fbpx

Blog post: Wat is een healing

Healing, wat is het en wat doet het voor mij?

Ik krijg soms vragen van mensen die benieuwd zijn naar mijn werk, wat een healing inhoudt. Voor sommige is het ook een drempeltje. Wat gebeurt er precies? Hoe gaat het in zijn werk? Wat doe je dan? Wat ervaar je als je zo’n healing ingaat? Wat doet het met mij? Er is geen standaardantwoord op deze vragen, omdat de ervaringen en sessies uniek zijn, wel kan ik je in dit blog meer vertellen over hoe ik zelf een healing ervaar en hoe de mensen die bij mij zijn geweest dit hebben ervaren. Meestal gebruik ik niet alleen healing in mijn aanbod. Ik geloof in de combinatie van verschillende interventies het meeste resultaat geeft om meer rust, gemak en bezieling in je bedrijf en leven te ervaren. Dus ik ga ook voor coaching, meditatie/visualisatie en training. Juist de combinatie van deze vier vormen maken mijn trajecten extra resultaatgericht.  

Spiritualiteit en healing

Healing staat voor helen. Ik geloof dat we heel zijn en tegelijkertijd dat we ons zelf dat weer kunne laten voelen. We kunnen onszelf Helen. Ik geloof dat wij als spirituele wezens menselijke ervaring hebben en dat wij allen uit 1 en dezelfde bron komen. Deze bron is puur en liefde. Iedereen is intuïtief, ook jij. Ik werk in een healing vanuit mijn eigen intuïtie en stel mij dan volledig in op de persoon die ik ga helpen. Healing voor mij betekent werken aan mijn heelheid voelen en de ander helpen zich heel te voelen. Alles is energie, dit is bewezen en dat maakt het eigenlijk niet zo gek dat je kunt focussen op de energie in plaats van op de inhoud van je gedachten of gevoelens. Intuïtie betekent voor mij ook luisteren wat zich aandient voor bij de gedachten. De inhoud van onze gedachten leidt gewoonweg soms ook af.

Je kunt je bewust zijn van je gedachten, maar je bent je gedachten niet. Ik werk met de Wet van Aantrekking, ik geloof dat je met energie meer moois in je leven kan aantrekken. Ik heb aan den lijve ondervonden dat het werkt. Daarom is het een belangrijke basis in mijn leven.

Hoe ervaart een klant een sessie?

Het is heel verschillende hoe iemand erin stapt en wat jij er zelf uit kunt halen. Enkele reacties die ik heb mogen ontvangen van klanten die bij mij een your soul message sessie hebben gedaan:

Ik voelde me na afloop heel rustig.
Geen enkel oordeel over mezelf, alles was goed! Een hele fijne bevestiging van alles.
Voel me nu nog sterker om m’n ingeslagen weg te vervolgen, zonder schuldgevoelens van wat dan ook! Gesteund en aangemoedigd voelen zijn de meest passende woorden hiervoor!
Je deed het heel goed: krachtig en liefdevol! Je zei ook hele rake en kloppende dingen, heel bijzonder; Heel veel dank dat je deze healing voor mij deed, een kadootje.
Jij bent ook en heel mooi mens, met prachtige gaves waar heel veel mensen blij mee zullen zijn!
Dank je lieve Yvonne voor deze prachtige healing. Veel liefs, Anique

“Wat een herkenning. Het heeft me echt meer overzicht gegeven en rust, ik weet mijn volgende stap.”

“De sessie heeft mij rust gebracht, erkenning, herkenning en liefde. Het heeft iets geopend. Het resultaat is meer dat ik kan uitleggen. Dit mag iedereen meemaken. Allerliefste dankbare knuffel. Jacqueline”

Ik voel rust. Innerlijke rust. Dat straal ik ook uit. Tijdens de sessie voelde ik me veilig, heb me er aan overgegeven. Daarna heb ik de energie ruimte gegeven te werken in mij.”

De ervaring die jij opdoet tijdens een healing is heel persoonlijk.

Heb je wel eens eerder healingen ontvangen. Mijn ervaring is dat per persoon die de healing uitvoert, er ook veel verschil kan zijn. Zo is er vaak geen totale stilte tijdens een healing.

Wat ervaar ik in een sessie?

In de sessie ontvang je een soort begeleidde meditatie helemaal afgestemd op jou. Vanuit mijn zijn komt de tekst bij de meditatie. Tegelijkertijd geef ik de healingsenergie door.Tijdens de healing sessie focus ik me op jouw licht en liefde en geef ik me volledig over aan mijn intuïtie. Ik maak contact met mijn healing energie en met de healing kracht in jou. Healing energie is energie met een hoge frequentie.

Als ik een Soul Message sessie doe, dat mediteer of wandel ik vooraf. Ik neem de tijd om mij volledig in te stellen op de ander ten dienste te zijn en mijn eigen denken naar de achtergrond te brengen. Zo geef ik mijn intuïtie helemaal de ruimte

Belemmeringen of onzekerheid

Het kan zijn dat jij onzekerheid voelt of een gedachte ervaart of het wel iets voor je is. Ik geloof ook dat je alleen dingen doet, die bij je passen. Alleen daarbij dus niet je laten leiden door angsten en twijfels uit de mind, maar je intuitie. Ik zou dan ook als je voelt dat je graag een keer zou willen, eerder kiezen voor eerder te doen dan later. Omdat je simpelweg langer van kan genieten. Tot nu toe zet het bij de mensen die geweest zijn altijd een mooie beweging in gang. Ik wil je vragen om na te gaan waar die gedachte vandaan komt. Is het omdat je de healing nog niet hebt ervaren en je spanning voelt over wat er gaat gebeuren? Of is het onzekerheid over wat er loskomt? Misschien fijn om te weten, Ik vraag je niet om iets te delen met mij dat jij niet wil en je bent er gewoon de hele tijd zelf bij. Ik geef de boodschappen die ik ontvang door aan jou en jij mag bepalen wat jij hiermee wil doen.

Graag vertel ik je hierna meer over hoe een Your Soul Message sessie in zijn werk gaat. Je mag me altijd een bericht sturen om je vragen aan mij te stellen.

Your Soul Message sessie

Wanneer je bij mij komt voor een Your Soul Message sessie gaat het er eerst om dat je kunt landen in de ruimte. Hierom ontvang je bij aankomst een kopje kruidenthee. Dan bespreken we met elkaar waar je nu tegen aan loopt en is er ruimte voor coaching en gesprek. Dan begeleid ik je met een gechannelde meditatie/visualisatie, we starten met de healing.

Tijdens de behandeling is er rust en stilte en wordt er een healing versterkende muziek gedraaid. We praten zo min mogelijk. Wel kan ik het zijn dat ik enkele boodschappen doorgeef, die van belang zijn. Dit kan ook achteraf zijn.

Tijdens een sessie bij mij ontvang je ook een aura en chakra reiniging en vitalisatie. Tijdens de vitalisatie zelf lig je op een behandeltafel. Je wordt niet aangeraakt. Zowel je voor als achterkant wordt gevitaliseerd en gereinigd.

Soms behandelen we een fysiek aandachtspuntje. Neem echter de signalen van je lichaam altijd serieus. Schakel eerst een (antroposofisch) arts of specialist in om je klachten te beoordelen.
Je drinkt na de healing een glas water, we bespreken na en we ronden af. Als je vragen hebt is er voldoende ruimte om deze te stellen. Je ontvangt ter afronding een vooraf geschreven Your Soul Message thema boodschap. Er is ook na de sessie mogelijkheid tot contact voor vragen en integratie. Je krijgt een integratie oefening mee, zodat je effect versterkt en bekrachtigd.
De totale sessie zelf duurt veelal 90 minuten.

Online Your Soul Message sessie

Ik hoef niet fysiek in dezelfde ruimte met jou te zijn, omdat ik je ook kan begeleiden om jezelf te healen. Ook in de online sessie starten we met een coaching en bespreken we waar je nu tegenaan loopt. Daarna starten we met de healing. Tijdens de online sessie maak ik bijvoorbeeld gebruik van channeling, meditaitie of visualisatie. Healing is intuïtief, ik werk in het moment. Door de ruimte voor je ziel ontstaat er een vaak een rustig gevoel.

 

Your Soul Message Letter afstandshealing?

Je stuurt vragen over uitdagingen/ vraagstukken waar je nu tegen aan loopt, deze stuur je naar me op. Ik stem op je af in de energie en noteer alle antwoorden die ik hoor in de energie. Het fijne aan deze brief is dat de ruis van de mind er niet is. Veelal ervaren mensen veel herkenning, overzicht en rust het zo op papier te zien. Bovendien is het gericht op oplossingen. Dus concreet en praktisch weten hoe je het kan oplossen. Je kunt het zien als een gesprek van ziel tot ziel op afstand.  Je ontvangt direct tijdens deze sessie een healing, die ik ook op afstand uitvoer. Deze healing wordt ingegeven door wat zich aandient tijdens het schrijven van de brief. Daarom kan je al direct verlichting en een verschuiving ervaren. De terugkoppeling over de healing vind je ook in het document. Het document vind je binnen twee weken in je mailbox. Je kunt alles vragen, ik doe alleen bijvoorbeeld geen toekomst voorspellende vragen, omdat ik geloof dat je zelf invloed hebt op je toekomst. 

Hoe werkt dit voor jou?
Tijdens een online sessie zit je achter je computer. Het gesprek verloopt via Skype of Zoom zodat we elkaar kunnen zien en horen. Je bent gewoon bij. Je drinkt na de healing een glas water, we bespreken na en sluiten de sessie af. De sessie zelf duurt ongeveer 55-90 minuten, gemiddeld 60 minuten.

 

Welke sessie past bij mij?

Ik bied verschillende vormen van healing aan, omdat ik geen fysiek contact met jou hoef te hebben om je te kunnen helpen kan dit ook online. Geef jij er de voorkeur aan live de healing te beleven, dan ben je welkom bij een sessie bij mij. Wanneer je vragen hebt over welke sessie bij jou past, stuur mij dan een bericht en dan bespreken we dit samen eerst.

Een healing is heel persoonlijk en ik kan in deze tekst niet precies delen wat jij gaat ervaren. Wel kan ik de ervaring van anderen delen dat zij meer rust en inzicht ervaren na een healing sessie. Ik gun jou ook de rust en ruimte om te luisteren naar je intuïtie. Stuur je bericht naar welkom@yourmentalpeace.com. Je ontvangt altijd persoonlijk antwoord.