fbpx

Voor een gevoel van vrijheid, rust en geluk van binnenuit.

Hoe je eindelijk wel van zich herhalende negatieve situaties & gedachten af komt, zonder zware sessies. 

Moeite met uit oude patronen te stappen, mentale blokkades die je in de weg zitten, het gevoel van tekortschieten, terwijl je verlangt naar het volgende level van echt kunnen ontspannen en rust en vrijheid voelen van binnenuit. Je bent al een eind, maar klachten keren terug of je dreigt weer vast te lopen of er is 1 thema waar je nu op vastloopt. Door leiderschap over je denken te nemen met dit gratis ebook ontvang je 7 stappen, die super belangrijk zijn om je leven te veranderen. Jouw leven spiegelt je en door inzet van deze 7 stappen kan er nu wel duurzame verandering komen.

ga voor meer vrijheid, geluk en rust in je leven en start met de 7 stappen: leiderschap over je denken en ontvang mijn inspiratiemails.

Download direct door het achterlaten van je gegevens. Je gaat hiermee akkoord met mijn privacyverklaring.

“Vrijheid, geluk en rust voelen van binnenuit,

mentale rust voelen in je denken,

ongeacht de golven van het leven.”

Door de gratis serie ‘leider over je denken’, bestaande uit e-book meditatie en tips per mail:

Ken je 7 stappen, die nodig zijn om leider over je denken te worden, wat gebaseerd is op het your mental peace model.  De beste methode om nu wel duurzaam oude rommel op te lossen. Leiderschap over je denken is het belangrijkste fundament om creator van je eigen leven te zijn en zin in het leven te hebben en houden.

Ontvang je een meditatie om in contact te blijven met je innerlijke vrede.

Hoe je een helder zicht in het hier en nu kan hebben, in plaats van dat je nog je verleden onbewust aan het herhalen bent.

Weet je hoe je body – mind en soul bewustzijn omhoog te krijgen. Zonder body bewustzijn, kun je geen leiderschap over je denken krijgen, want trauma slaat zich op in je lichaam en je ziel heeft onverwerkt karma wat de bedoeling is op te lossen.

Is helder welk pad je een meer gelukkig en relaxed gevoel geeft.

Vul je e-mail en naam in en ontvang direct het e-book

Mijn naam is Yvonne en ik ben life transformer, die bewuste vrouwen helpt om mentale blokkades definitief op te ruimen, zodat ze zin in het leven voelen en al haar mogelijkheden te realiseren.

Ik ben founder van de Your Mental Peace-methodiek. De beste holistische manier om te komen naar een gezonde mindset. Naast mijn ervaring en opleidingen, heb ik flinke dosis aan levenswijsheid en eigen ervaring. Ik heb zelf een enorm transformatieproces ondergaan en dat neem ik mee in het werk wat ik doe. Wat ik doe en voel is doorleefd en gebaseerd op wat wel werkt. Bovendien laat ik mij regelmatig begeleiden door de premium coaches in het veld. Ik zie zoveel fouten nog die mensen maken in de hulpverlening en in de manier waarop mensen hun mentale problemen oplossen, en daar wil ik een einde aan maken.

Mijn kracht is intuïtief werken. Ik voel en zie wie jij in essentie bent en wat je nu tegen houdt. Met een schat aan ervaring en interventies in mijn rugzak, die verder gaan dan reguliere coaching gesprekken help ik jou.  Ik word blij van vrouwen die ook gevoelig zijn en niets liever doen dan anderen helpen. Door jou te helpen, draag ik bij aan dat je anderen nog beter kan helpen, vanuit een eigen gevoel van gevuldheid en compleetheid.

Ik geloof dat een andere kijk op mentale gezondheid nodig is. Ik geloof dat tijd is voor andere werkwijzen toe te laten en niet te bestempelen als zweverig, omdat de wetenschap inmiddels anders zegt . Bovendien de praktijk bewijst zichzelf.

Ik geloof in een wereld zonder oorlog. Ik geloof dat vrede mogelijk is. We moeten daarvoor kiezen.

Innerlijke vrede brengt uiterlijke vrede.

Innerlijke vrede hoort bij mentale gezondheid.

Zonder actie te ondernemen komt dat er niet. Op mijn manier draag ik mijn steentje aan bij.

Ik ben benieuwd wie jij bent en ontmoet je graag.

Liefs, Yvonne Margaretha

 

Your Mental Peace  – Yvonne Margaretha-welkom@yourmentalpeace.com – (06) 19 83 13 16

ALGEMENE VOORWAARDEN –

PRIVACYVERKLARING 

DISCLAIMER –

CONTACT

DISCLAIMER:

Met je registratie voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de zorgvuldige verwerking van je gegevens zoals omschreven in het privacybeleid.  Door lid te worden van mijn inspiratiemails ontvang je het ebook.Genoemde resultaten van dit product zijn mijn persoonlijke resultaten. Mijn resultaten zijn niet gewoonlijk, op geen enkele wijze wil ik impliceren dat je deze resultaten zal bereiken. Je resultaat zal variëren en hangt af van vele factoren.  De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld om een diagnose te stellen of voor te schrijven voor een medische of psychologische aandoening, noch om dergelijke aandoeningen te voorkomen, behandelen, verlichten of genezen. De informatie in dit document is niet bedoeld als vervanging van een een-op-een relatie met een arts of een gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Daarom is deze informatie niet bedoeld als medisch advies, maar eerder als het delen van kennis en informatie op basis van eigen ervaring. Yvonne Margaretha moedigt je aan om je eigen beslissingen over de gezondheidszorg te nemen op basis van jouw oordeel en onderzoek in samenwerking met een gekwalificeerde professionele zorgverlener. Genoemde resultaten en tips zijn gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring. Mijn resultaten zijn niet gewoonlijk, op geen enkele wijze wil ik impliceren dat je deze resultaten zal bereiken. Ik gebruik deze referenties uitsluitend als voorbeelden. Je resultaat zal variëren en hangt af van vele factoren waaronder maar niet uitsluitend; je achtergrond, ervaring en de inspanning die je erin steekt. Alle vormen van persoonlijke ontwikkeling kunnen risico’s voor je bevatten, naast dat het een enorme hoeveelheid consistente inzet en actie vraagt. Als je niet bereid bent dit te accepteren, dan is dit niet voor jou. Zie voor uitgebreide toelichting mijn disclaimer. Uiteraard is de informatie beknopt en is het niet mogelijk de volledige informatie en potentieel te delen.

Deze site is geen onderdeel van Facebook en/of Google Inc. Daarbij wordt deze website op geen enkele door Facebook en/of Google bekrachtigd. FACEBOOK is een merknaam van FACEBOOK, Inc.