fbpx

OVER mij en

YOUR Mental Peace

Mijn naam is Yvonne en ik ben transformatiecoach, die vrouwen helpt uit de grip van hun denken en vanuit hun hart te leven. Mijn kracht is intuïtief werken met een schat aan interventies in mijn rugzak, die verder gaan dan reguliere coaching gesprekken en vragen. Ik stem op je wie je in de kern bent af.

Vanuit de Your Mental Peace- methodiek ondersteun ik bij een transformatie van jouw leven. Doel: ruimte en rust te voelen om plezier te voelen en luchtigheid in jouw leven toe te laten. Mentale en innerlijke vrede is wat ik je gun.

Ik ben een zachtaardige (hoog)gevoelige en tegelijkertijd krachtige vrouw van 42 jaar. Kracht en kwetsbaarheid gaan voor mij samen. Ik ben een transfromatiecoach en maak me dus hard voor het goed begeleiden van transformatieprocessen. Ik help mensen om hun verlangens en behoeften de ruimte te geven, zodat ze kunnen genieten, voldoening, tevredenheid en rust voelen. Hoe meer mensen vanuit dat gevoel leven, hoe mooier onze wereld voor onszelf wordt om in te leven. Op deze manier wil ik bijdragen aan een mooiere en fijnere wereld. Met vrede in jezelf, meer vrede in de buitenwereld. Bovendien is mijn verlangen dat de vrouwen die ik help weer hun bijdragen leveren aan innerlijke en uiterlijke vrede.  Pay it Forward. Daarom heet dit aanbod Your Mental Peace. Mijn kernwaarden in mijn werk: duurzaamheid (in de uitkomst en in mijn ecologische voetafdruk), veiligheid om jezelf te zijn en kiezen voor liefde in plaats van angst.

 

Mijn passie is persoonlijke groei en verandering. Dat is de rode draad in heel mijn loopbaan, die 22 jaar geleden startte.

Ik groeide op in een Gronings gezin in een plaatsje in het oosten van het land, met een oudere broer en mijn ouders. Op mijn 30ste besloot ik alleen te verhuizen  van Hardenberg naar Arnhem om daar een nieuw leven op te bouwen. Ik had een innerlijk weten dat ik op deze plek hoorde te zijn en dat het bedoeling was uit Hardenberg te vertrekken. 

Ik ging werken en had sucecsvolle leuke baan, ontmoette de vader van onze zoon, werd moeder. Met name na mijn moederschap merkte ik dat er iets aan me knaagde. Het werd me steeds meer helder dat het leven dat ik leidde een leven was dat ik dacht te willen leiden.

Vanaf dat moment begon een zoektocht en ruimte geven aan een nieuw leven op te bouwen. Mijn body, mind en soul vroegen om een ander pad dan het pad van de eerste helft van mijn volwassen leven. Het was een bijzondere, leerzame en helende zoektocht, die me veel ‘wijsheid’ heeft gebracht. Coaching was al onderdeel van mijn werk, maar door deze ervaring heeft dit een hele andere dimensie er bij gekregen, waar mijn klanten hun voordeel mee doen.

In de gebaande paden kon ik in mijn eigen proces kon ik niet mijn mentale en fysieke herstel vinden. Toen ik het gebaande pad van de reguliere zorg los liet, ging mijn proces in sneltrein vaart. Ik kwam er meer en meer achter dat met alleen aandacht voor het cognitieve ik er niet kwam. Simpelweg omdat mijn body  en soul niet mee werden genomen en er zoveel echte wijsheid, vertrouwen en vervulling zit als je weer gaat samenwerken met het universum. Ik hoor mensen wel eens over zweverig of daar ben ik te nuchter voor. Mijn ervaring is dat dit aangeleerde gedachten zijn, gebaseerd op angst, en dat het werken met zaken als de Wet van Aantrekkingskracht juist heel concreet zijn en praktisch. Wees nieuwsgierig en kijk naar wat het wel voor je kan betekenen en er gaat een mooie wereld voor je open.

2018  was een belangrijke mijlpaal in mijn transformatieproces, een kantelpunt. Dat moment staat me nog goed bij. Nu is er inmiddels geen weg meer terug naar mijn oude ik. Het voelt als een vorig leven. Ik weet nu veel beter wie ik ben en wanneer ik me teveel aanpas of geef. Ik voel nu van binnenuit dat genieten, ontspannen en vrije tijd heel normaal is in je leven. Ook voor jou! Natuurlijk ken ik nog worstelingen, angsten en gedachten die me niet ondersteunen, maar mijn basis is nu fundamenteel anders en ik heb heel veel tools om hiermee om te gaan. Er is een stevig fundament gekomen en vertrouwen dat het leven voor mij werkt. “The universe has my back”, zoals Gaby Bernstein zo mooi zegt.

Ik kom naast vreugde ook verdriet tegen in mijn leven, maar ik blijf zelf aan het stuur en in mijn stevige fundament staan. Ik beweeg bewust flexibeler door het leven en weet mijn gevoeligheid en bewustzijn ten positieve in te zetten voor mezelf en anderen. Bovendien weet ik nu ook heel goed hoe je mentale ‘shit’ kunt opruimen om plek te maken voor een nieuw leven en daar wil ik graag anderen bij helpen.

Mijn kracht is de combinatie tussen wetenschap en intuïtief werken. Ik stem op je werkelijke zijn af  en daarnaast zorg ik dat je ‘weet’ wat je zelf kan doen om je eigen fundament te voelen en stevig te houden nu en in de toekomst.

Ik wil zo veel mogelijk mensen bereiken met mijn gedachtegoed. Binnen vijf jaar wil ik zo ver zijn dat ik met allround coaching en ‘teachings’ bijdraag aan ‘mentale gezondheid’ en bewustzijn op een andere meer eigentijdse manier in Nederland en in het buitenland. 

Over mijn opleidingen en ervaringen

 

Door mijn opleidingen, werk en levenservaringen biedt ik maatwerk om jou te begeleiden naar rust, lucht, plezier en ruimte voor jou. Je denken mag een andere positie krijgen.

Ik maak gebruik van eigentijdse krachtige coaching, tools en meditaties. Ik ben opgeleid als (effortless) coach en alternatief therapeut, waarondere (aura- en chackra) healer. Ik heb daarnaast opleidingen of coaching gevolgd bij Gabrielle Bernstein, Marie Forleo, Jitske Kramer, Luk DeWulf, Diane van Beaumont, Jay Shetty. Ook ben ik mindfulness trainer en heb ik ervaring met een breed scala aan krachtige interventies die ik kan inzetten in jouw proces, zoals Emotional Freedom Technique, The Work, Mind Eye Power, Healing,  Munai Ki. Interventies zijn krachtige middelen om daadwerkelijk oude belemmeringen op te ruimen, zodat ze simpelweg niet meer in je systeem zitten. Dat is zo een ontzettend waardevolle aanvulling op coaching. Mijn ervaring is dat je proces sneller gaat.

Alle interventies die ik gebruik en in opgeleid ben, heb ik zelf ondergaan met positief resultaat. Ik ben dus zowel professional als ervaringsdeskundige. Daarnaast ben ik helderhorend en voelend. Dit schakel ik in en uit. Mijn ervaring is dat ik alleen maar dingen door krijg die jij oké vind.

Voor jou betekent mijn ervaring en achtergrond dat ik intuïtief de werkwijze en methode kies, die op dat moment bij je past. Ik zet in wat nodig is. Dat kan ook een geheel unieke afgestemde methode zijn. Dit gaat verder dan een regulier gesprek en mijn ervaring is dat de resultaten zijn daardoor duurzaam en dieper.

Voorafgaand aan de oprichting van Yvonne Margaretha & Your Mental Peace ben ik jaren als coach, adviseur en leidinggevende werkzaam geweest op gebied van mens en organisatie. Door zowel mijn functies toen en nu als ondernemer heb ik veel ervaring met het bouwen en ontwikkelen van organisaties. Dit is vaak een waardevolle aanvulling voor de dienstverleners, die ik help.

 

 

 

 

 

Ik ben aangesloten bij:

Over mij persoonlijk

 

Ik vind heel veel dingen leuk, onder andere dat ik moeder ben van een prachtige zoon. Ik houd van persoonlijke ontwikkeling en daarnaast ben ik een liefhebber van muziek, katten, boeken, sauna en de natuur, met daarin een warm hart voor bomen. Daarnaast trekt Spanje mij enorm. Verder vind ik duurzaam eten en leven heel belangrijk. Het woord biologisch komt nogal vaak voor als ik ergens kom:-). Daar waar kan, wil ik namelijk bijdragen aan een betere omgang met ons milieu en het welzijn van de dieren in de wereld. Verder geloof ik dat pure voeding ons ondersteund. Vrienden prijzen me vaak voor de innerlijke rust en kalmte die ik breng en de ruimte om zichzelf te zijn, met alles wat er bij hoort. Ook de vermeende foutjes. 

Ik ben benieuwd wie jij bent. Wat heeft ervoor gezorgd dat je m’n verhaal hebt gelezen? Herken je jezelf erin? Waar loop jij tegen aan? Je bent hier vast met een reden. Laten we eens met elkaar praten. Je kunt het contactformulier invullen, dan kunnen we met elkaar connecten. Ik hoor graag van je. 

Graag tot ziens, Liefs, Yvonne

 

 

Leuk als je onderstaande formulier invult, zodat we met elkaar kunnen connecten.

6 + 12 =