fbpx

Exclusieve memberships van Yvonne Margaretha, start: Follow Your Own Authentic Dream

De memberships om creator te zijn van je leven, vanuit leiderschap over je denken, zodat je dagelijks blijft groeien en je kiest om je leven elke dag mooier te maken. Meer uit jezelf en je leven halen? Registreer je via de knop hieronder nu voor het membership:
Ik meld me aan voor follow my own authentic dream

Heb jij de intentie om elke dag je leven mooier te maken?

Wil jij blijvend jezelf ontwikkelen en meer uit jezelf en je leven? Sluit je dan aan bij het ‘Follow Your Own Authentic Dream’ membership. Leer, implementeer, krijg tools, coaching en healings, en blijf dagelijks groeien, terwijl je geniet van de reis van het leven.

Je droomleven niet meer uit het oog verliezen

Weten wat jij wilt, wat jouw behoeften en verlangens zijn, elke dag je leven mooier maken, dat kan alleen jij zelf doen. Alleen jij weet wat echt klopt voor jou. Met het Follow Your Own Authentic Dream membership help ik je om vanuit gewoon jezelf zijn de juiste keuzes te maken voor jou leven. Ik help je om stappen te blijven zetten. Je transformatie daadwerkelijk door te zetten.

 

Wat is jouw volgende stap?

Als bewuste vrouw heb je leiderschap genomen over je denken en je leven. Toch voelt het nog niet altijd zo. Want hoe gaat het echt met je? Ben je op alle levensgebieden meer dan tevreden? Laat je wel of niet leiden door angst of onzekerheid? Wellicht heb je minder vertrouwen gekregen in begeleiding: gaat het wel echt helpen? Of misschien is het wel meer van hetzelfde. Het brengt je niet meer echt verder.

Nog te veel in het hoofd, angst, twijfel en onzekerheid zorgen ervoor dat je:

  • Onnodig veel tijd besteedt aan het overdenken en malen;
  • Twijfelt over welke keuze voor jou juist is;
  • Moeilijk vindt om los te komen van de mening van de buitenwereld;
  • Kiezen voor plezier op een lager pitje staat, dan voldoen aan verwachtingen en jouw verplichtingen;
  • Je meer vervulling zou willen voelen in het werk; je missie echt leven;
  • Je nog te vaak laat leiden door angst, ook al geef je dat liever niet aan jezelf toe;
  • Meer verbinding zoekt met de mensen om je heen
  • Meer focus wil hebben op wat je echt wilt
  • Durft te kiezen voor jezelf zijn

 

Leiderschap over je denken, focus op je droomleven

Mentale sport is geen vanzelfsprekendheid. Iets wat laag op de prioritetslijst staat voor veel mensen. Dat terwijl mentale klachten in dit land alleen maar toenemen. Niet onlogisch, aangezien wel hebben geleerd om veel te denken met ons hoofd. Intuïtie, spiritualiteit, leven van het hart, maar ook het hoofd als middel inzetten en niet als leidend projectiel zijn vaak ondergeschoven geweest in onze cultuur.  Daarnaast vraagt het ook tijd, energie en vertrouwen om weer 1:1 begeleiding te hebben, en vaak voelt het ook zwaar als het is gestart en niet altijd even effectief. Als gevolg gaat er onnodig veel kostbare tijd en energie verloren en ondertussen maak je niet de volgende stappen naar je droomleven. Vanuit gewoon vanuit jezelf zijn, in alle rust. Mentale rust, innerlijke vrede.

Echte groei door focus op je droomleven

Groeistappen zetten naar je droomleven, leiderschap over je denken als dienstverlener je hebt al belangrijke stappen gezet, maar ook jij kunt extra input, steun en een coach gebruiken. Door zelf je leiderschap te nemen, blijf je groeien en zal je elke dag authentieke stappen durven zetten. Zo ben je, als bewuste vrouw, de creator van je droomleven. Dat is waar jouw Your Mental Peace coach je bij gaat helpen. Mijn naam is Yvonne Margaretha en ik vind jouw mentale rust en droomleven en jezelf kunnen zijn prioriteit. Ik faciliteer je graag om groeistappen te blijven zetten. Zorgen dat je wel weer verder groeit.  Zo verlies je geen kostbare tijd en energie in je leven. Kan je focussen op wat echt belangrijk voor je is. Op een laagdrempelige manier krijg je antwoord op al jouw vragen over persoonlijke groei en ontwikkeling. Vanuit liefdevolle support, iemand die achter jou staat en je faciliteert om meer te gaan schijnen.

 

Meer uit jezelf en je leven halen met Follow Your Own Authentic Dream

Met Follow Your Own Authentic Dream help ik focus te houden op creator te zijn van je leven en leider over je denken. Aan de hand van video’s, afgestemde boodschappen en masterclasses. Daarnaast krijg je direct toegang tot een besloten online omgeving, waar je allerlei informatie kunt opdoen en vragen kunt stellen. Bovendien wordt hier antwoord gegeven op deze vragen door mij of een andere expert.

Binnen Follow Your own authentic dream heb je de keuze uit drie soorten memberships: Basic, Plus en VIP. Ieder pakket is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Kies je voor een jaarlijks membership? Dan zijn de laatste twee maanden helemaal gratis! Je betaalt dus maar voor 10 maanden!

Creator zijn van jouw leven en leiderschap over je denken, begint vandaag nog. Kies het membership dat bij jou past en start direct met je vervolgstappen.

Veelgestelde vragen

 

Hoe werkt het opzeggen?

Als je een maandabonnement hebt, kan je je lidmaatschap elke maand opzeggen. Je hebt een opzegtermijn van 14 dagen, dat betekent dat je 14 dagen voor je nieuwe incasso een mail kunt sturen naar welkom@yourmentalpeace.com.  Wij zetten dan je abonnement stop. Tip: zet deze datum in je agenda zodat je op tijd bent. Als je na de opzegtermijn opzegt, gaat je nieuwe termijn en gaat de incasso  die opvolgende maand nog door. Wees dus op tijd met opzeggen.

Hoe zien de groepssessies eruit?

Elke maand zal er een groepssessie zijn. Daarnaast wordt de bibliotheek met  regelmatig aangevuld en komen er aanvullingen o.b.v. jullie vragen. Een groepssessie is altijd gericht op jouw persoonlijke groei (richting je dromen), vaak zal het een combinatie zijn van training, healing en coaching.

Wat zijn de onderwerpen van de masterclasses?

Komende maanden staan – onder voorbehoud – de volgende onderwerpen op het programma: Jezelf deprogrammeren, zodat je authentiek kunt zijn, hoe omgaan met verdriet, de principes van een moeiteloos leven. Heb je zelf een goed idee, laat het ons gerust weten!

Krijg ik ook antwoord op mijn vragen?

Ja. Je kunt al je vragen stellen. Je blijft dus nooit met een vraag zitten.

Wordt de prijs tussentijds verhoogd?

De prijs die je betaalt als je je aanmeldt, blijft voor jou hetzelfde, zolang dit membership onderdeel is van mijn aanbod. Naarmate we de community verder uitbreiden, zal ook de prijs voor nieuwe leden stijgen. Als je je lidmaatschap opzegt en daarna opnieuw lid wordt, betaal je wel de hogere prijs.

Hoe lang houd ik toegang tot de content?

Zolang je lid bent houd je toegang tot alle content. Alle content blijft online staan en kun je dus altijd op jouw eigen tempo en op elk gewenst moment volgen.

Kan ik ook voor één maand lid worden?

Ja hoor, je bent van harte welkom! Al denk ik dat je na die maand niet meer weg wil 😉 Als je je aanmeldt en je weet zeker dat je maar één maand lid wilt blijven, dan kun je na aanmelding direct een e-mail sturen naar welkom@yourmentalpeace.com. Dan zorgen we dat je abonnement na een maand wordt stopgezet.

Ik heb een andere vraag

Stuur even een mailtje naar welkom@yourmentalpeace, dan help ik je verder. Live overleg, neem contact met me op en dan stemmen we samen af.

Mijn naam is Yvonne en ik ben transformatiecoach, die vrouwen en mannen faciliteert om zich goed te voelen van binnenuit, zodat ze het maximale uit hun zelf en het leven kunnen halen.

Ik ben een senior coach en founder van het Your Mental Peace-model.  

Naast mijn werk ervaring en opleidingen als coach, senior adviseur en manager, heb ik een flinke dosis aan levenswijsheid en eigen ervaring op het gebied van mentale gezondheid. Mijn eerste depressie was op mijn 17e. Daarna kwamen er nog vele andere diagnoses en periodes van mentaal zwaar weer. Mentale gezondheid is daarom voor mij net als sporten geworden. Onderdeel van een lifestyle. Alles wat voor mij werkt, heb ik toepasbaar gemaakt voor anderen. Ik ontwikkelde een model om deze lifestyle en visie eigen te maken. Ook mijn eigen methode om je mind te bevrijden is onderdeel van mijn model.

Ik heb meer gezien en ervaren wat niet werkt, dan hoe het wel kan en ‘moet’. En daardoor is mijn missie ontstaan.

Ik word blij van (ondernemende) professionele dienstverleners die ook anders kijken naar de huidige maatschappij en die graag een betere en andere wereld willen. Door jou te faciliteren, draag ik bij aan dat je anderen in hun kracht kan zetten. 

Ik geloof dat een andere kijk op mentale gezondheid nodig is. Ik geloof dat tijd is voor andere werkwijzen toe te laten en niet te bestempelen als ‘geiten wollen sokken’ (serieus, ben ik geiten wollen sokken of juist een voorloper ;-)), omdat de wetenschap, maar ook de dagelijkse praktijk en resultaten, inmiddels anders zeggen.

Ik geloof in een wereld zonder oorlog, armoede en honger. Ik geloof dat vrede mogelijk is. We moeten daarvoor kiezen.

Innerlijke vrede brengt uiterlijke vrede.

Innerlijke vrede hoort bij mentale gezondheid.

Zonder actie te ondernemen komt dat er niet. Samen bouwen we aan een Your Mental Peace community vanuit een zelfde missie en visie. Een nieuwe andere wereld, met een bijdrage van jouw unieke jij, werkend vanuit maximale potentieel.

Ik ben benieuwd wie jij bent en ontmoet je graag.

Lieve groet, Yvonne

 

“Dank je wel. Ik heb er super veel aan, Yvonne. ”

Contact gegevens

Neem contact op
Online werkzaam en live bezoekadres is Arnhem
welkom@yourmentalpeace.com