fbpx

De online boost persoonlijke groei

Heb je bepaalde terugkerende angst, twijfel of onzekerheid? Of is er iets uit je verleden wat je maar moeilijk los kan laten? Ik help je graag jezelf te bevrijden met de 1:1 boost sessie.

Peace of mind voor bewuste vrouwen, die niet dezelfde negatieve patronen willen blijven herhalen.

 

Voordat je van buitenaf oplossingen zoekt, uitstelt of een oplossing zoekt bij een reguliere coach, psycholoog, businesscoach of psycholoog lees het volgende.

 

” Ik voelde dat ik een stuk begeleiding nodig had. En dat er vragen en “dingen zijn die al bijna levenslang zijn”.  En ik geen andere wegen meer kon vinden. Ik heb psychologen gesproken en andere hulpverlening gehad. Heb wel inzichten gekregen maar het vervolg op inzichten niet. De trajecten waren ook vaak zwaar en uitputtend. 

En ik vond het eerste bijna niet te geloven bij jou. Het blijkt dat het wel kan en anders kan. Licht en duurzaam. En iemand die naast je staat, je helpt en liefdevol met je mee kijkt. Veel verder kijkt en persoonlijker. Met liefde energie steken in jezelf. Samen. Dat voelde voor mij perfect en op het juiste moment. Ook voel ik mij op mijn gemak bij je waardoor ik  mij open durf te stellen. 

En ik heb altijd bij jou een warm hart gevoeld nooit anders.”

 

Herken je het volgende:

 

✓ Je herkent bepaalde mindset problemen en weet dat je anders wilt doen, maar het lukt niet. Je gaat niet van weten van doen. Deze specifieke patronen gaan voor je gevoel al ‘levenslang’ mee en je hebt al begeleiding gehad, maar je kunt maar niet op dat punt waar je zo naar verlangt.

 

✓ Je verlangt bevrijd te worden van angsten, zodat je je meer kan ontspannen en gelukkiger gaat voelen (goed nieuws dit hoeft niet heel zwaar en moeizaam te zijn).

 

✓ Er knaagt iets aan je, je leven voelt op zich goed, maar je laat ook nog heel veel en je hebt moeite om om te gaan met dat jje je niet gesteund voelt door je omgeving.

 

✓ Je merkt dat je verlangens niet durft te realiseren omdat je mind er tussen komt.

 

Als je je mentale blokkades oplost, gaat je leven er wél mooi uit zien.

 

Je bent je werk gaan doen vanuit een passie en omdat je anderen mensen oprecht verder wilt brengen met wat je doet en tegelijkertijd wilde je vrijheid, maar je mist nu je ziel én je vrijheid. De gevolgen zijn merkbaar:

 

✓ Je mind gaat nog op bepaalde gebieden met je aan de haal.

 

 ✓ Je hebt nog angsten en die stop je weg of beïnvloeden je onbewust om voluit te genieten van jouw leven. 

 

✓ Het ouderschap/partner zijn of werk- of ondernemer zijn het valt je regelmatig te zwaar.

 

✓ Je moet nog te veel van jezelf en doet geforceerd leuke dingen.

 

✓ Je gaat vaak over je eigen grenzen heen.

 

✓ Je neemt onvoldoende ruimte voor het versterken van je verbinding met jezelf en jou als onderdeel van het universum. 

 

 

Ik help je graag met je te bevrijden van je verleden, angst, twijfel of onzekerheid,

zodat je lichter gaat voelen

 

 

 

 

✓ Belemmerende gedachten en angsten weg te nemen door ze bij de root aan te pakken. 

 

✓ Niet meer zoveel van jezelf te moeten, maar bewust te kiezen voor lichtheid, liefde en de stem van je ziel.

 

✓ Actie te nemen vanuit de natuurlijk flow, zodat je energie over houdt.

 

✓ Dat wat je nog niet helemaal helder hebt, helder te krijgen, zodat je gericht wat aan kan doen.

 

✓ Te luisteren naar jezelf,  zodat je van binnenuit compleet en heel durft te voelen.

 

✓ Je intuïtie volledig te gaan voelen en te vertrouwen.

 

✓ Je werkelijke verlangens waar te maken, want je wil meer fun.

Het is tijd om je volgende stap te nemen.

Een holistische benadering geeft meer resultaat

Ik werk in mijn trajecten, met body, mind en soul. Een holistische benadering werkt in mijn ervaring het beste. Daarbij is Aandacht voor het energetisch lichaam ongelofelijk belangrijk. Dit heeft te maken dat we als mens ook bestaan uit energie.  Energetisch werk wordt daarom vaak als bevrijdend en veel lichter ervaren, dan een zware sessie. Je komt bij je natuurlijke staat wat de weg vrij maakt om nog meer bij jezelf te komen.  Je komt tot andere antwoorden vanuit veiligheid en vertrouwen in jezelf, waar je door de ruis vanuit je denken niet zo makkelijk bij komt en je heling zacht plaatsvindt.

De sessies zijn gericht op je energie verhogen, lichtheid te brengen en de verbondenheid met jezelf te herstellen of versterken. Zodat jij kan gaan stromen en de ruimte krijgt, in plaats van je (belemmerende) gedachten. Het effect is veelal gevoel van rust, minder moeten van jezelf, en je beter over jezelf voelen, puzzelsstukjes die je gaat zien of al helder vallen. Steeds lichter worden is wat ik je gun.

 

Geef je ware zelf en je intuïtie volledig de ruimte

Voor jezelf is het zo ontzettend belangrijk dat jouw ziel, hart en intuïtie de ruimte krijgen. Je werk staat ten dienste van jou en dat kan niet als je negatief denken, je verleden, angst, onzekerheid of twijfel leider laat zijn. Toch zie je vaak dat dienstverleners ten dienste staan van hun werk in de dagelijkse praktijk en hun denken. Ze werken ten koste van zichzelf en vanuit een moeten en een geforceerde actie. Het is nog een oude gewoonte, terwijl je ook al lang weet dat het anders kan en mag. Hoe langer je wacht, hoe verder jij en je bedrijf van je ziel af komt te staan.

Investeren in jezelf is het beste wat je kan doen. Je gaat dan namelijk geven vanuit een vol overstromend glas aan je klanten, in plaats vanuit een tekort in jezelf. Dat is niet alleen waardevol voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen.

Ik help je bijvoorbeeld met oordeel loos leren naar jezelf te kijken, jezelf te accepteren precies zoals je bent en tegelijkertijd ruimte te maken voor groei, je verleden een plekje te geven, anders om te gaan met je denken, angst en twijfel. 

 

 

Ik ondersteun je om je te bevrijden van onzekerheid, angst of twijfel, die de mind nu eenmaal produceert, zodat je rust in jezelf kan voelen.

 

Na de sessie zijn dit voorkomende resultaten

 

✅ Je hebt oude rommel opgeruimd of losgelaten.

✅ De stemmetjes van onzekerheid, angst waar je in een bepaalde situatie tegen aan liep, hebben een andere positie gekregen of zijn weg.

✅  Verbinding met jezelf is weer of meer voelbaar voor je.

 Je voelt je rustiger en moet niet meer zoveel van jezelf.

✅ Je krijgt toegang tot delen van jezelf die je als kind voluit plezier gaven.

✅ Je kijkt meer oordeel loos na je zelf.

✅ Opgekropte emoties heb je een ander plekje gegeven.

✅ Oplossingen of handvatten voor uitdagingen in jezelf of bedrijf gevonden.

 

Online is net zo goed mogelijk als offline. Beiden is mogelijk. De sessies zijn niet hetzelfde. Offline is de sessie in Arnhem. Op dit moment zijn de sessies altijd online.

Wat is een peace of mind sessie?
De sessies zijn voor vrouwen die voelen dat de oude denkpatronen niet meer passen waar ze in zitten of zelf hebben gecreëerd. Ze verlangen naar vrijheid, meer energie, wel doen wat ze leuk vinden, durven vertrouwen op hun intuïtie en vervulling in het werk of ze hebben behoefte dat wat puzzelstukjes op zijn plek gaan vallen of zijn er aan toe om oude angsten te erkennen, zodat ze opgeruimd kunnen worden.

Het grootste obstakel is de mind die je in de weg zit. Het irriteert je misschien ook wel dat je denken nog zo veel negatieve invloed op je heeft.
Je weet diep van binnen dat je iets anders mag doen maar durven niet of weten niet hoe de eerste stap te nemen. Of dat er iets knaagt, en er eigenlijk iets ouds zit dat hun hier en nu nog beïnvloed ter negatieve. Je kunt er alleen zelf niet precies de grip op krijgen.

Wat gebeurd er tijdens zo’n sessie?

Ik werk in het moment en stem af op wat jij nodig hebt, het is niet precies te voorspellen is en is voor iedereen anders. Vaak is het combinatie van intuïtief gesprek, coaching, vragen, visualisatie, meditatie en energetisch werk. Het energetische werk kun je vergelijken met reiki, je werkt met positieve energie die je ondersteunt in jouw proces van heelheid voelen en loslaten van oude ballast. We bestaan uit energie, onze gedachten zijn ook energie. Daarom is energetisch werk vaak zo behulpzaam.

Een meer Interessante vraag is eigenlijk: Wat gebeurd er NA een sessie? Mensen ervaren meer rust, puzzelstukjes die op hun plek vallen, heling van oude situaties, ze gaan nieuwe positieve situaties aantrekken, situaties die anders lopen ten positieve, durven voor zichzelf te kiezen.
merkt activiteiten zoals sporten, meditatie: Het schiet er steeds vaker bij in.

Hoe gaat het in zijn werk tijdens een live sessie in mijn praktijkruimte?

Je ontvangt bij de sessie bij aankomst een kopje thee. Voorafgaande aan de sessie hebben wel al even per mail of telefoon contact met elkaar gehad.

We bespreken met elkaar waar je nu tegen aan loopt en ik begeleid je met een meditatie/visualisatie. Bij de start is er eerst ruimte voor coaching en gesprek. Daarna starten we met het werken aan de vraagstukken die je hebt. Na het werken aan het vraagstuk, hebben we nog een nagesprek.

Je drinkt na de sessie een glas water, we bespreken na en we ronden af. Er is ook na de sessie mogelijkheid tot contact voor vragen en integratie. Je krijgt een integratie oefening mee, zodat je effect versterkt en bekrachtigd.

De totale sessie zelf duurt veelal 90 minuten. De investering voor deze live sessie is 147 euro (177,87 incl.) De sessie vindt in Arnhem plaats.. 

Hoe gaat het in zijn werk tijdens een online live peace of mind sessie

We starten vrijwel direct en bespreken met elkaar waar je nu tegen aan loopt. Vaak is er bij de start eerst ruimte voor coaching en gesprek. Daarna starten we met je uitdaging bespreken, dat kan door coaching of energetisch werk zijn. Tijdens de online sessies begeleid ik je veelal jezelf te healen. Dit gebeurt bijvoorbeeld met channeling, meditatie of visualisatie. Het is intuïtief, ik werk in het moment. Door de ruimte voor je ziel ontstaat er een vaak een rustig gevoel. 

Praktisch: Tijdens een online sessie zit je achter je computer. Het gaat via skype of zoom. Je bent gewoon bij. Je drinkt na de healing een glas water, we bespreken na en sluiten de sessie af.

De sessie zelf duurt ongeveer 65-90 minuten. De gevraagde investering is 122 euro (147,62 incl.).

 

Je kunt nu kiezen voor twee verschillende tijdslijnen, beide met andere effecten in je leven.

Je kunt deze kans voor bij laten gaan of uitstellen. Het is goed om af te wegen hoe groot de kans is dat de afstand tussen je ziel en je mind alleen maar groter gaat worden. Gevolg van die afstand is meer ruis en onrust, minder energie en plezier, zwaarte in plaats van lichtheid. Wees heel lief voor jezelf en kies zorgvuldig wat je dan wil gaan doen met lastige gevoelens.

Je kunt ook kiezen voor dat jij jezelf deze stap gunt. Mijn ervaring is dat als je open staat om te ontvangen je een heel goed gevoel over je stap hebt, omdat liefde het antwoord is wat je krijgt op ja zeggen tegen jezelf en wat je nodig hebt. Niet relationele liefde, maar de liefde vanuit het universum. De krachtigste bron van heling voor groei van je ziel. Gevolg meer liefde, rust en je frequentie veranderd, waardoor je andere situaties kan gaan aantrekken.

Het is niet alleen voor jezelf een mooie stap, ook voor de mensen waarvan je houdt en je klanten. Zij zitten namelijk op jouw ‘zielswerk’ en voorbeeld te wachten.

 

Peace of mind door in alignment zijn.

Leiderschap nemen & trainen om te voelen dat je body, mind en soul op in één lijn zijn. Alignment brengt sparkles in je leven.

Free your mind.

and the rest will follow. Je mind maakt je of breekt je. Je hebt invloed op hoe je met het leven omgaat.

Actie vanuit zachte kracht.

Actie is nodig om je anders te gaan voelen. We werken aan actie vanuit je natuurlijke staat van Zijn en zachte kracht.

 

Mijn naam is Yvonne en help als life transformer bewuste vrouwen hun mentale blokkades en angsten op te ruimen, zodat ze zich in hun leven gelukkiger voelen en zich vrij voelen van binnenuit.

Ik ben oprichter van de Your Mental Peace-methodiek.  De methode om af te komen van (terugkerende) mentale klachten, zonder zware ellenlange energieslopende trajecten. Naast mijn ervaring en opleidingen, heb ik een flinke dosis aan levenswijsheid en eigen ervaring opgedaan. Het was niet altijd makkelijk maar het heeft me een stevig fundament gebracht. Ik heb namelijk zelf een enorm transformatieproces onder gaan en dat neem ik mee in het werk wat ik doe. Wat ik doe is niet alleen gestaafd door opleidingen, het is ook doorleefd en gebaseerd op wat wel werkt om innerlijke vrede te krijgen en je hart voluit de ruimte te geven. Bovendien laat ik mij regelmatig begeleiden door topcoaches in het veld.  Ik neem bijvoorbeeld ook deel aan wekelijkse groepscoaching bij Jay Shetty. Ik heb bij Gaby Bernstein, en vele anderen mijn eigen skills volop ontwikkeld. 

Naast mijn waardevolle achtergrond en ervaring, is mijn kracht intuïtief werken. Ik voel en zie wie jij in essentie bent en wat je nu tegen houdt.  Ik zet zo nodig mijn intuïtieve gaven in. Met een schat aan ervaring en interventies in mijn rugzak, die verder gaan dan reguliere coaching gesprekken help ik jou. Ik word blij van vrouwen die ook gevoelig zijn en niets liever doen dan anderen helpen. Door jou te helpen, draag ik bij aan dat je anderen nog beter kan helpen, vanuit een eigen gevoel van gevuldheid en compleetheid.

Ik geloof dat een andere kijk op mentale gezondheid nodig is. Ik geloof dat tijd is voor andere werkwijzen toe te laten en niet te bestempelen als zweverig, omdat de wetenschap inmiddels anders zegt. 

Ik geloof in een wereld zonder oorlog. Ik geloof dat vrede mogelijk is. We moeten daarvoor kiezen.

Innerlijke vrede brengt uiterlijke vrede.

Innerlijke vrede hoort bij mentale gezondheid.

Zonder actie te ondernemen komt dat er niet. Op mijn manier draag ik mijn steentje aan bij.

Ik ben benieuwd wie jij bent en ontmoet je graag. Via de contactpagina kun je contact met me opnemen. 

Liefs, Yvonne Margaretha

Review na 1 sessie offline

 

“ Het gaat goed. Ik heb mijn rust genomen. Zelfs flink geslapen overdag en ’s nachts weer. Ik voel rust. Innerlijke rust. Dat straal ik ook uit. Niet alleen van Mijn man hoor ik dat, maar ook van anderen. ‘ je ziet er goed uit’. Tijdens de sessie voelde ik me veilig, heb me er aan overgegeven. Daarna heb ik de energie ruimte gegeven te werken in mij.

Reviews na 1 sessie online

 

 

 

“Ik voel me goed. Ik kan mijn emoties makkelijker accepteren en een plekje geven. Ik voel me rustig en kan makkelijker stressvolle situaties aan.”

“Normaal heb ik honderden moet dingen in mijn hoofd. Nu kon ik gewoon gaan. Ik moest niet zoveel van mezelf en ik sta meer stil.”

Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk.

Brenda

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie van mind en body. Dit kan bijvoorbeeld bij een dreigende burn-out of angst; etc.  Je leert bij haar focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid te zien. Het gaat haar ook makkelijk af er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.

Helma

Reviews na een your soul message letter

 

Dank je wel voor dit moois! Wat bijzonder dit. En wat lucht het ook op. Ga hiermee door!”

“Wat een herkenning. Het heeft me echt meer overzicht gegeven en rust, ik weet mijn volgende stap.”

Veelgestelde vragen

 

Hoe maak ik een afspraak?

Als je even op de knop drukt, kan je de sessie aanschaffen en neem ik binnen twee werkdagen contact met je op om de sessie te plannen, zodat je op korte termijn je boost sessie kan ontvangen.

 

Wat is de investering voor deze sessies?

Je investering is 147 (177 incl.))voor een live sessie en 122 (147 incl.) voor een online sessie. Mijn losse sessies zijn beperkt beschikbaar. Deze prijzen zijn exclusief BTW. Voor ondernemers is dit aftrekbaar. Vraag bij de werkgever voor mogelijkheden als je in loondienst bent.

Voor wie is het interessant?

Voor ondernemende en dienstverlenende vrouwen, die houden van persoonlijke groei, zoals coaches, therapeuten, maar ook andere dienstverleners zoals virtual assistentes, online marketeers of dienstverleners in de zorg of HR zijn van harte welkom. Ik wil niemand uitsluiten op basis van functies voor mijn sessies, dus voel je dat het resoneert met je, meld je gewoon, het resoneert niet voor niets :-). Ik help vrouwen, die zich steeds minder kunnen identificeren met het wat ik noem ‘9.00 tot 17.00 pad’ en ‘weten’ dat het anders kan en soms de vertaling nog niet kunnen maken naar maar hoe dan.

Waar vindt de sessie plaats?

De live sessies vinden in Arnhem plaats. De offline sessie is via digitale weg, namelijk via skype of zoom of whattsapp video.

 

Het lijkt me best zwaar om aan mezelf te werken, klopt dat?

Het zijn oude denkbeelden over hoe je mentaal gelukkiger kan worden, dat het zwaar moet zijn of je hele verleden op moet rakelen. Soms is het Helen van je verleden nodig maar soms ook niet. Als het nodig is kan het ook op een lichte manier. Het vraagt Inspanning, maar dat hoeft niet zwaar en moeizaam te zijn. Bovendien mag je jouw geluk de ruimte geven. En jij weet net zo goed als ik dat het uit de weg gaan, juist erger maakt. Dus laat je mind je niet voor de houden en vertrouw op jezelf en jouw kracht. Je ontvangt niets dat je niet aan kan. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat iets te snel gaat. In jouw tempo zetten we precies de juiste stappen. Het zijn beren op de weg die de mind ziet. En het wordt pas echt zwaar als je niet aan jezelf werkt terwijl je ergens van binnen wel voelt dat het daar tijd voor is. 

Ik voel wat moeite met de gevraagde investering.

Vaak stel ik de vraag terug; “Denk je dat je de investering eruit kunt halen?”. Als je weet: Ik help je om je vrij te maken van je verleden, onrust, angst. Mijn doel is dat er een onomkeerbare beweging in gang is gezet dat verschil maakt voor positie van je denken en je levensgeluk, en je zaken te leren die jij je hele leven lang kan gebruiken. Herinneringen gaan mee, materie daar denk je niet aan op je sterfbed. Je mag jouw geluk en jezelf de moeite waard vinden. Verder vind ik het belangrijk dat een ‘investering’ ook best een beetje pijn mag doen, dat jij jezelf hierin mag stretchen. Als het niet comfortabel voelt dan ga je wel echt je best doen. En welke keuze je ook maakt, het kost altijd iets. Dit traject kost je geld, maar doe je het niet, dan kost het je bijvoorbeeld frustratie en gemist geluk. Het gaat er dus niet zozeer om wat iets kost, maar wat je iets waard vindt. 

 

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar welkom@yourmentalpeace.com of WhatsApp me (06) 19 83 13 16.

 

Start direct. Ga je nu creator worden van je eigen leven, zodat je met energie, plezier en vanuit rust kan leven? Meld je aan voor deze boost sessie of stel je vragen via welkom@yourmentalpeace.com