fbpx
Selecteer een pagina

Te vaak jezelf wegcijferen voor je werk heeft een negatieve invloed op alles wat belangrijk voor je is. Ga voor je vrij en blij voelen en stop met van alles te moeten.

Your Mental Peace on- en offline coaching voor adviseurs en hulpverleners in de sector zorg en dienstverlening.

 

Rust, vertrouwen, zelfzorg en balans

Herken je dit als jouw verhaal?

Als mens wil je ook graag anderen faciliteren of helpen, want dat geeft voldoening. Waarschijnlijk doe je dat graag en voel jij je verantwoordelijk voor de mensen die je adviseert en ondersteunt. Maar het gevolg is dat je ook veel ‘moet’. Een valkuil kan zijn, dat je hierdoor onvoldoende oog hebt voor het zorgen van jezelf en onrust voelt.

Heb je last van:

✓  Een hoofd wat overuren draait en maar moeilijk kan stoppen

✓  Een gevoel van veel moeten

✓  Moeite om jezelf op 1 te zetten, waardoor je snel over je grenzen gaat

✓  Onvoldoende balans in je leven, waardoor je ontevreden voelt op bepaalde levensgebieden

✓   Een moeilijke situatie of moeilijk tijd waar je in worstelt en veel van je vraagt 

 

Dan wil Your Mental Peace er graag voor je zijn, om je rust, vertrouwen en verbining met jezelf te herstellen en jouw ‘zelfzorg’ centraal te stellen. Hierdoor kom je weer bij jezelf en ga je weer vreugde voelen.

Vind je oplossingen om je weer vrij en blij te voelen


Antwoorden waar je tijdens de begeleiding antwoorden op gaat krijgen, zijn:

✅ Hoe zorg ik dat ik goed voor mezelf zorg?

✅ Hoe krijg ik meer rust in mijn hoofd en ben ik minder gejaagd?

Hoe krijg ik mijn energie en vitaliteit terug?

Hoe vind ik wel de juiste balans tussen mijn werk en privé leven?

✅ Hoe geef ik mijn intuïtie de ruimte?

✅ Hoe kom ik uit het gevoel van alles te moeten?

✅ Hoe verwerk ik gebeurtenissen uit het verleden, zonder erin te blijven hangen?

✅ Wat kan ik doen om meer te genieten van de liefde en verbinding met mijn dierbaren?

Maak met Your Mental Peace de beweging van:

A

Moeite om goed voor jezelf te zorgen

A

Een hoofd wat teveel overuren draait, maalt of onrustig is

A

Je rust niet kunnen vinden om er voor je dierbaren te zijn

A

Teveel stress en druk zijn voelen over werk

A

Een gebrek aan energie

Naar een beweging van:

 

 

A

Gezonde zelfzorg

A

Rust in jezelf en in je hoofd

A

Jezelf zijn met een gezonde dosis aan zelfvertrouwen

A

Een werk - privé balans die goed voor jou en je dierbaren voelt

A

Toename van je vitaliteit en energie

 

Your Mental Peace werkt volgens het Your Mental Peace methode. Deze kent 6 pilaren die essentieel zijn voor groei in rust, vertrouwen, zelfzorg en balans.

 

✅ Dromen, behoeften en belemmeringen glashelder, zodat je focus hebt: je weet waar je naar toegaat en wat je tegenhoudt. Je weet hoe je wel je dromen manifesteert en je verleden verwerkt.
 Leiderschap over je denken, zodat je je gedachten rustig krijgt of weet wat je moet doen als je in een negatieve gedachtenspiraal zit.
✅ Gelukkig van binnenuit, zodat je los komt van wat anderen vinden of je geluk af laat hangen van externe omstandigheden.
✅ De juiste keuzes voor jou, zodat je je eigen leven leidt en niet bezig blijft met het voldoen aan verwachtingen van anderen.
✅ Overvloed creëren en ontvangen, zodat je letterlijk en figuurlijk je rijk gaat voelen.
✅ Je missie leven en vreugde leven, zodat je vervulling en voldoening voelt.
Het doorlopen van de fundamenten geven je inzicht, vooruitgang en groei naar een steeds hoger niveau van mentale rust. Laat je verassen door het leven en jouw ongekende potentieel, waardoor er nog zo veel meer mogelijk voor je is.

Reviews

 

“ Ik voelde dat ik een stuk begeleiding nodig had. En dat er vragen en “dingen zijn die al bijna levenslang zijn”. En ik geen andere wegen meer kon vinden. Ik heb psychologen gesproken en andere hulpverlening gehad. Heb wel inzichten gekregen maar het vervolg op inzichten niet. De trajecten waren ook vaak zwaar en uitputtend.
En ik vond het eerste bijna niet te geloven bij Yvonne.. Iemand die naast je staat, je helpt en alleen maar liefdevol met je mee kijkt. Veel verder kijkt en persoonlijker. Met liefde energie steken in jezelf. Samen. Dat voelde voor mij perfect en op het juiste moment. Ook voel ik mij op mijn gemak waardoor ik mij open durf te stellen. Mede doordat Yvonne ook uit eigen ervaring persoonlijk deelt. Ik ben het in mezelf investeren op deze manier ook echt leuk gaan vinden.
En ik heb altijd bij Yvonne een warm hart gevoeld nooit anders. Hoe kan ik haar bedanken. Ik voel me echt anders.

Leah- actrice en klantmanager activering

Ik vind Yvonne’s kwaliteit, echt luisterend met aandacht, groot invoelend vermogen, empathisch en intuïtief waardoor de ander zich snel veilig voelt. Dit naast een prettige dosis nuchterheid, humor en resultaatgerichtheid. Er is oordeelloosheid waardoor de ander er volledig durft te zijn met zijn/haar verhaal.

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie Je leert bij haar focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid te zien. Het gaat haar ook makkelijk af er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.”

Helma- Coach

Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk”.

Brenda- Ambulant begeleider

Reviews sessie online

 

 

 

De sessie met Yvonne was heel erg fijn! Het heeft mij hele mooie inzichten gegeven. Dat ik vol voor mijn waarde mag gaan staan en mij potentieel volledig mag gaan omarmen. 
Yvonne heeft een hele fijne energie. Is lief en ziet je écht. 
De sessie heeft mij gebracht dat ik volledig mag vertrouwen op mezelf. Ik heb ervaren dat ik mezelf niet meer klein hoef te maken. En het bijzondere is, na deze sessie ben ik zo mega gegroeid. Nog meer klanten aangetrokken dan voorheen en ik voel dat ik weer in mijn feminine présence zit. Ik wilde heel graag deze sessie met Yvonne omdat ik haar zo’n fijn en mooi mens vindt. 
Dankjewel Yvonne, jij gaat nog zoveel mensen hierbij kunnen helpen. Het heeft mij geholpen in het doorbreken van mijn eigen blokkade waardoor ik kon door breken met mijn bedrijf!

Floor Keereweer, Life Coach

Ik voelde me na afloop heel rustig.
Geen enkel oordeel over mezelf, alles was goed! Een hele fijne bevestiging van alles.
Voel me nu nog sterker om m’n ingeslagen weg te vervolgen, zonder schuldgevoelens van wat dan ook! Gesteund en aangemoedigd voelen zijn de meest passende woorden hiervoor!
Je deed het heel goed: krachtig en liefdevol! Je zei ook hele rake en kloppende dingen, heel bijzonder;
Heel veel dank dat je deze sessie voor mij deed, een kadootje.
Jij bent ook en heel mooi mens, met prachtige gaves waar heel veel mensen blij mee zullen zijn!
Dank je lieve Yvonne voor deze prachtige sessie. Veel liefs, Anique

Anique van Kooij

Stijlcoach

“Normaal heb ik honderden moet dingen in mijn hoofd. Nu kon ik gewoon gaan. Ik moest niet zoveel van mezelf en ik sta meer stil.”

 

“Ik voel me goed. Ik kan mijn emoties makkelijker accepteren en een plekje geven. Ik voel me rustig en kan makkelijker stressvolle situaties aan.”

Review sessie offline

 

 

Ik ben iemand die zichzelf vaak hoge eisen op kan leggen. Van mezelf moet ik van alles en het moet sneller. Dat geeft me op een werkdag een onrustig gevoel.
Ik deed al regelmatig oefeningen om meer ontspannen te werk te gaan, maar Yvonne pakt in haar sessie echt de onderliggende oorzaak aan, waardoor je een deel van de onrust uit kunt schakelen. Ze maakt je bewust wat je patronen en gewoontes zijn, zodat je die kunt gaan doorbreken.
Na de sessie zelf voelde ik me direct heel kalm en kon ik de rest van de dag vanuit rust dingen doen, zonder mezelf te forceren. Je ervaart hierdoor veel meer voldoening gedurende de dag en waardering van jezelf. In mijn bedrijf merk ik het direct als ikzelf ontspannen ben. Ik ben dan veel creatiever en kan dan met weinig inspanning bergen werk verzetten.

Yvonne zelf stelt je direct enorm op je gemak en geeft je het gevoel dat je echt jezelf mag zijn. Eigenlijk is een sessie bij Yvonne een echte must voor elke vrouw, die zichzelf en haar bedrijf/werk serieus neemt. Ik raad haar zeker aan!

Tamara de Jong- Online Marketeer

De sessie heeft mij rust gebracht, erkenning, herkenning en liefde. Het heeft iets geopend. Na de sessie voelde ik dat ik had losgelaten en ontvangen. De doorslag om te doen was jij, met je liefde en je dankbaarheid. Het resultaat is meer dat ik kan uitleggen. Ik durfde toe te laten, omdat het veilig was . Dit mag iedereen meemaken. Allerliefste dankbare knuffel. Jacqueline”

Jacqueline van Dijk- Kunstenares

“ Ik voel rust. Innerlijke rust. Dat straal ik ook uit. Niet alleen van mijn man hoor ik dat, maar ook van anderen. ‘ je ziet er goed uit’. Tijdens de sessie voelde ik me veilig, heb me er aan overgegeven. Daarna heb ik de energie ruimte gegeven te werken in mij.

Begeleider 

Onlangs boekte ik een Soul Message sessie bij Yvonne. Dit had ze niet verwacht want Yvonne is eigenlijk mijn klant (ik ben business coach) maar als haar coach zag ik precies hoe bijzonder het is wat ze doet en kan. Het smaakte naar meer en dus gaf ik mezelf een Soul Message. Ik kreeg uiteindelijk een prachtige brief die me vooral heel veel bevestiging en houvast (en daardoor vertrouwen) gaf. Ook voelde ik me lichter. Super blij en dankbaar dat ik een soul message heb geboekt en ik hoop dat jij jezelf ook iets van Yvonne gunt. Het is het meer dan waard.

Tineke Zwart

Businesscoach

Reviews Free Your Mind – online

 

Ik vond het programma Free your Mind heel erg fijn om te volgen. Bedankt voor je prachtige training Free Your Mind.

 

Ondernemer

Ik ben nu bezig met Free Your Mind en ik geniet er zo van. Dat wou ik je even laten weten.

 

Dienstverlener

Review meditatie & healingsalbum

 

Dank je wel dat je mij leert naar mijzelf te luisteren. Tranen bij de meditatie: angsten omzetten. Tranen van dankbaarheid ❤

Reviews groepssessie live

 

 

 

Na een intensieve live-dag kwam Yvonne, op precies het goede moment, met een groepssessie. Ik had namelijk net even zo’n middagdip, die je hebt na een hele dag luisteren en leren. Ik heb al meerdere fijne sessies bij Yvonne gehad en als Yvonne in de buurt is, dan komt er altijd gelijk zo’n rust over me heen, die zij met zich meebrengt. Ik voelde letterlijk alle drukte en mijn lichte hoofdpijn wegstromen dankzij de sessie. Heel ongedwongen en hierdoor ging ik weer met volle energie en een kalm gevoel naar huis 😊.

Tamara

Begin maart gaf ik een live dag voor mijn klanten. Als business coach leer ik ze veel over strategie, marketing en sales maar om echt te groeien met je bedrijf – maar ook in je leven – is je mindset en energie nog veel belangrijker. Yvonne zit ook in mijn programma en na een hele positieve persoonlijke sessie had ik haar gevraagd of ze ook een groepssessie wilde doen tijdens de live dag. We zijn op het laatst met z’n allen naar binnen gekeerd en dit was prachtig. Emoties kwamen los, lage energie en de rust kwam terug. Tijdens de meditatie had Yvonne prachtige muziek uitgekozen. Ik voelde me intens ontspannen tijdens de sessie en ook erna. Als je dit nog nooit hebt ervaren, gun het jezelf alsjeblieft. Het is life-changing. Op een positieve manier.

Tineke Zwart- Business coach

Veel gestelde vragen

 

Q: Voor welke hulpvragen kan ik bij je komen?


A: Bijvoorbeeld: Lastige situaties, die stress veroorzaken en waarin je het moeilijk vind om goed voor jezelf te zorgen, disbalans tussen werk- privé, verminderd werkplezier, gevoel dat er meer in je zit dan je nu laat zien, snel leeg zijn of overprikkeld, te veel in je hoofd zitten en te weinig vanuit je hart leven, snel over je grenzen gaan, gevoelig zijn en een verminderd gevoel van vitaliteit.

 

Q: Zijn vergoedingen mogelijk?

A: Soms zijn werkgevers bereid een deel van de kosten voor hun rekening te nemen. Voor ondernemers zijn de kosten aftrekbaar.

Mijn sessies worden niet vergoed door zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij het CAT en bij effortless coaching platvorm van Vital Performance.

 

Q: Hoeveel sessies zijn er nodig?

A: Dat hangt af van verschillende factoren. Onder andere jouw huidige situatie en dat wat je wilt bereiken. 
Voor de ene persoon is 1 sessie voldoende om weer zelf verder te gaan. Andere mensen vinden het fijn om voor langere periode mijn begeleiding te ontvangen voor een specifieke situatie in hun leven. Voor deze VIP-ondersteuning naar rust en vertrouwen heb ik slechts enkele plekken. Ik steun je in dit proces, zodat je jouw eigen kracht kan aanboren. 

Veelal bereiken we samen meer met meerdere sessies en training in de Your Mental Peace methode. Dat wat je ontdekt in de sessies kan je daadwerkelijk gaan toepassen in je leven. Het moment dat je het anders gaat doen. Mijn klanten kiezen mede voor mij, omdat ik er ben, op die momenten, dat je het anders wil of had willen doen. Ik onthul bij afname van meerdere sessies aan jou (delen van het) het Your Mental Peace model, zodat je een stevig fundament aan tools ontvangt om met de golven van het leven om te gaan en daarin te blijven verbinden met jezelf in rust en vertrouwen. 

Q: Wat zijn de tarieven en hoe kan ik een afspraak inplannen?

A: Je kunt vrijblijvend gesprek inplannen. Een eenmalige losse sessie is 97 euro, incl. BTW en per 1 september 2022 gaat de investering naar 111 euro, incl. BTW. Ik begeleid je graag meerdere sessies voor betere resultaten en een stevig “Your Mental Peace fundament”, losse sessies blijven wel mogelijk.

 

Q: Wat is jouw opleidings-achtergrond?

A: Opleidingen en Trainingen

Oplossingsgericht coacEffortless coach

Coach (nobco erkend foundation)

Leefstijlcoach (HAN)

Oplossingsgericht leidinggevende

Mindfulnesstrainer, meditatie specialist: Mindfulness Based Stress Reduction Training (MBSR)

Emotional Freedom Technique (niveau 2 certificaat) en Matrix reïmprinting

Spiritueel teacher (level 1) bij Gaby Bernstein

HBO- Personeel en Organisatie

Leergang organisatie antropologie: individuele- en organisatieverandering bij o.a. Jitske Kramer en Danielle Braun

Bussiness school van Marie Forleo

Sales training

Mensen benaderen vanuit de Talentbenadering voor individuele verandering van Luc de Wulff

Opleiding tot e-commerce specialist

Cursus appointment setting.

> meer dan 22 jaar ervaring op gebied van coaching, training en advies op gebied van P&O, individuele- en organisatieontwikkeling.

> meer dan 10.000 beluisterde meditaties.

 

Q: Voor wie is het interessant?

A: Voor dienstverleners, zoals HR adviseurs, coaches, hulpverleners in de zorg en dienstverlening. Your Mental Peace biedt ook executive coaching voor kleine zorg organisaties. 

 

Q Ik wil meer weten over Your Mental Peace en de oprichtster van Your Mental Peace.

A: Yvonne Margaretha is coach en oprichter van Your Mental Peace. Met haar werk wil ze bijdragen aan een verbetering van de mentale gezondheid. Mentale gezondheid zou vaker en op een andere manier aandacht moeten krijgen in de visie van Yvonne. Het maakt verschil op alle gebieden en alle mensen die belangrijk voor je zijn.  

Yvonne’s droom is een wereld waarin er geen oorlog meer is en iedereen voorzien is van genoeg eten en drinken. Yvonne en Your Mental Peace hoopt iedereen te inspireren naar mentale vrede en meer geluk op alle levensgebieden zoals: relaties, gezondheid, werk, financiën en spiritualiteit, de verbinding met De Bron. Door Your Mental Peace draagt Yvonne haar steentje bij aan een betere en liefdevollere wereld.

 

Q Ik heb nog een andere vraag?

A: Ik kijk er naar uit dat je jouw vraag stelt. E-mail me op: welkom@yourmentalpeace.com

 

Mijn naam is Yvonne, 45 jaar, ik ben Mental Peace coach. Verder ben ik moeder, vriendin, co-ouder, nabestaande, kattenliefhebber, makkelijke moestuin-fan, duurzaamheidsliefhebber. Een hooggevoelige vrouw, die houdt van persoonlijke groei & ontwikkeling. Zelf nog groeiend en bloeiend binnen de golven van het leven:-).

Ik ontdekte de afgelopen jaren wat wel werkte voor mij en dat heb ik omgezet in het Your Mental Peace model, onder andere:

✓ Focussen op waar je nu tegen aan loopt, in plaats van het verleden. En tegelijkertijd wel durven voelen en vinden wat jezelf vind.

✓ Niet meer vanuit een fiks benadering te denken over jezelf, maar vanuit acceptatie van wie je bent en de kracht in jezelf.

✓ Stoppen met elke week over je problemen praten vanuit je hoofd en focussen op oplossingen en zelfhulp tools benutten in het dagelijks leven.

✓ Stoppen met moeten, zodat ik meer rust van binnenuit ging voelen.

✓ De gezonde manier om om te gaan met moeilijkheden in mijn leven en angst.

✓ Niet alles meer willen beredeneren en controleren met alleen mijn hoofd, maar vanuit mijn hart te leven.

✓ Werken met je body, mind en soul & natuurwetten en energie op een heel ander level, met als basis een stevig mentaal en innerlijk fundament in jezelf.

✓ Je weer te verbinden met de natuur en heling te vinden in die verbinding.

Dit heeft zich vertaald in een Your Mental Peace lifestyle. Hierdoor krijgen al mijn levensgebieden (zoals gezondheid, liefde, ouderschap, werk) dagelijks een duurzame upgrade. Mijn leven en dat van mijn klanten wordt elke dag mooier en vooral het fundament in zichzelf is steviger.

Dat zijn redenen waarom Your Mental Peace wordt gekozen.

Ik ben benieuwd wie jij bent, zullen we kennismaken?

 

Contact gegevens

Neem gerust contact met me op:

Online en offline werkzaam. Live bezoekadres is Arnhem, welkom@yourmentalpeace.com