fbpx

Jouw potentieel leven vanuit rust, zodat je met een glimlach opstaat en je klanten verder helpt.

Laat de liefde flowen in je leven en werk, dankzij de samenwerking met de rust in je hoofd & jezelf.

Heb jij de intentie om het maximale uit jezelf en je leven te halen?

Wil jij meer uit jezelf en je leven? Ga dan voor the Your Mental Peace lifestyle. Transformeer je leven en upgrade alle levensgebieden door je nieuwe jij de ruimte te geven na struggels in het verleden. Stop met je verleden te herhalen in een ander jasje, terwijl je steeds meer gaar genieten van de reis van het leven.

Exclusieve begeleiding door Yvonne Margaretha, start met meer uit jezelf en je leven halen, zodat je geniet.

Ik plan direct een vrijblijvend inspiratiegesprek

Toe zijn aan de volgende stap, zodat je nu echt meer uit jezelf en je leven gaat halen

 

Elke dag je leven mooier maken, dat kan alleen jij zelf doen. Alleen jij weet wat echt klopt voor jou. Alleen jij weet of je nu  al het maximale uit jezelf en je leven haalt. Alleen jij weet of je toe bent aan een volgende stap van genieten in je leven. Die transformatie echt aan gaan alsof je van ‘rups’ naar ‘vlinder gaat’. Jezelf weer verliefd laten worden op het leven. En als er downs of golven zijn weten hoe je ze kunt handelen. Ben jij toe aan de volgende groeistap, Ben je klaar voor jouw next level?

Wat is jouw volgende stap?

Als bewuste vrouw heb je leiderschap genomen over je denken en je leven. Toch voelt het nog niet altijd zo. Want hoe gaat het echt met je? Ben je op alle levensgebieden meer dan tevreden? Is jouw leven en business in aligned met wie je echt bent?

Laat je wel of niet leiden door je mind en twijfels? Wellicht heb je minder vertrouwen gekregen in 1:1 begeleiding: gaat het wel echt helpen? Of misschien is het wel meer van hetzelfde. Het brengt je niet meer echt verder. Je voelt ik ben toe aan anders. Ik weet dat het anders kan en ik het anders wil.

Nog te veel hoofd en te weinig hart:

  • Onnodig veel tijd besteedt aan negatief denken;
  • Twijfelt over welke keuze voor jou juist is;
  • Moeilijk vindt om los te komen van de mening van de buitenwereld;
  • Je te weinig vervulling voelt in je leven en business;
  • te weinig geniet en nog te veel wilt bezig bent met zoals het hoort;
  • Je meer vervulling zou willen voelen in jouw werk; je missie durven leven;
  • Je nog te vaak laat leiden door angst, ook al geef je dat liever niet aan jezelf toe;
  • Meer liefde en verbinding wil laten stromen naar je dierbaren.
  • Durft te kiezen voor jezelf zijn.

I can see clearly now the rain has gone

 De tekst van dit nummer galmt in mijn hoofd, want hoe helder kan je zien en keuzes maken als er een negatief denkpatroon onbewust of bewust in de weg zit. Op het moment dat je hem weet, vermindert hebt of dat die helemaal weg is, gaat jouw droom leven. Ga je glimlachen, want je ziet de wereld vanuit het perspectief van wie je echt bent.

 

Het Your Mental Peace model geeft je een stevig fundament

Mentale sport is geen vanzelfsprekendheid. Iets wat laag op de prioriteitslijst staat van professionele dienstverleners en ondernemers. Dat terwijl een krachtige mindset essentieel is. Intuïtie, leven van het hart, maar ook het hoofd als middel inzetten en niet als leidend projectiel zijn vaak ondergeschoven geweest in onze cultuur. 

Maar goed, niet onlogisch, aangezien wel hebben geleerd om veel te denken met ons hoofd. Daarnaast hebben we een overtuiging vaak de overtuiging dat we al klaar moeten zijn, als je klanten helpt.

Daarnaast vraagt het ook tijd, energie en vertrouwen om weer begeleiding te hebben, en vaak voelt het ook zwaar. Er is ook een bepaald punt dat niet meer effectief is, althans dat is mijn ervaring. Als gevolg gaat er onnodig veel kostbare tijd en energie verloren en ondertussen blijf je op bepaalde gebieden steeds op de rotonde en neem je niet de afslag. Terwijl je er zo naar verlangt. Vanuit gewoon vanuit jezelf zijn, in alle rust. Mentale rust, innerlijke vrede.

Persoonlijke groei en transformatie door het Your Mental Peace model

Groeistappen door leiderschap over je denken, Glashelder hebben van je dromen en verlangens, de juiste keuzes voor jou maken, je gelukkig van binnenuit voelen, Overvloed toelaten en je missie leven.  Als dienstverlener je hebt al belangrijke stappen gezet, maar ook jij kunt extra input, steun en een coach gebruiken.

Door zelf je leiderschap te nemen, blijf je groeien en zal je elke dag authentieke stappen durven zetten. Zo ben je, als bewuste vrouw, de creator van je droomleven. Dat is waar jouw Your Mental Peace coach je bij gaat helpen. Mijn naam is Yvonne Margaretha en ik vind jouw mentale rust, droomleven en jezelf kunnen zijn prioriteit. Ik faciliteer je graag om groeistappen te blijven zetten.  Zo verlies je geen kostbare tijd en energie in je leven en business.

Kan je focussen op wat echt belangrijk voor je is. Op een laagdrempelige manier krijg je antwoord op al jouw vragen over persoonlijke groei en ontwikkeling. Vanuit liefdevolle support, iemand die achter jou staat en je faciliteert om meer te gaan schijnen.

Effecten die na het doorlopen van het Your Mental Peace model voorkomen:
✓ Gevoel van rust en vertrouwen en een vermindering van stress.
✓ Beter om kunnen gaan met stressvolle gebeurtenissen.
✓ Vermindering van negatief denken.
✓  Meer kwaliteit van leven door aandacht voor wat echt belangrijk voor je is.
✓  Toename van zelfvertrouwen, zodat je meer doet wat je echt leuk vind.
✓  Beter kunnen ontspannen, zodat je niet meer zoveel moet.
✓  Fysieke klachten voelen lichter, waardoor je meer vertrouwen hebt in je lichaam.

✓  Meer balans in jezelf.

 

Het is tijd om meer uit jezelf en je leven halen 

Voel je de call voor een vervolgstap? Ben je toe aan creatie van een mooier leven in plaats van een leven dat gebaseerd is op het het voldoen aan de verwachtingen van de buitenwereld? Plan jouw vrijblijvende call in.

Het vrijblijvende inspiratie en verhelderingsgesprek.

Samen onderzoeken waar je nu staat, waar je naar toe wilt en hoe je daar kunt komen. Daar gaat het inspiratie en verhelderingsgesprek om. Een vrijblijvend gesprek om jouw vervolgstappen te kunnen bepalen. Samen gaan we op onderzoek uit. Ga ik je spreken? Ik kijk ernaar uit!

~ Niet omdat het moet, maar omdat je het zelf vanuit je hart voelt & kiest dat je het wilt ~

Exclusieve begeleiding door Yvonne Margaretha, start met meer uit jezelf en je leven halen, zodat je geniet.

Ik plan direct een inspiratiegesprek

Exclusieve begeleiding door Yvonne Margaretha, start met meer uit jezelf en je leven halen, zodat je geniet.

Ik plan direct een inspiratiegesprek

Reviews

online begeleiding 

 

Wat heeft er voor gezorgd dat je met mij wil  werken en dat fjn vond? Wat heeft er aan bijgedragen?

 ​Ik voelde dat  ik een stuk begeleiding nodig had. En dat er vragen en “dingen zijn die al bijna levenslang zijn”.  En ik geen andere wegen meer kon vinden. Ik heb psychologen gesproken en andere hulpverlening gehad. Heb wel inzichten gekregen maar het vervolg op inzichten niet. De trajecten waren ook vaak zwaar en uitputtend. 
En ik vond het eerste bijna niet te geloven bij jou.. iemand die naast je staat, je helpt en alleen maar liefdevol met je mee kijkt. Veel verder kijkt en persoonlijker. Met liefde energie steken in jezelf. Samen. Dat voelde voor mij perfect en op het juiste moment. Ook voel ik mij op mijn gemak bij je waardoor ik  mij open durf te stellen. Mede doordat jij ook uit eigen ervaring persoonlijk deelt. Ik ben het in mezelf investeren op deze manier ook echt leuk gaan vinden.
En ik heb altijd bij jou een warm hart gevoeld nooit anders. Hoe kan ik je bedanken. Ik voel me echt anders.

Leah Saina, (Hr-consultant en Actrice)

Algemene Reviews

Ik vind Yvonne’s kwaliteiten:  Echt luisterend met aandacht, groot invoelend vermogen, empathisch en intuïtief waardoor de ander zich snel veilig voelt. Dit naast een prettige dosis nuchterheid, humor en resultaatgerichtheid. Er is oordeelloosheid waardoor de ander er volledig durft te zijn met zijn/haar verhaal. 

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie van mind en body. Je leert bij haar focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid te zien. Het gaat haar ook makkelijk af er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.”

Helma- Coach

Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk”.

Brenda- Ambulant begeleider

Ik vind Yvonne een echte vakvrouw. Op gebied van persoonlijke groei en transformaties, persoonlijke en organisatieontwikkeling heeft ze zoveel passie, kennis en ervaring. Het is doorleefd. Ik voel het als voorrecht om toegang te krijgen tot haar wijsheid, haar hart en bevlogenheid om je altijd verder te helpen en laten groeien.”

Manager ICT

Reviews sessie online

 

 

 

De sessie met Yvonne was heel erg fijn! Het heeft mij hele mooie inzichten gegeven. Dat ik vol voor mijn waarde mag gaan staan en mij potentieel volledig mag gaan omarmen. 
Yvonne heeft een hele fijne energie. Is lief en ziet je écht. 
De sessie heeft mij gebracht dat ik volledig mag vertrouwen op mezelf. Ik heb ervaren dat ik mezelf niet meer klein hoef te maken. En het bijzondere is, na deze sessie ben ik zo mega gegroeid. Nog meer klanten aangetrokken dan voorheen en ik voel dat ik weer in mijn feminine présence zit. Ik wilde heel graag deze sessie met Yvonne omdat ik haar zo’n fijn en mooi mens vindt. 
Dankjewel Yvonne, jij gaat nog zoveel mensen hierbij kunnen helpen. Het heeft mij geholpen in het doorbreken van mijn eigen blokkade waardoor ik kon door breken met mijn bedrijf!

Floor Keereweer, Life Coach

Ik voelde me na afloop heel rustig.
Geen enkel oordeel over mezelf, alles was goed! Een hele fijne bevestiging van alles.
Voel me nu nog sterker om m’n ingeslagen weg te vervolgen, zonder schuldgevoelens van wat dan ook! Gesteund en aangemoedigd voelen zijn de meest passende woorden hiervoor!
Je deed het heel goed: krachtig en liefdevol! Je zei ook hele rake en kloppende dingen, heel bijzonder;
Heel veel dank dat je deze sessie voor mij deed, een kadootje.
Jij bent ook en heel mooi mens, met prachtige gaves waar heel veel mensen blij mee zullen zijn!
Dank je lieve Yvonne voor deze prachtige sessie. Veel liefs, Anique

Anique van Kooij

Stijlcoach

“Normaal heb ik honderden moet dingen in mijn hoofd. Nu kon ik gewoon gaan. Ik moest niet zoveel van mezelf en ik sta meer stil.”

 

“Ik voel me goed. Ik kan mijn emoties makkelijker accepteren en een plekje geven. Ik voel me rustig en kan makkelijker stressvolle situaties aan.”

Review sessie offline

 

 

Ik ben iemand die zichzelf vaak hoge eisen op kan leggen. Van mezelf moet ik van alles en het moet sneller. Dat geeft me op een werkdag een onrustig gevoel.
Ik deed al regelmatig oefeningen om meer ontspannen te werk te gaan, maar Yvonne pakt in haar sessie echt de onderliggende oorzaak aan, waardoor je een deel van de onrust uit kunt schakelen. Ze maakt je bewust wat je patronen en gewoontes zijn, zodat je die kunt gaan doorbreken.
Na de sessie zelf voelde ik me direct heel kalm en kon ik de rest van de dag vanuit rust dingen doen, zonder mezelf te forceren. Je ervaart hierdoor veel meer voldoening gedurende de dag en waardering van jezelf. In mijn bedrijf merk ik het direct als ikzelf ontspannen ben. Ik ben dan veel creatiever en kan dan met weinig inspanning bergen werk verzetten.

Yvonne zelf stelt je direct enorm op je gemak en geeft je het gevoel dat je echt jezelf mag zijn. Eigenlijk is een sessie bij Yvonne een echte must voor elke vrouw, die zichzelf en haar bedrijf/werk serieus neemt. Ik raad haar zeker aan!

Tamara de Jong- Online Marketeer

De sessie heeft mij rust gebracht, erkenning, herkenning en liefde. Het heeft iets geopend. Na de sessie voelde ik dat ik had losgelaten en ontvangen. De doorslag om te doen was jij, met je liefde en je dankbaarheid. Het resultaat is meer dat ik kan uitleggen. Ik durfde toe te laten, omdat het veilig was ❤. Dit mag iedereen meemaken. Allerliefste dankbare knuffel. Jacqueline”

Jacqueline van Dijk- Kunstenares

“ Ik voel rust. Innerlijke rust. Dat straal ik ook uit. Niet alleen van mijn man hoor ik dat, maar ook van anderen. ‘ je ziet er goed uit’. Tijdens de sessie voelde ik me veilig, heb me er aan overgegeven. Daarna heb ik de energie ruimte gegeven te werken in mij.

Begeleider 

Super dankjewel voor de fijne sessies en betrokkenheid die je hebt gegeven. Ik vind je een heel fijn mens en coach. 

Janneke / Coach

Onlangs boekte ik een Soul Message sessie bij Yvonne. Dit had ze niet verwacht want Yvonne is eigenlijk mijn klant (ik ben business coach) maar als haar coach zag ik precies hoe bijzonder het is wat ze doet en kan. Het smaakte naar meer en dus gaf ik mezelf een Soul Message. Ik kreeg uiteindelijk een prachtige brief die me vooral heel veel bevestiging en houvast (en daardoor vertrouwen) gaf. Ook voelde ik me lichter. Super blij en dankbaar dat ik een soul message heb geboekt en ik hoop dat jij jezelf ook iets van Yvonne gunt. Het is het meer dan waard.

Tineke Zwart

Businesscoach

Reviews Free Your Mind – online

 

 Ik vond het programma Free your Mind heel erg fijn om te volgen. Bedankt voor je prachtige training Free Your Mind.

 

Ondernemer

Ik ben nu bezig met Free Your Mind en ik geniet er zo van. Dat wou ik je even laten weten.

 

Dienstverlener

Review meditatie & healingsalbum

 

Dank je wel dat je mij leert naar mijzelf te luisteren. Tranen bij de meditatie: angsten omzetten. Tranen van dankbaarheid ❤

Reviews groepssessie live

 

 

 

Na een intensieve live-dag kwam Yvonne, op precies het goede moment, met een groepssessie. Ik had namelijk net even zo’n middagdip, die je hebt na een hele dag luisteren en leren. Ik heb al meerdere fijne sessies bij Yvonne gehad en als Yvonne in de buurt is, dan komt er altijd gelijk zo’n rust over me heen, die zij met zich meebrengt. Ik voelde letterlijk alle drukte en mijn lichte hoofdpijn wegstromen dankzij de sessie. Heel ongedwongen en hierdoor ging ik weer met volle energie en een kalm gevoel naar huis 😊.

Tamara

Begin maart gaf ik een live dag voor mijn klanten. Als business coach leer ik ze veel over strategie, marketing en sales maar om echt te groeien met je bedrijf – maar ook in je leven – is je mindset en energie nog veel belangrijker. Yvonne zit ook in mijn programma en na een hele positieve persoonlijke sessie had ik haar gevraagd of ze ook een groepssessie wilde doen tijdens de live dag. We zijn op het laatst met z’n allen naar binnen gekeerd en dit was prachtig. Emoties kwamen los, lage energie en de rust kwam terug. Tijdens de meditatie had Yvonne prachtige muziek uitgekozen. Ik voelde me intens ontspannen tijdens de sessie en ook erna. Als je dit nog nooit hebt ervaren, gun het jezelf alsjeblieft. Het is life-changing. Op een positieve manier.

Tineke Zwart- Business coach 

Exclusieve begeleiding door Yvonne Margaretha, start met meer uit jezelf en je leven halen, zodat je meer geniet.

Ik plan direct een inspiratiegesprek

Your Mental Peace Model

1:1 profesionele én liefdevolle betrokken begeleiding. Doorloop het Your Mental Peace model 1:1 en ga voor meer genieten.

Er is een wachtlijst.

Exclusieve begeleiding door Yvonne Margaretha, start met meer uit jezelf en je leven halen, zodat je geniet.

Ik plan direct een inspiratiegesprek

Mijn naam is Yvonne en ik ben een intuïtieve transformatiecoach, die vrouwen en mannen faciliteert om zich goed te voelen van binnenuit, zodat ze het maximale uit zich zelf en het leven kunnen halen.

Ik ben een senior coach en founder van het Your Mental Peace-model.  

Naast mijn werk ervaring en opleidingen als senior coach, ondernemer, adviseur en manager, heb ik een flinke dosis aan levenswijsheid en eigen ervaring op het gebied van mentale gezondheid. Mijn eerste depressie was op mijn 17e. Daarna kwamen er nog vele andere diagnoses en periodes van mentaal zwaar weer, met als onderlegger chronisch ptss. Mentale gezondheid is daarom voor mij net als sporten geworden. Onderdeel van een lifestyle. Bovendien houd ik zo ontzettend van persoonlijke groei en ontwikkeling. Onverzadigbaar op het gebied van leren over een krachtieg mindset. Alles wat voor mij werkt, heb ik toepasbaar gemaakt voor anderen. Het Your Mental Peace model is een lifestyle, die je een stevig fundament geeft in jezelf, zodat je de wereld met rust en vertrouwen tegemoet kan treden. 

Ik heb meer gezien en ervaren wat niet werkt, dan hoe het wel kan en ‘moet’. En daardoor is mijn missie ontstaan.

Ik word blij van (ondernemende) professionele dienstverleners en ondernemers die ook anders kijken naar de huidige maatschappij en die graag een betere en andere wereld willen. Door jou te faciliteren, draag ik bij aan dat jij jouw klanten nog meer in hun kracht kan zetten.

Ik geloof dat een andere kijk op mentale gezondheid nodig is. Ik geloof dat tijd is voor andere werkwijzen toe te laten en niet te bestempelen als ‘geiten wollen sokken’ (serieus, ben ik geiten wollen sokken of juist een voorloper ;-)), omdat de wetenschap, maar ook de dagelijkse praktijk en resultaten, inmiddels anders zeggen. Ik geloof in samenwerking en het beste van beide werelden. Hoofd en hart. Het mannelijke en vrouwelijke.

Ik geloof in een wereld zonder oorlog, armoede en honger. Ik geloof dat vrede mogelijk is. We moeten daarvoor kiezen, één voor één.

Innerlijke vrede brengt uiterlijke vrede.

Innerlijke vrede hoort bij mentale gezondheid.

Zonder actie te ondernemen komt dat er niet. Samen bouwen we aan een Your Mental Peace community vanuit een zelfde missie en visie. Een nieuwe andere wereld, met een bijdrage van jouw unieke jij, werkend vanuit maximale potentieel.

Ik ben benieuwd wie jij bent en ontmoet je graag.

Lieve groet, Yvonne

 

Exclusieve begeleiding door Yvonne Margaretha, start met meer uit jezelf en je leven halen, zodat je geniet.

Ik plan direct een vrijblijvend inspiratiegesprek

Veelgestelde vragen

 

Q: Wanneer starten we?

A: We plannen onze eerste sessie zo snel mogelijk na je aanmelding. Uiteraard is er eerst een matchgesprek voorafgaand, en moet er ruimte zijn voor je. We bespreken dit tijdens ons gesprek.

Q: Wat is de investering?

A: De investering is aftrekbaar voor ondernemers. Werkgevers financieren vaak (deels) mee. 

Q: Voor wie is het interessant?

A: Voor bewuste mensen, die houden van persoonlijke groei, zoals coaches, therapeuten, maar ook andere dienstverleners zoals virtual assistentes, online marketeers of leidinggevenden en dienstverleners in de zorg of HR en andere dienstverleners zijn van harte welkom. Ik help vooral mensen, die zich steeds minder kunnen identificeren met wat ik noem ‘9.00 tot 17.00 pad’ en ‘weten’ dat het anders kan en soms de vertaling nog niet kunnen maken naar maar hoe dan door mentale blokkades of nog oude energie in het systeem. Ook kan het gaan om bewuste vrouwen en leiders gaan, die merken dat ze zich niet meer goed voelen bij de gebaande werksystemen in Nederland.

Q: Blijf je toegang houden tot de faciliterende online omgeving?

A: Je blijft een jaar toegang houden.

Q: Het lijkt me best intensief, klopt dat?

A: Klanten vinden het vooral leuk, omdat ze vooruitgang voelen en zelf regie hebben. Het zijn ook vaak oude denkbeelden over hoe je mentaal gelukkiger kan worden, dat het zwaar moet zijn of je hele verleden op moet rakelen. Soms is het helen van je verleden nodig maar soms ook niet. Als het nodig is kan het ook op een lichte manier. Het vraagt Inspanning, maar dat hoeft niet zwaar en moeizaam te zijn. Bovendien mag je jouw geluk de ruimte geven. En jij weet net zo goed als ik dat het uit de weg gaan, juist erger maakt. Dus laat je mind je niet voor de houden en vertrouw op jezelf en jouw kracht.

Je ontvangt niets dat je niet aan kan. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat iets te snel gaat. In jouw tempo zetten we precies de juiste stappen. Het zijn beren op de weg die de mind ziet. En het wordt pas echt zwaar als je niet aan jezelf werkt terwijl je ergens van binnen wel voelt dat het daar tijd voor is.

Q Wat is de juiste timing van starten?

Nu. Uitstellen is zonde :-). Mensen doen er bij mij soms wat langer over om de stap te zetten naar dat vrijblijvende gesprek of doorstappen naar de online training of programma. Dat heeft te maken met gedachtes die ze ervan weerhouden. Ze vinden dat ze al verder moesten zijn, gunnen zichzelf niet om work in progress te zijn. Vooral angst en gevoel van: is het wel echt ok spelen bijvoorbeeld een rol.

Dit heeft te maken met de angst voor verandering, ook al is er een verlangen naar die verandering. In de kern weten ze al dat ze in willen stappen en behoefte hebben aan die verandering, maar de angst is nog te groot. En ik begrijp dat. Ik begrijp dat het spannend is om die stap te zetten. Hoe zorg je nou dat je jezelf niet forceert, maar ook niet uitstelt? Dat doe je door rust en ruimte te nemen en liedje antwoorden van buiten te zoeken tot de screen op mijn mails, maar te luisteren naar jou binnenwereld en jezelf vraag te stellen, zoals wat als ik het wel doe? En wat is het risico als ik het doe? Mijn ervaring bij mijn eigen keuzes is, hoe dan ook het laat je groeien. Als je het nog verder wilt onderzoeken, plan dan dat vrijblijvende inspiratie gesprek, want dat gaat je dan helderheid geven en je bij je gevoel brengen. Gun jezelf het proces: je hoeft het nog niet te weten, door te ervaren kom je verder en door stappen te zetten. Hoe dan ook blijf niet stilstaan en zet een stap welke dan ook.

Q Kan ik mijn eigen tempo bepalen?

 A: Ja dat kan zeker! Met uitzondering van de 1:1 programma’s en sessies en retraite dag, kan ik je direct toegang geven tot alle lessen zodat je zelf je eigen planning en tempo bepaalt. met de 1:1 sessies spreken we een termijn af, waarbinnen de uren gelden.

Q: Hoe ga ik om met de gevraagde investering.

A: Vaak stel ik de vraag terug; “Denk je dat je de investering eruit kunt halen?”. Als je weet: Ik help je om verbinding met jezelf en je eigen fundament te versterken. Mijn doel is dat er een onomkeerbare beweging in gang is gezet dat verschil maakt voor positie van je denken en je levensgeluk, en je zaken te leren die jij je hele leven lang kan gebruiken. Herinneringen gaan mee, materie daar denk je niet aan op je sterfbed. Je mag jouw geluk en jezelf de moeite waard vinden. Verder vind ik dat een ‘investering’ ook best een beetje pijn mag doen, dat jij jezelf hierin mag stretchen. Als het niet comfortabel voelt dan ga je wel echt je best doen. En welke keuze je ook maakt, het kost altijd iets. Dit traject kost je geld, maar doe je het niet, dan kost het je bijvoorbeeld frustratie en gemist geluk. Het gaat er dus niet zozeer om wat iets kost, maar wat jij iets waard vindt.

Q: Mijn omgeving, partner, staat niet achter investering.

A: Je mag jouw geluk centraal stellen en jouw omgeving ook. Vaak spiegelt jouw omgeving nog een deel van jou zelf, iets wat in jouw mind zit. Waarin kun jij jezelf wel meer wat je waard bent gunnen? En wat als je het niet doet? Krijg je dan spijt of niet? Waar ben je bang voor of jouw omgeving? Als je bang bent om te verliezen, dan is dat wat je aantrekt, ongeacht je keuze. Als jij je niet vrij voelt bij je partner en je om hem laat, tast dat fundament aan van jullie relatie. In het fundament hoort voor jou namelijk waarschijnlijk ook jezelf kunnen zijn en elkaar daarin accepteren. Echte liefde is vrij. Dus kijk goed wat je wilt en laat je mind geen excuus zijn voor jou en je partner. Praat over het onderliggend thema, het zal niet het enige situatie zijn waarin dit speelt. Goed om te weten is dat mijn traject gericht is op verbinding met anderen en de weg naar de verbinding met jezelf. Misschien kan het tegenovergestelde de situatie worden? Een klant gaf het vandaag in ieder geval nog aan: meer verbinding met haar kind en haar partner.

 Q: Ik doe al best veel andere dingen, hoe kijk je hier tegen aan?

 A: In mijn optiek zijn er maar weinig coaches die zo breed opgeleid zijn als ik en ook tegelijkertijd de gaven hebben die ik heb, naar totaal kijken en verschillende interventies in kunnen zetten. Daardoor kom je bij veel verschillende personen terecht. Dit zegt wat over wat jij echt nodig hebt en de markt. Het is juist een signaal om dit traject serieus te overwegen.

 

Exclusieve begeleiding door Yvonne Margaretha, start met meer uit jezelf en je leven halen, zodat je geniet.

Ik plan direct een vrijblijvend inspiratiegesprek

Contact gegevens

Neem contact op
Online werkzaam en live bezoekadres is Arnhem
welkom@yourmentalpeace.com