fbpx

Voor gevoel van vrijheid, rust en geluk van binnenuit

Your Mental Peace: coaching & mentoring

Ben je er aan toe om je oude rommel op een lichte manier op te ruimen?  Afscheid te nemen van angsten, twijfels of onzekerheden?

OVER mij en

YOUR Mental Peace

Mijn naam is Yvonne en ik ben transformatiecoach, die voornamelijk bewuste en gevoelige vrouwen (kan ook mannen) helpt uit de grip van hun denken en vanuit hun hart en ziel te leven, zodat ze zich gelukkig, vrij en rustig voelen van binnenuit.

Het Your Mental Peace model is het model om van (terugkerende) mentale klachten af te komen, zonder zware energieslopende ellenlange trajecten. Vanuit de Your Mental Peace- methodiek ondersteun ik bij een transformatie van jezelf en dat heeft een positief effect op je hele leven. Doel: ruimte en rust te voelen om plezier te voelen en luchtigheid in je leven toe te laten, met je ware zelf aan het roer.

Mentale en innerlijke vrede is wat ik je gun.

Ik ben een zachtaardige intuïtief krachtige vrouw van 42 jaar. Kracht en kwetsbaarheid gaan voor mij samen. Ik ben een transformatiecoach en maak me dus hard voor het goed begeleiden van transformatieprocessen, dat betekent dat ik help om je daadwerkelijk anders te gaan voelen, in plaats van geforceerd of gekunsteld.

Ik help je om jouw verlangens en behoeften de ruimte te geven, zodat je van binnenuit kan genieten, voldoening, tevredenheid en rust te voelen. Hoe meer mensen vanuit dat gevoel leven, hoe mooier onze wereld voor onszelf wordt om in te leven. Op deze manier wil ik bijdragen aan een mooiere en fijnere wereld. Met vrede in jezelf, meer vrede in de buitenwereld. Bovendien is mijn verlangen dat de vrouwen die ik help weer hun bijdragen leveren aan innerlijke en uiterlijke vrede.  Pay it Forward. Daarom heet dit aanbod Your Mental Peace. Mijn kernwaarden in mijn werk: duurzaamheid (in de uitkomst en in mijn ecologische voetafdruk), veiligheid om jezelf te zijn en kiezen voor liefde in plaats van angst.

 

Mijn passie is persoonlijke groei, verandering en het voorkomen en verminderen en een einde maken aan mentale klachten. Dat is de rode draad in heel mijn loopbaan en leven.

Ik groeide op in een Gronings gezin in een plaatsje in het oosten van het land, met een oudere broer en mijn ouders. Op mijn 30ste besloot ik alleen te verhuizen  van Hardenberg naar Arnhem om daar een nieuw leven op te bouwen. Tot die tijd had ik zelf al te maken gehad met mentale klachten, maar ook bij anderen. Zo kreeg mijn inmiddels ex-man ernstige mentale klachten en kreeg ik te maken met een zelfmoord van een collega ook vanwege mentale klachten. Ik leerde hierdoor hoe belangrijk het is om mentaal te sporten, maar ook dat de hulp voor mensen met mentale klachten soms echt ernstig tekort schiet. En daar wil ik verandering in aanbrengen. Want je denken is van levensbelang voor je levensgeluk.

Dat ik naar Arnhem ging had te maken met een innerlijk weten dat ik op deze plek hoorde te zijn en dat het bedoeling was uit Hardenberg te vertrekken.

Ik ging werken en had succesvolle leuke baan, ontmoette de vader van onze zoon, werd moeder. Na mijn moederschap merkte ik dat er iets aan me knaagde. Het werd me steeds meer helder dat het leven dat ik leidde een leven was dat ik dacht te willen leiden. Ik ging me ook steeds slechter voelen, versnelde enorm, totdat ik op een dag niet meer verder kon.

Vanaf dat moment begon een zoektocht en ruimte nemen om een nieuw leven op te bouwen. Mijn body, mind en soul vroegen om een ander pad dan het pad van de eerste helft van mijn volwassen leven. Het is een bijzondere, leerzame en helende zoektocht, die me veel ‘wijsheid’ heeft gebracht. Coaching was al onderdeel van mijn werk, maar door deze ervaring heeft dit een hele andere dimensie er bij gekregen, waar mijn klanten hun voordeel mee doen.

In de gebaande paden kon ik in mijn eigen proces kon ik niet mijn mentale en fysieke herstel vinden. Ik had hulp van psychologen, maar ik bleef steken in mijn herstel. Ook werd helder dat ik in het normale werksysteem niet kan functioneren. Dat is voor mij ziekmakend, nog steeds trouwens. Het werd me helder dat terugkerende mentale en fysieke klachten mij vertelde dat ik niet in het systeem kan passen.

Toen ik het gebaande pad van de reguliere zorg los liet, ging er een wereld voor mij open. Ik kwam er meer en meer achter dat met alleen aandacht voor het cognitieve,  aandacht voor wat er allemaal mis met me is (*diagnoses) ik er niet kwam. Simpelweg omdat mijn body  en soul niet mee werden genomen en ik alleen benaderd werd vanuit wat ik niet meer kan. Ik kwam erachter dat er zoveel echte wijsheid, vertrouwen en vervulling is als je weer gaat samenwerken met je ware zelf en het universum. Ik hoor mensen wel eens over zweverig. Ik ervaar het inmiddels alleen als praktisch en logisch en inmiddels is het ook heel veel wel wetenschappelijk onderbouwd, het duurt alleen lang voor dat doordringt. Net zoals toen bleek dat de aarde rond was in plaats van vierkant. Mijn ervaring is dat het benoemen als zweverig vaak aangeleerde gedachten zijn, gebaseerd op angst voor bijvoorbeeld de opvatting van anderen. 

2018  was een belangrijke mijlpaal in mijn transformatieproces, een kantelpunt. Dat moment staat me nog goed bij. Nu is er inmiddels geen weg meer terug naar mijn oude ik. Het voelt als een vorig leven. Ik weet nu veel beter wie ik ben en wanneer ik me teveel aanpas of geef. Ik voel me nu van binnenuit fundamenteel anders. Natuurlijk ken ik ook twijfels en gedachten die me niet ondersteunen, heb ik mijn beperkingen en angsten, maar mijn basis is nu zo fundamenteel anders. Ik heb inmiddels ook heel veel tools om hiermee om te gaan. Er is een stevig fundament gekomen en vertrouwen dat het leven voor mij werkt. “The universe has my back”, zoals Gaby Bernstein zo mooi zegt.

Ik kom naast vreugde ook verdriet tegen in mijn leven, maar ik blijf zelf aan het stuur en in vertrouwen staan. Ik beweeg bewust flexibeler door het leven en weet mijn gevoeligheid en bewustzijn ten positieve in te zetten voor mezelf en anderen. Mijn beperkingen in het ‘gewone’ systeem, zijn juist mijn krachtigste tool in mijn dagelijks leven. Bovendien weet ik nu ook heel goed hoe je mentale ‘shit’ kunt opruimen, dat geeft rust en vertrouwen in jezelf en dat heeft impact your mental peace, maar ook op dierbaren.

Mijn kracht is de combinatie van ‘weten’, krachtig mindsetwerk, intuïtief werken en connectie met het universum. Ik stem op je werkelijke zijn af en daarnaast zorg ik dat je ‘weet’ wat je zelf kan doen om jouw eigen gevoel van binnenuit weer te voelen.

Ik wil zo veel mogelijk mensen bereiken met mijn gedachtegoed. Binnen vijf jaar wil ik zo ver zijn dat ik met allround coaching en ‘teachings’ bijdraag aan ‘mentale gezondheid’ en bewustzijn op een andere meer eigentijdse manier in Nederland en in het buitenland. 

Over mijn opleidingen en ervaringen

 

Door mijn opleidingen, werk en levenservaringen bied ik maatwerk om jou te begeleiden naar rust, lucht, plezier en ruimte voor jou. Je denken mag een andere positie krijgen en de bezieling in je leven volop de ruimte.

Ik maak gebruik van eigentijdse krachtige coaching, tools en meditaties. Ik ben opgeleid als (effortless) coach en alternatief therapeut, waaronder EFT therapeut en healer. Ik heb daarnaast opleidingen of coaching gevolgd bij Gabrielle Bernstein, Marie Forleo, Jitske Kramer, Luk DeWulf, Diane van Beaumont, Jay Shetty. Ook ben ik mindfulness trainer en heb ik ervaring met een breed scala aan krachtige interventies die ik kan inzetten in jouw proces, zoals Emotional Freedom Technique, The Work, Mind Eye Power, Healing. Ik ben ingewijd in de volledige Munai Ki en de rite of the womb en ik mag dit ook doorgeven. Interventies zijn krachtige middelen om daadwerkelijk oude belemmeringen op te ruimen, zodat ze simpelweg niet meer in je systeem zitten. Dat is zo een ontzettend waardevolle aanvulling op coaching. Mijn ervaring is dat je proces sneller gaat.

Alle interventies die ik gebruik en in opgeleid ben, heb ik zelf ondergaan met positief resultaat. Ik ben dus zowel professional als ervaringsdeskundige. Daarnaast ben ik helder wetend. Mijn ervaring is dat ik alleen maar dingen door krijg als jij het oké vind of als we met elkaar samenwerken.

Voor jou betekent mijn ervaring en achtergrond dat ik intuïtief de werkwijze en methode kies, die op dat moment bij je past. Ik zet in wat nodig is. Dat kan ook een geheel unieke afgestemde methode zijn. Dit gaat verder dan een regulier gesprek en mijn ervaring is dat de resultaten daardoor duurzaam en dieper zijn, maar vooral dat het ook minder tijd en zoals ik zelf het vaak noem ‘elke week in je eigen shit ronddraaien’. Daar ben ik niet van en ik denk ook niet dat je dat helpt. spreek daarin uit eigen ervaring. Dat neemt niet weg dat we wel zo nodig daar naar kijken, maar dat de insteek is dat vanuit kracht te doen en niet om onnodig beerputten open te trekken, zonder dat dat resultaat oplevert. Het meest gebruikte woord voor het resultaat na 1 sessie, is het woord rust en dichter bij mezelf.

Voorafgaand aan de oprichting van Your Mental Peace ben ik jaren als coach, adviseur en leidinggevende werkzaam geweest op gebied van mens en organisatie. Door zowel mijn functies toen en nu heb ik veel ervaring met het bouwen en ontwikkelen van organisaties. De mens in de organisatie bepaalt het succes van de organisatie. Deze ervaring en vertaalslag kunnen maken is een waardevolle aanvulling voor de dienstverleners en ondernemers, die ik help.

 

 

 

 

 

Ik ben aangesloten bij Effortless Coaching expertisecentrum en bij het collectief alternatieve therapeuten:

Over mij persoonlijk

 

Ik vind heel veel dingen leuk, onder andere dat ik moeder ben van een prachtige zoon. Door mijn manier van leven nu, kan ik weer genieten van de mensen om me heen. Ik houd van persoonlijke ontwikkeling en daarnaast ben ik een liefhebber van muziek, katten, boeken, sauna en de natuur, met daarin een warm hart voor bomen. Daarnaast trekt Spanje mij enorm. Verder vind ik duurzaam eten en leven heel belangrijk. Het woord biologisch komt nogal vaak voor als ik ergens kom:-). Daar waar kan, wil ik namelijk bijdragen aan een betere omgang met ons milieu en het welzijn van de dieren in de wereld. Verder geloof ik dat pure voeding ons ondersteund. Vrienden prijzen me vaak voor de innerlijke rust en kalmte die ik breng en de ruimte om zichzelf te zijn, met alles wat er bij hoort. Ook de vermeende ‘foutjes’. 

Ik ben benieuwd wie jij bent. Wat heeft ervoor gezorgd dat je m’n verhaal hebt gelezen? Herken je jezelf erin? Waar loop jij tegen aan? Je bent hier vast met een reden. Laten we eens met elkaar praten. Je kunt het contactformulier invullen, dan kunnen we met elkaar connecten. Ik hoor graag van je. 

Graag tot ziens, Liefs, Yvonne

 

 

Leuk als je onderstaande formulier invult, zodat we met elkaar kunnen connecten.

2 + 4 =