer start je een volgende ronde?

A: je kunt nu nog instappen voor de sterk verlaagde pilotprijs. De kans dat je klachten toe genomen zijn of je nog in het zelfde rondje aan het draaien bent (in een ander jasje) is bijna 100% als je niets doet en je nog iets je mist vele waardevolle momenten met jezelf, je dierbaren en je klanten is groot. Tijd is meest onderschatte ‘Schat’ op deze wereld en TIJD komt niet meer terug, neem dat mee in je overweging. In plaats van te zeggen: Ik heb geen tijd, stel jezelf eens de vraag: Hoe zou ik tijd kunnen maken? 

 Q: Kan ik ook in mijn eigen tempo het traject doorlopen?

 A: Ja dat kan zeker! Met uitzondering van de 1:1 sessies en retraitedag, kan ik je direct toegang geven tot alle lessen zodat je zelf je eigen planning en tempo bepaalt.

Q: Ik voel wat moeite met de gevraagde investering.

A: Vaak stel ik de vraag terug; “Denk je dat je de investering eruit kunt halen?”. Als je weet: Ik help je om verbinding met jezelf en je eigen fundament te versterken. Mijn doel is dat er een onomkeerbare beweging in gang is gezet dat verschil maakt voor positie van je denken en je levensgeluk, en je zaken te leren die jij je hele leven lang kan gebruiken. Herinneringen gaan mee, materie daar denk je niet aan op je sterfbed. Je mag jouw geluk en jezelf de moeite waard vinden. Verder vind het belangrijk dat een ‘investering’ ook best een beetje pijn mag doen, dat jij jezelf hierin mag stretchen. Als het niet comfortabel voelt dan ga je wel echt je best doen. En welke keuze je ook maakt, het kost altijd iets. Dit traject kost je geld, maar doe je het niet, dan kost het je bijvoorbeeld frustratie en gemist geluk. Het gaat er dus niet zozeer om wat iets kost, maar wat jij iets waard vindt. 

Q: Mijn omgeving, partner, staat niet achter investering.

A: Je mag jouw geluk centraal stellen en jouw omgeving ook. Vaak spiegelt jouw omgeving nog een deel van jou zelf, iets wat in jouw mind zit. Waarin kun jij jezelf wel meer wat je waard bent gunnen? En wat als je het niet doet? Krijg je dan spijt of niet? Waar ben je bang voor of jouw omgeving? Als je bang bent om te verliezen, dan is dat wat je aantrekt, ongeacht je keuze. Als jij je niet vrij voelt bij je partner en je om hem laat, tast dat fundament aan van jullie relatie. In het fundament hoort voor jouw namelijk waarschijnlijk ook jezelf kunnen zijn en elkaar daarin accepteren. Echte liefde is vrij. Dus kijk goed wat je wilt en laat je mind geen excuus zijn voor jou en je partner. Praat over het onderliggend thema, het zal niet het enige situatie zijn waarin dit speelt. Goed om te weten is dat mijn traject gericht is op verbinding met anderen en de weg naar de verbinding met jezelf. Misschien kan het tegenovergestelde de situatie worden? Een klant gaf het vandaag in ieder geval nog aan: meer verbinding met haar kind en haar partner.

Q: Ik doe al best veel andere dingen, is niet teveel?
 A: In mijn optiek zijn er maar weinig coaches die zo breed opgeleid zijn als ik en ook tegelijkertijd de gaven hebben die ik heb, naar totaal kijken en verschillende interventies in kunnen zetten. Daardoor kom je bij veel verschillende personen terecht. Dit zegt wat over wat jij echt nodig hebt en de markt. Het is juist een signaal om dit traject serieus te overwegen.

Q: Ik weet niet precies of er wat is en mijn leven loopt best ok.
Leef je volle potentie voor jezelf, je naasten en je werkt. 100% is jouw leven, inclusief jouw werk, een spiegel van wat in je leeft. En ja groot deel is onbewust. Als je uit de automatische piloot snapt, kan je andere keuzes maken die jou zelf en je bedrijf ten goede komen. Daar kan je op vertrouwen. Echter, jij bepaalt zelf of je dit nodig hebt of niet. Heb je het nodig? Dan voel je dat diep van binnen wel. 

 

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar welkom@yourmentalpeace.com of WhatsApp me op 0619 83 13 16.