fbpx

FREE YOUR MIND AND THE REST WILL FOLLOW

VAN LAST VAN JE DENKEN NAAR EEN ONTSPANNEN EN GEVOEL VAN RUST.

  Steviger in je schoenen staan, stemmetjes van twijfel en onzekerheid een andere plek, je zelf niet meer voorbij lopen, je terugkerende  mentale negatieve patronen serieus nemen dat is wat ik je gun.

Vanuit bezieling en gemak je bedrijf leiden en relaxter leven, omdat jij je ontspannen voelt als je vrij bent. Je bedrijf is je spiegel, dat mag je ‘ownen’.

 

Een probleem in je bedrijf is een probleem in jezelf

Jouw bedrijf naar het volgende level. Een level van bezieling en gemak, zodat je meer ontspannen en gelukkig voelt.

Daarbij wil ik je ondersteunen. Je helpen te voelen dat vanuit de verbinding met jezelf de verbinding met je klanten meer betekenisvol is. Dat je jezelf het gunt om je bedrijf te leiden vanuit je ware zelf. En dat begint bij jouw binnenste zelf. Want je bedrijf spiegelt jou en jij spiegelt jezelf in je bedrijf. Vraagstukken in je bedrijf zijn dus in de eerste plaats belangrijk om terug te voeren naar vraagstukken in jezelf en andersom. En daar kijk ik graag samen naar, zodat jij je problemen van binnenuit gaat oplossen, dan continu te blijven sleutelen aan de buitenkant.

Ga voor de online training Free your mind

Lees vooral ook verder voor mijn aanbod als je grote stappen wilt zetten.

 

 

“Ik kan op dit moment niet volledig genieten van mijn bedrijf, ik ben nog te veel bezig met wat mijn klanten willen en voel onrust… Ik heb momenten van mij klein houden door twijfels en onzekerheid. Ik vind het lastig met mijn volle aandacht te ZIJN en volledig te ontspannen in mijn bedrijf en zet mezelf te weinig op 1”.

 

“Ik voel dat ik meer voor mezelf moet kiezen en voor mijn eigen ontspanning en plezier in mijn werk als dienstverlener. Ik zou zo graag meer willen genieten en ontspannen ook als ik vrij ben.”  

Ben jij ook een ‘gever’?

 

 • Je bent een ‘gever’, iemand die anderen graag helpt en faciliteert.
 • Je wilt helpen, maar je voelt dat het met meer passie, energie en plezier kan. Je bent vaker dan je wilt uit balans. Je geeft meer, dan je ontvangt en dat gaat ten koste van jezelf en je thuissituatie, waaronder het contact met je kinderen, partner of familie.
 • Jouw bedrijf is er altijd ergens in je achterhoofd. Je bent je bedrijf in plaats van dat je bedrijf een middel is voor jouw eigen vervulling en voldoening.
 • Klanten zijn leidend voor jouw agenda.
 • Je wilt de reguliere systemen niet in je bedrijf, zoals het werken van 9.00 tot 17.00. Dat kost je energie.
 • Je hebt onvoldoende energie over aan het eind van de dag of stopt niet met denken aan het einde van de dag over je werk. Je zou meer willen genieten van je werk en je kinderen, familie, vrienden en andere dierbaren. Vitaal zijn, ook aan het einde van de dag.

 

Krijg meer ruimte voor ontspannen in je bedrijf. 

Werk is belangrijk, maar je  privéleven en de verbinding met jezelf en de mensen die je lief hebt ook. Je kwaliteiten inzetten om mensen te helpen, doe je graag, maar je wilt meer dan genoeg energie overhouden voor jezelf en je ‘thuisfront’. Daar wil ik je graag bij helpen.

 

Met teveel geven aan anderen en te werken vanuit onrust, doe je jezelf en je klanten tekort

Je voelt minder verbinding met je ‘liefbaren’ om je heen. Je hebt meer schuldgevoel naar dierbaren, zoals kinderen, een eventuele partner of je ouders omdat je alles geeft aan je klanten en je onrust voelt. Ja, ook ten koste van jezelf. Je geniet ogenschijnlijk, maar niet echt diep van binnen. Je weet namelijk dat het meer kan. Je gunt het jezelf nog onvoldoende om tijd te hebben voor jezelf en tijd voor genieten van jezelf, dingen die je fijn vind en van je dierbaren. Je voelt dat het klopt dat je anderen helpt, maar je haalt hierdoor minder voldoening uit je werk. Het gaat namelijk ten koste van jezelf. Voor jou, als coach/therapeut of trainer of andere dienstverlener geldt ook dat je weet dat je ook eerst voor jezelf moet zorgen, maar toch ‘moet’ het door jezelf nog meer in de praktijk gebracht worden.

De gevolgen van te lang doorgaan met teveel geven en niets doen aan onrust, te weinig ruimte om te genieten, vervulling en voldoening:

 1. Zowel jij als je bedrijf gaan op termijn minder ‘presteren’. Je resultaten gaan afnemen. Het gaat niet meer zo moeiteloos als eerder en de ‘ziel’ gaat uit je bedrijf’.
 2. Hoe je werkt heeft een negatief effect op je relatie met je dierbaren, zoals je kinderen en eventuele partner en daar voel je je niet prettig bij.
 3. Je vitaliteit neemt verder af. Je wordt bijvoorbeeld sneller moe, hebt minder zin in sporten, mediteren, koken en andere activiteiten.
 4. Je stressniveau neemt toe. Dit merk je omdat je het steeds lastiger gaat vinden om helemaal te ontspannen, diep te slapen.
 5. Je gezondheidsklachten gaan toenemen. Het slaat bijvoorbeeld op je maag, darmen en je energiek voelen.
 6. Je begint te werken vanuit een gevoel van moeten in plaats van willen

 

De valkuilen van dienstverlenende ondernemers

In je beroep kan je zo opgaan in het ondersteunen en helpen van anderen, dat tijd en ruimte voor jezelf onder gesneeuwd raakt. Het blijft lastig voor je om structureel voor jezelf te kiezen, goed voor jezelf te zorgen en je eigen passie en plezier. Je geeft nog te vaak hulp  vanuit een plek van een glas half vol in plaats van een plek waarin je nagenoeg altijd vervulling en voldoening voelt.

Je laat je verleiden door in valkuilen te stappen, bijvoorbeeld:

 1. Je maakt te weinig kwaliteitstijd met je dierbaren, terwijl je dat juist niet wilt. Je voelt je daar ook schuldig over.
 2. Je zegt geen nee tegen klanten die niet bij je passen en je zegt te weinig ja tegen jezelf en wat je nodig hebt.
 3. Je voelt je te verantwoordelijk voor alles om je heen.
 4. Je geeft teveel mee in je agenda, waardoor je te weinig tijd hebt voor rust en een helikopterview over je werk.
 5. Je wilt teveel zelf doen en vraagt te weinig hulp.
 6. Je gaat te lang door met werken, omdat je het moeilijk vind om te stoppen.
 7. Tijdens de sessies met je klanten leun je te weinig achterover en ben je nog te hard aan het werk.
 8. Je klant is leidend voor je agenda.

 

Mijn aanbod gaat je helpen om meer ontspannen te ondernemen

 Het is is nooit te laat om tijd voor jezelf te hebben en voldoening en vervulling te voelen.

Het zal je niet verbazen dat ik ook bekend sta als een ‘gever’. Aantal jaren geleden nam dat zulke vormen aan, dat ik mezelf compleet had weggecijferd. Ik wist ook niet meer wie ik zelf was.  Ik was iemand die hard werkte en mezelf minder belangrijk vond dan de ander. Het was toch immers mijn werk. Ik weet wat het is als je gevoelig bent voor de ‘noden’ van ander. Ik weet dat als je een roeping hebt mensen te helpen, dat je eerder jezelf vergeet en dat dit continu aandacht vraagt.

Maar ik weet ook uit eigen ervaring welke gevolgen het heeft als je niet zorgt voor je eigen energie, vervulling en voldoening, dat de kwaliteit van je leven eronder lijdt, als je teveel van jezelf weggeeft.

Werken vanuit energie, bezieling en plezier is waar het om gaat! Je passie volgen en van daaruit een overvloedig leven hebben. Overvloed betekent rijke en liefdevolle verbindingen met belangrijke anderen, voldoende financiële stroom en genieten van jezelf. Genieten van binnen uit en niet met een lach die je jezelf oplegt. Genieten is zoveel meer dan lachen. Het is een gevoel van voldoening en vervulling in jezelf.

Inmiddels heb ik 22 jaar werkervaring als dienstverlener, coach, therapeut, en eerder als seniorcoach en manager op gebied van personeel en organisatieontwikkeling  in de zorg en dienstverlening. Ik weet hoe het is om als roeping te hebben mensen te helpen, ik weet wat werkdruk is. Ik weet wat verantwoordelijkheid voelen is en ik weet ook wat voor valkuilen er zijn als ‘gever’.

Met vallen en opstaan heb ik de afgelopen jaren steeds meer en meer mezelf centraal gesteld en kraak ik elke dag codes hoe ik een leven in balans kan hebben vanuit binnenuit. Een leven waarin ik en van mijn missie kan genieten en van mezelf en mijn dierbaren. 

 

 

Over mij

Ik help jouw te transformeren, zodat je een betere relatie krijgt met jezelf en de mensen om je heen. Inmiddels heb ik 22 jaar werkervaring op gebied van veranderen en persoonlijke groei. Ik weet hoe het is om als roeping te hebben mensen te helpen, ik weet wat werkdruk is. Ik weet wat verantwoordelijkheid voelen is en ik weet ook wat voor valkuilen er zijn als ‘gever’. Zowel mijn coach, als levenservaring ervaring als mijn kennis en ervaring van besturen van organisaties, maar ook mijn helder weten, mijn ervaring met de wet van aantrekking, alles wat ik geleerd heb zet ik in om jou te helpen. 

Wat heb ik voor je als je in de spiegel wil kijken?

Niet in de spiegel kijken brengt je geen verbeteringen, want je blijft onrust voeden en laat het groeien. Maar goed ik begrijp ook dat als je kiest om wat beter in de spiegel te kijken dat je liefdevol wilt kijken en ook handvatten wilt om om te gaan met wat je ziet, zodat het ook leuk is en resultaat geeft.

Ik heb een laagdrempelige manier om in je bedrijfsspiegel te gaan kijken. Ik heb een online training, inclusief een maandelijks te volgen online training waarin ik de onderstaande onderwerpen ook nog eens doorneem en waar jij je vragen aan mij kan stellen. 

De inhoud van de online training Relaxed ondernemen: je bedrijf is een spiegel van jezelf.

1. In de spiegel kijken: Hoe zie jij je kracht en vraagstukken in je bedrijf, die voor onrust of juist rust zorgen?

Welke problemen heb jij in je bedrijf en wat zeggen die over jou? Welke problemen heb je in jezelf en hoe zie je deze terug in je bedrijf. Ik help  je inzicht te krijgen en bewust te worden van welke problemen er veel voor komen.

2. Met jezelf niet op 1 zetten doe je jezelf en je klanten tekort, maar wat zorgt ervoor dat jezelf als basis op 1 hebt?

Hierin vertel ik meer over jezelf op nummer 1 zetten in je leven. Dit gaat over grenzen stellen, maar gaat daar ook voorbij, geen grenzen stellen is een symptoom, niet de oorzaak. Er is dan ook meer nodig.

3. Onbezield werken kost energie, maar wat moet je kun je doen om meer bezield te werken?

Je gaat de relatie met je bedrijf verbeteren, want je hebt net zo goed te investeren in de relatie met je bedrijf. Je bent niet je bedrijf. Je bedrijf is er voor jou in de eerste plaats en daarna voor je klanten. 

4.  Onrust door de mind leidend te laten zijn in je bedrijf: Wat kun je doen om rust te creëren?

Met mindful ondernemen en je intuïtie inzetten zorg je dat je ook daadwerkelijk kiest voor je ware zelf, en niet de stemmetjes van angst en twijfel.  Dit mag je in de praktijk gaan brengen en ik vertel je meer over wat.

5.  Jezelf saboteren doe je ook door je omgeving. Welke hulpmiddelen zijn er voor je beschikbaar voor meer rust tijdens het werk?

Je ontvangt inzicht in hoe je jezelf saboteert en krijgt concrete hulpmiddelen die je helpen om daadwerkelijk anders te gaan doen, zoals meer over hoe nee zeggen, je werkomgeving. 

6. Niet terugvallen in oude patronen. Daadwerkelijk relaxer gaan ondernemen.

 Dit onderdeel helpt je inzicht te krijgen over wat nodig is om anders te gaan doen. Niet te blijven hangen in oude patronen, maar daadwerkelijk je leiderschap terug te nemen en jezelf consistent op 1 zetten. 

 

 

 

Wil jij bezieling en gemak en de luchtigheid in je bedrijf terugbrengen?

 

Door bewust ruimte te creëren voor jezelf in je werk zal en je privé tijd en je werktijd meer vervulling en voldoening geven. Het geheim om dit te bereiken is: 

 

 • Weten wat belangrijk voor je is en daar de moed om daarvoor te kiezen.
 • Werken vanuit een plek dat het stroomt en dat teveel geven niet bestaat.
 • Meer ontspannen door meer mindfulness te integeren in jouw leven, ook tijdens je werkactiviteiten.
 • Maar ook kiezen vanuit je ware zelf, hoe jij  je bedrijf inricht en niet vanuit de stemmen van angst, twijfel en onzekerheid. Dan voel je ruimte om te genieten in je werk.

 Ik heb dit aanbod ontwikkeld, speciaal voor jou, waar ik je help in de spiegel te kijken.

 

Je leert meer over het volgende: 

 • Inzicht in je vraagstukken te krijgen, want als ze nog onbewust zijn, kan je geen verandering aanbrengen.
 • Ik geef je opties wat je kan doen om de belemmeringen die je tegen houden aan te pakken.
 • Ik geef je input over welke acties je kan ondernemen om meer te ontspannen en meer ruimte te krijgen voor genieten!
 • Mindful te werken en je intuïtie in te zetten, zodat je sessies meer energie opleveren dan kosten.
 • Hoe je geeft en dit niet ten koste van jezelf gaat.
 • De verbinding met jezelf en je dierbaren centraal te stellen.

 

 

 

Bonussen bij de online workshop, inclusief training: je bedrijf is je spiegel

  Het meditatiealbum Peace of MInd.

  Jouw persoonlijke resultaten als je aan de slag gaat met de inzichten die ik je geef

  • Meer rust in jezelf, dat zich uit door meer genieten thuis en in het werk, en in verbinding te zijn met jezelf en dierbaren.
  • Meer ruimte om te genieten in je werk.
  • Meer focus op wat voor je belangrijk is en weten hoe je de plek in jezelf kan vinden om daarvoor te kiezen.
  • Meer vervulling, voldoening en energie in je werk en als je ‘werkdag’ erop zit.

   

  Ga jij jezelf de ruimte geven om meer te ontspannen en genieten?
  Of ben je iemand die denkt dat dit pas later mogelijk is? Dat je eerst hier nog van alles voor moet doen?

   

  Waarom nu aanmelden?

  Voel je dat je meer uit je leven kan halen, wacht dan niet. Denk aan de redenen om niet te wachten, zoals:

  • De tijd met jezelf en jouw dierbaren komt niet meer terug!
  • Je stress neemt toe zowel in je werk als in jouw privéleven als je minder geniet en voldoening voelt in je werk, stress is ontzettend ongezond, zowel voor je lichaam als je denken.
  • Je kunt minder lang genieten van je nieuwe inzichten!
   
   

  De investering

   

  De onlinetraining is nu slechts eenmalig 77,- in plaats van de waarde van 247,- euro deze eerste ronde. Het is een pilotprijs. Je ontvangt de 6 modules verspreid over een periode van 8 weken.  In de eerste maand is er ook als extra bonus een webinar en kun je vragen stellen. Bij aanmelding voor 6 april 2020 aan dan ontvang je een op maat gemaakte meditatie speciaal voor je. (let op dit aantal is gemaximeerd). 

   

  Ontspannen en genieten van jezelf

  Hoe je krachtig voor jezelf kan kiezen en in verbinding kan blijven.

  Als ‘gever’ valt het niet altijd mee om voor jezelf te kiezen en je eigen energie hoog te houden. Vindt de juiste tools om geven en ontvangen in de juiste balans te krijgen in je leven en werk.

  In je werk ontspannen en ruimte om te genieten

  Werk mindful en met je intuïtie.

  Houd meer energie en overzicht door mindfulness en je intuïtieve gaven in te zetten.

  Innerlijke rust en je meer happy voelen door helderheid over waar je ja en nee tegen wil zeggen en te leren hoe je hier daadwerkelijk naar handelt.

  Zorgen dat je ook echt kiest voor jouw ruimte en een bedrijf ten dienste van jou!

  Je bent niet niets voor niets meer gaan geven aan mensen. We zorgen voor helderheid over wat belangrijk voor je is, wat anders ‘moet’, en dat je het ook weet hoe je het anders gaat doen .

  Ik vind Yvonne een echte vakvrouw. Op gebied van persoonlijke groei en transformaties, persoonlijke en ontwikkeling van bedrijven heeft ze zoveel passie, kennis en ervaring. Het is doorleefd. Ik voel het als voorrecht om toegang te krijgen tot haar wijsheid, haar hart en bevlogenheid om je altijd verder te helpen en laten groeien.”

  Daphne

  Ik vind Yvonne’s kwaliteiten:  Echt luisterend met aandacht, groot invoelend vermogen, empathisch en intuïtief waardoor de ander zich snel veilig voelt. Dit naast een prettige dosis nuchterheid, humor en resultaatgerichtheid. Er is oordeelloosheid waardoor de ander er volledig durft te zijn met zijn/haar verhaal.

  Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie van mind en body. Je leert bij haar focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

  Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid te zien. Het gaat haar ook makkelijk af er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.”

  Helma- Coach

  Ik zit soms te veel in mijn hoofd en met mijn gedachten. Ik heb tools nodig om me bewust te zijn wat mijn gevoel is. De online begeleiding heeft me meer in mijn gevoel ben. Ik denk dat veel mensen in hun hoofd zitten en het is zo prettig om bij je gevoel/jezelf te komen. Dat gun ik anderen zeker. 

  Evelyn

  Ondernemer in de zorg en dienstverlening

  Super bedankt. Het heeft me op de goede weg gezet😃👍

  Wat fijn dat we nog toegang hebben tot de waardevolle inhoud. Ik ga zeker terugkijken en sommige oefeningen nogmaals doen. Ik ben ook blij met je fijne korte meditaties!

   

  Ik voelde me na afloop heel rustig. Geen enkel oordeel over mezelf, alles was goed! Een hele fijne bevestiging van alles. Voel me nu nog sterker om m’n ingeslagen weg te vervolgen, zonder schuldgevoelens van wat dan ook! Gesteund en aangemoedigd voelen zijn de meest passende woorden hiervoor!

  Je deed het heel goed: krachtig en liefdevol! Je zei ook hele rake en kloppende dingen, heel bijzonder;
  Heel veel dank dat je deze healing voor mij deed, een kadootje.
  Jij bent ook en heel mooi mens, met prachtige gaves waar heel veel mensen blij mee zullen zijn!
  Dank je lieve Yvonne voor deze prachtige healing. Veel liefs, Anique

  Anique van Kooij

  Ondernemer, stijlcoach

   
  De song waar ik happy van word.
  Wat is die van jou?