fbpx
Selecteer een pagina

Welkom bij Your Mental Peace

On- en offline coaching, mentoring & healing voor bewuste leiders, (aankomende) ondernemers en professionals in de dienstverlening.

Van privé en werk uit balans, een gevoel van gejaagdheid, angst of last van je verleden naar een gevoel van

rust, vrijheid en vervulling van binnenuit. 

 

 

 

 

 

 

 

Plan nu vrijblijvend jouw inspiratiegsprek

Je gevoel van vrijheid, rust en vervulling van binnenuit laten groeien

 

Bij Your Mental Peace is jouw leven en jij als persoon daarin leidraad om jouw weg van gejaagdheid, onrust of oude ballast naar groei in vrijheid, rust en vervulling van binnenuit te faciliteren.

Stel je voor dat:

✓ je niet vanuit overdrive (moeten of druk) werkt, maar vanuit rust, vrijheid en vervulling.

✓ jouw werk – privé in balans komt.

✓ je vrij kan breken van je huidige leefstijl gewoonten die niet goed zijn voor je gezondheid en welzijn.

✓  je een gerust gevoel hebt over hoe je je rollen invult, als ouder, partner of in jouw professionele werkleven.

✓  wat jouw energie en plezier geeft voorop staat, waardoor je gevoel van verliefd zijn op jouw leven en vitaliteit groeit.

✓  je een lifestyle hebt, die helemaal bij jou past.

✓ De onrust in je hoofd verminderd en je de lifestyle van mentale rust eigen hebt gemaakt voor de rest van je leven.

Je herkent je in een of meer van de volgende aspecten:

✓Je wilt op bepaalde aspecten veranderen, maar het lukt op bepaalde gebieden op dit moment niet. Hoe bewust je ook bent, je voelt ergens nog een stagnatie.

✓Je bent er graag voor anderen, maar je vindt het moeilijk om je grens te bewaken.

✓Je bent sensitief en gevoelig voor de noden van anderen.

✓ Je hebt een gevoel van te veel moeten, deadlines of een gevoel onrust.

✓ Je kan onvoldoende rust in je zelf vinden.

✓ Je voelt je niet zo vitaal als je zou willen en zorgt niet goed genoeg voor jezelf.

✓ Je voelt onvoldoende vervulling en je goed bij hoe je werk en/of privé rollen invult.

✓ Je hebt al het nodige gedaan op het gebied van persoonlijke groei.

 

 Gaat dit wel werken? Is het niet te belastend? Ik wil het alleen doen, want ik kan het toch zelf. Dat gaat er in het hoofd om. Terwijl je al lang weet dat je behoefte hebt aan begeleiding. Dat je ergens al gekozen hebt.

Het is te spannend, omdat het denken ‘beren op de weg ziet’, omdat ze ook al zoveel ervaring zelf hebben. Je weet al veel, omdat je heel bewust bent van jezelf en al het nodige gedaan hebben. Omdat je ook expert bent op jouw vakgebied. Toch de mind laat tegelijkertijd je een aantal belangrijke ‘zaken’ vergeten:

Je zit in de automatische piloot. Je bent ergens nog je verleden aan het herhalen. En daardoor heen breken en dat te zien, daar heb je interactie met anderen voor nodig. Dat wat je niet bewust bent of nog ergens vast in je systeem zit, kan je ook niet veranderen.

Dat zonder een change of lifestyle, beïnvloeden van je onderbewuste, waar persoonlijke groei en ontwikkeling een standaard onderdeel van is, er in de kern niets of slechts marginaal wat veranderd.

Ga jij voor vrijheid, rust en geluk in jezelf? Breek je je vrij van je verleden en je mind? Geef je jezelf weer de ruimte om gewoon jezelf te zijn.

Wordt member van Your Mental Peace.

 

The Your Mental Peace Begeleiding, Academy en Support.

 

Met ‘Your Mental Peace’:

✓ Word je op maat persoonlijk en 1:1 naar oplossingen voor jouw vraagstukken of gevoelens, die maken dat je gevoel van rust, vrijheid en vervulling niet (snel genoeg) verder groeit.

✓ Ontdek je hoe je in je dagelijks leven je gevoel van rust kan groeien en het leven kan leiden wat (wel) bij je past.

✓ Lukt het je wel om uit de automatische piloot te (blijven) stappen, zodat je rust voelt. Je leert ook de lifestyle omdat blijvend zelf te blijven doen.

✓ Weet je hoe je verlangens daadwerkelijk kunt manifesteren.

✓  Heb je tools om zelf leiderschap over je denken te nemen.

✓ Heb je tools die je bevrijden van het verleden en kun jij je zelf te helpen je nieuwe toekomst te realiseren.

✓  De begeleiding, support en academy faciliteert jouw reis naar mentale rust, naar leiderschap over je denken.

✓ In de Your Mental Peace Academy krijg je toegang tot mijn Your Mental Peace model voor een leven in (een groeiend) gevoel van rust, vrijheid en vervulling.

✓ Je wordt gefaciliteerd en gesteund om jezelf te zijn en je niet meer te verschuilen achter rollen.

✓  Met “The Your Mental Peace Academy’  faciliteren we je om leider te worden over je denken en jouw gevoel van vrijheid, rust en vervulling van binnenuit dagelijks te laten groeien.

✓  We geven je tools, meditaties, visualisaties, cursussen en video trainingen, waardoor je leiderschap kan nemen over je mind, tools en een model waarmee je de rest van je leven je levensgeluk vergroot.

✓ Je krijgt toegang tot krachtige meditaties en visualisaties, die gebaseerd zijn op wat wel en niet werkt, rekening houden met belangrijke nieuwe wetenschappelijke eigentijdse stromingen, zoals Quantum Fysica, Gedachtengoed van Joe Dispanza, mindfulness based stress reduction (MBSR/MBCT), Wet van Aantrekking en stromingen in de veranderkunde, zoals Theory U, Appreciatie inquery en oplossingsgericht werken. 

✓  De Academy wordt continu aangevuld, geactualiseerd en geupdated op basis van de laatste kennis en ervaring en de vraag en behoeften van klanten en actualiteiten.

✓  Je hebt mij als expert op gebied van persoonlijke groei voor mentale steun en als vraagbaak, zodat jij je eigen lifestyle eigen kan maken.

✓  Via de sessies heb je altijd de mogelijkheid om persoonlijk geholpen te worden.

✓ Jouw resultaat is prioriteit.

 Kies jij voor Your Mental Peace? Kies jij voor jezelf?

Mentale vrijheid door Coaching, training & boost sessies.

Coaching en training gericht op jouw mentale rust, Your Mental Peace.

Minder jagen en meer rust voelen door op maat begeleiding.

Consulteer bij die uitdagende emotionele en zakelijke beslissingen en situaties.

Groei in je gevoel van vervulling door Persoonlijk groei

Persoonlijke vervulling is uitgangspunt en maakt het verschil voor jezelf en anderen.

Welkom bij Your Mental Peace, mijn naam is Yvonne

we faciliteren de reis van jouw leven

Mijn naam is Yvonne en ik ben transformatiecoach, die vrouwen en mannen faciliteert naar Mental Peace, mentale en innerlijke vrede. Mensen waarvan werk en privé uit balans is, mensen die een gejaagd gevoel hebben of last hebben van ballast uit hun verleden. Ik faciliteer mensen die hun gevoel van levenszin, vreugde en ontspanning terug willen. Mensen die rust, vrijheid en vervulling willen voelen van binnenuit en dat gevoel dagelijks willen laten groeien en die weten dat dat een llifestyle change vraagt.

Ik ben een senior coach en founder van het Your Mental Peace-model.  Meer dan 22 jaar werkte ik als coach, adviseur en manager op het snijvlak van verandering van mens en organisatie, totdat ik koos om Your Mental Peace op te richten na een mentale ‘breakdown’ in 2015. Dat jaar nam ik afscheid van mijn oude ik. Niets was nog hetzelfde. Ik werd wakker in mijn eigen leven (van moeten en uitvoeren van rollen, die niet bij me passen) en begon voor mijn gevoel opnieuw op de scherven van de eerste helft van mijn leven.

Naast mijn werk ervaring en opleidingen als manager, coach en therapeut, heb ik een flinke dosis aan levenswijsheid en eigen ervaring op het gebied van mentale gezondheid. Ik noem het geleefd en doorleefd. Mentale gezondheid is daarom voor mij net als sporten geworden. Onderdeel van een lifestyle en daar hoort ook voeding en beweging bij (letterlijk en figuurlijk). Alles wat voor mij en mijn klanten werkt om rust, vervulling en vrijheid te voelen, heb ik toepasbaar gemaakt. Ik ontwikkelde een eigen model om deze lifestyle en visie voor anderen toegankelijk te maken. Ook mijn eigen methode om je mind te bevrijden is onderdeel van mijn model.

Ik heb namelijk gezien en ervaren hoe het in mijn ogen niet moet en daardoor werd me helden hoe het wel kan en ‘moet’. Het elke week in mijn shit lopen draaien in gesprekken. Het kost bakken met energie en als het energiepeil al laag is of je zit in de gejaagdheid, werkt dit averechts. Bovendien op een gegeven moment is de vooruitgang die er is, slechts minimaal. 

En daardoor is mijn missie ontstaan om mensen te faciliteren in hun mental peace. Om jou te faciliteren naar het leven en het gevoel waar je zo ontzettend naar verlangt, vanuit contact met kracht en wat wel werkt. Je wordt gefaciliteerd door een expert. Je huurt een betrokken samenwerkingspartner in.

Ik word blij van (ondernemende en leidinggevende of aankomende) professionele dienstverleners die ook anders kijken naar de huidige maatschappij en die graag met hart en ziel werken. Door jou te faciliteren, draag ik bij aan dat jij ook weer anderen in hun kracht kan zetten. Ik gun mensen met onrust en een worstel werk of privé een benadering een heel ander gevoel vanuit eigen regie en kracht. Niet de stempel van dat je gestresst, overspannen, maar de stempel van een uniek mens zijn, die wil transformeren naar zijn of haar hoogste potentieel. Vanuit volle potentie en vitaliteit je leven inrichten.

Ik geloof ook dat een andere kijk op mentale gezondheid nodig is. Ik geloof dat tijd is voor andere werkwijzen toe te laten en niet te bestempelen als geiten wollen sokken, omdat de wetenschap, maar ook de dagelijkse praktijk en resultaten, inmiddels anders zeggen.

Ik geloof in een wereld zonder oorlog, armoede en honger. Ik geloof dat vrede mogelijk is. We moeten daarvoor kiezen. Elk mens meer telt daarin.

Innerlijke vrede brengt uiterlijke vrede.

Innerlijke vrede hoort bij mentale gezondheid.

Zonder actie te ondernemen komt dat er niet. Op mijn manier draag ik bij aan vrede.

The Your Mental Peace Academy is mijn legacy (erfenis) aan delen van deze wereld, die in mijn ogen dringend toe zijn aan een andere vorm van mentale gezondheid en mentale gezondheid vast onderdeel laat zijn van een lifestyle. Your Mental Peace 8.0 :-). Your Mental Peace staat voor mij voor betrokkenheid en voor balans. Balans tussen wetenschap en intuïtie, cognitie en hart, mannelijk en vrouwelijk, kracht en kwetsbaarheid, maar ook voeding, beweging, werk in de juiste balans met wie je bent. Your Mental Peace staat voor het volledig faciliteren van jou in jouw proces van rust, vrijheid en vervulling. Your Mental Peace is mijn ziel en zaligheid.

Your Mental Peace is allround en een unieke combinatie en verbinding tussen business, cognitie en intuïtie en spiritualiteit. Een beeld van mijn achtergrond: Oplossingsgericht coach en leidinggevende, Therapeut (Emotional Freedom Technique, Mind Eye Power, Matrix Reimprinting, Chackra en Aura Healing, ingewijd in de Munai Ki, Luisterkind en zo veel meer), Veranderkunde (corporate antropologie, appreciate inquery). Ook ben ik leefstijlcoach, effortless coach en heb ik werkervaring als voormalig leidinggevende, projectleider en adviseur van reorganisaties in de zorg- en dienstverlening. 

Naast brede en gedegen opleidingen en cursussen op de kant van cognitie als ook op intuïtie en spiritualiteit, zit in mijn model jarenlange eigen ervaring verweven over wat wel en niet werkt om bevrijd te worden van dat mentale geworstel, teveel hoofd en last van je verleden. Ik gun mensen een veel lichtere manier, een manier die aansluit bij het leven. Niet een programma dat leidend is, maar jouw leven dat leidend is.

Mijn intuïtieve kracht (helderwetend en -voelend), hoogbewustzijn, IQ en EQ brachten me naar wat wel werkt en laat in mijn aanbod weg wat niet werkt. Mijn ogenschijnlijke ‘kwetsbaarheid’ cq sterk ontwikkelde intuïtieve gaven zorgde voor de missie om anderen te behoeden in systemen te zitten en te blijven vanuit jezelf aanpassen. Concessies doen aan wie je bent, zowel in werk als privé, zowel in de visie op mentale gezondheid als op hoe werk er uit moet zien. Vitaliteit en vrijheid.

Je krijgt toegang tot alles wat ik geleerd heb. Ik maak je deelgenoot van mijn Your Mental Peace lifestyle en Community. Samen bouwen we aan een Your Mental Peace community vanuit een zelfde missie en visie. Een nieuwe andere wereld, met een bijdrage van jouw unieke jij. Jij die werkt vanuit je maximale potentieel. Jij die jezelf bent en van daaruit je leven inricht, zoals bij je past.

 Ik ben benieuwd wie jij bent, gewoon als jezelf, en ontmoet je graag.

Lieve groet, Yvonne

 

The Your Mental Peace academy

Mentale sport als lifestyle, voor een duurzaam gevoel van groei in rust, vrijheid en vervulling in jouw leven.

Plan een afspraak

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op. We plannen snel een vrijblijvende afspraak.

“Ik voel dat ik meer voor mezelf moet kiezen en voor mijn eigen ontspanning en plezier in mijn werk en privé. Ik zou zo graag meer rust, vrijheid en balans willen voelen, ook als ik vrij ben.

Gewoon daar rust bij voelen”

Reviews  

 

Review 1:1 membership 

 

Wat heeft er voor gezorgd dat je met mij wil  werken en dat fjn vond? Wat heeft er aan bijgedragen?

 ​Ik voelde dat  ik een stuk begeleiding nodig had. En dat er vragen en “dingen zijn die al bijna levenslang zijn”.  En ik geen andere wegen meer kon vinden. Ik heb psychologen gesproken en andere hulpverlening gehad. Heb wel inzichten gekregen maar het vervolg op inzichten niet. De trajecten waren ook vaak zwaar en uitputtend. 
En ik vond het eerste bijna niet te geloven bij jou.. iemand die naast je staat, je helpt en alleen maar liefdevol met je mee kijkt. Veel verder kijkt en persoonlijker. Met liefde energie steken in jezelf. Samen. Dat voelde voor mij perfect en op het juiste moment. Ook voel ik mij op mijn gemak bij je waardoor ik  mij open durf te stellen. Mede doordat jij ook uit eigen ervaring persoonlijk deelt. Ik ben het in mezelf investeren op deze manier ook echt leuk gaan vinden.
En ik heb altijd bij jou een warm hart gevoeld nooit anders. Hoe kan ik je bedanken. Ik voel me echt anders.

Leah Saina, (Hr-consultant en Actrice)

Algemene Reviews

Ik vind Yvonne’s kwaliteiten:  Echt luisterend met aandacht, groot invoelend vermogen, empathisch en intuïtief waardoor de ander zich snel veilig voelt. Dit naast een prettige dosis nuchterheid, humor en resultaatgerichtheid. Er is oordeelloosheid waardoor de ander er volledig durft te zijn met zijn/haar verhaal. 

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie van mind en body. Je leert bij haar focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid te zien. Het gaat haar ook makkelijk af er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.”

Helma- Coach

Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk”.

Brenda- Ambulant begeleider

Ik vind Yvonne een echte vakvrouw. Op gebied van persoonlijke groei en transformaties, persoonlijke en organisatieontwikkeling heeft ze zoveel passie, kennis en ervaring. Het is doorleefd. Ik voel het als voorrecht om toegang te krijgen tot haar wijsheid, haar hart en bevlogenheid om je altijd verder te helpen en laten groeien.”

Manager ICT

Reviews sessie online

 

 

 

De sessie met Yvonne was heel erg fijn! Het heeft mij hele mooie inzichten gegeven. Dat ik vol voor mijn waarde mag gaan staan en mij potentieel volledig mag gaan omarmen. 
Yvonne heeft een hele fijne energie. Is lief en ziet je écht. 
De sessie heeft mij gebracht dat ik volledig mag vertrouwen op mezelf. Ik heb ervaren dat ik mezelf niet meer klein hoef te maken. En het bijzondere is, na deze sessie ben ik zo mega gegroeid. Nog meer klanten aangetrokken dan voorheen en ik voel dat ik weer in mijn feminine présence zit. Ik wilde heel graag deze sessie met Yvonne omdat ik haar zo’n fijn en mooi mens vindt. 
Dankjewel Yvonne, jij gaat nog zoveel mensen hierbij kunnen helpen. Het heeft mij geholpen in het doorbreken van mijn eigen blokkade waardoor ik kon door breken met mijn bedrijf!

Floor Keereweer, Life Coach

Ik voelde me na afloop heel rustig.
Geen enkel oordeel over mezelf, alles was goed! Een hele fijne bevestiging van alles.
Voel me nu nog sterker om m’n ingeslagen weg te vervolgen, zonder schuldgevoelens van wat dan ook! Gesteund en aangemoedigd voelen zijn de meest passende woorden hiervoor!
Je deed het heel goed: krachtig en liefdevol! Je zei ook hele rake en kloppende dingen, heel bijzonder;
Heel veel dank dat je deze sessie voor mij deed, een kadootje.
Jij bent ook en heel mooi mens, met prachtige gaves waar heel veel mensen blij mee zullen zijn!
Dank je lieve Yvonne voor deze prachtige sessie. Veel liefs, Anique

Anique van Kooij

Stijlcoach

“Normaal heb ik honderden moet dingen in mijn hoofd. Nu kon ik gewoon gaan. Ik moest niet zoveel van mezelf en ik sta meer stil.”

 

“Ik voel me goed. Ik kan mijn emoties makkelijker accepteren en een plekje geven. Ik voel me rustig en kan makkelijker stressvolle situaties aan.”

Review sessie offline

 

 

Ik ben iemand die zichzelf vaak hoge eisen op kan leggen. Van mezelf moet ik van alles en het moet sneller. Dat geeft me op een werkdag een onrustig gevoel.
Ik deed al regelmatig oefeningen om meer ontspannen te werk te gaan, maar Yvonne pakt in haar sessie echt de onderliggende oorzaak aan, waardoor je een deel van de onrust uit kunt schakelen. Ze maakt je bewust wat je patronen en gewoontes zijn, zodat je die kunt gaan doorbreken.
Na de sessie zelf voelde ik me direct heel kalm en kon ik de rest van de dag vanuit rust dingen doen, zonder mezelf te forceren. Je ervaart hierdoor veel meer voldoening gedurende de dag en waardering van jezelf. In mijn bedrijf merk ik het direct als ikzelf ontspannen ben. Ik ben dan veel creatiever en kan dan met weinig inspanning bergen werk verzetten.

Yvonne zelf stelt je direct enorm op je gemak en geeft je het gevoel dat je echt jezelf mag zijn. Eigenlijk is een sessie bij Yvonne een echte must voor elke vrouw, die zichzelf en haar bedrijf/werk serieus neemt. Ik raad haar zeker aan!

Tamara de Jong- Online Marketeer

De sessie heeft mij rust gebracht, erkenning, herkenning en liefde. Het heeft iets geopend. Na de sessie voelde ik dat ik had losgelaten en ontvangen. De doorslag om te doen was jij, met je liefde en je dankbaarheid. Het resultaat is meer dat ik kan uitleggen. Ik durfde toe te laten, omdat het veilig was ❤. Dit mag iedereen meemaken. Allerliefste dankbare knuffel. Jacqueline”

Jacqueline van Dijk- Kunstenares

“ Ik voel rust. Innerlijke rust. Dat straal ik ook uit. Niet alleen van mijn man hoor ik dat, maar ook van anderen. ‘ je ziet er goed uit’. Tijdens de sessie voelde ik me veilig, heb me er aan overgegeven. Daarna heb ik de energie ruimte gegeven te werken in mij.

Begeleider 

Super dankjewel voor de fijne sessies en betrokkenheid die je hebt gegeven. Ik vind je een heel fijn mens en coach. 

Janneke / Coach

Onlangs boekte ik een Soul Message sessie bij Yvonne. Dit had ze niet verwacht want Yvonne is eigenlijk mijn klant (ik ben business coach) maar als haar coach zag ik precies hoe bijzonder het is wat ze doet en kan. Het smaakte naar meer en dus gaf ik mezelf een Soul Message. Ik kreeg uiteindelijk een prachtige brief die me vooral heel veel bevestiging en houvast (en daardoor vertrouwen) gaf. Ook voelde ik me lichter. Super blij en dankbaar dat ik een soul message heb geboekt en ik hoop dat jij jezelf ook iets van Yvonne gunt. Het is het meer dan waard.

Tineke Zwart

Businesscoach

Reviews Free Your Mind – online

 

 Ik vond het programma Free your Mind heel erg fijn om te volgen. Bedankt voor je prachtige training Free Your Mind.

Ondernemer

Ik ben nu bezig met Free Your Mind en ik geniet er zo van. Dat wou ik je even laten weten.

 

Dienstverlener

Review meditatie & healingsalbum

 

Dank je wel dat je mij leert naar mijzelf te luisteren. Tranen bij de meditatie: angsten omzetten. Tranen van dankbaarheid ❤

Reviews groepssessie live

 

 

 

Na een intensieve live-dag kwam Yvonne, op precies het goede moment, met een groepssessie. Ik had namelijk net even zo’n middagdip, die je hebt na een hele dag luisteren en leren. Ik heb al meerdere fijne sessies bij Yvonne gehad en als Yvonne in de buurt is, dan komt er altijd gelijk zo’n rust over me heen, die zij met zich meebrengt. Ik voelde letterlijk alle drukte en mijn lichte hoofdpijn wegstromen dankzij de sessie. Heel ongedwongen en hierdoor ging ik weer met volle energie en een kalm gevoel naar huis 😊.

Tamara

Begin maart gaf ik een live dag voor mijn klanten. Als business coach leer ik ze veel over strategie, marketing en sales maar om echt te groeien met je bedrijf – maar ook in je leven – is je mindset en energie nog veel belangrijker. Yvonne zit ook in mijn programma en na een hele positieve persoonlijke sessie had ik haar gevraagd of ze ook een groepssessie wilde doen tijdens de live dag. We zijn op het laatst met z’n allen naar binnen gekeerd en dit was prachtig. Emoties kwamen los, lage energie en de rust kwam terug. Tijdens de meditatie had Yvonne prachtige muziek uitgekozen. Ik voelde me intens ontspannen tijdens de sessie en ook erna. Als je dit nog nooit hebt ervaren, gun het jezelf alsjeblieft. Het is life-changing. Op een positieve manier.

Tineke Zwart- Business coach 

Leiderschap over je denken en  glashelderheid is de start naar een gevoel van rust, vrijheid en vervulling. De start vanuit gewoon jezelf zijn. Meer informatie vind je hieronder. 

Met elke dag een stapje, elke week en elke maand, ben je over een jaar verder dan je nu denkt. Vooruitgang, groei in rust, vrijheid en vervulling. We overschatten wat we in een maand kunnen bereiken en onderschatten wat we in een jaar kunnen bereiken”. Slechts door elke keer te kiezen voor andere gedachten, nieuwe keuzes te maken verliest je oude denken aan kracht. Ik bied je de context voor het duurzaam anders kiezen. Duurzaam andere gedachten, die je dat andere gevoel van vrijheid, rust en vervulling van binnenuit gaan geven. Door persoonlijke sessies, steun, een community, 24 uur een academy met zelfhulptools, krachtige meditaties en visualisaties tot je beschikking kan je die verandering maken waar je zo naar verlangt. Ben je onderdeel van een community. Is er iemand is die gericht is op jou. Je moet het wel zelf doen, maar niet alleen. We faciliteren je in alle opzichten om het makkelijker, doel- en resultaatgerichter te maken.’

Het Your Mental Peace membership

Een online thuisplek waar een gevoel van rust, vrijheid en vervulling centraal staat

Naast 1:1 exclusieve vip begeleiding bied ik een plek voor mentale rust met een membership. Dit membership is maandelijks opzegbaar. Voor een kleine investering heb je elke maand een plek die jou mentale rust voed en waar je mentale rust mag voelen. 

Your Mental Peace lifestyle voor rust, vrijheid en vervulling

 

Het Your Mental Peace lifestyle volledig eigen maken. Een langere periode samenwerken 1:1 heeft alleen maar voordelen. Om die rust, vrijheid en vervulling echt te laten groeien is dit ook noodzakelijk.

Met een maand zit er druk op, met een maand ben je nog niet overal tegen aan gelopen, met een maand heb je nog niet meegemaakt dat er een terugval is. Het leren toepassen en integeren van mijn model mag ook in rust, vrijheid en vanuit vervulling en niet vanuit moeten en een deadline van een maand.

Heel vaak vergeten we dat je niet zomaar van a naar b komt. Er zit een fase tussen. Die tussenfase moet je jezelf gunnen. Daarmee maak je resultaten duurzaam en een lifestyle wijziging. Bovendien in je lifestyle nemen we alles mee, dus naast mindset, ook je lichaam en jouw kern, jouw ziel. En bijvoorbeeld zo nodig ook beweging en voeding. Ik kan niet anders zeggen, gun jezelf die tijd en ruimte. Die gejaagdheid, die overtuigingen zijn in tientallen jaren opgebouwd. Een quick fixs gaat niet werken. We hebben te vaak geleerd om snel direct resultaat te willen en dat werkt gewoonweg niet.

Ben je toe aan wezenlijke verandering, is het tijd voor transformatie en heb je behoefte aan 1:1 begeleiding in groei in rust, vrijheid en vervulling, kies dan voor 1:1 exclusief. Door nauw samen te werken worden veelal groeistappen groter en kan je transformeren. Wil je meer betrokkenheid, steun en inspelen op jouw specifieke vraagstukken, kies van voor 1:1 exclusief. Ik faciliteer je naar jouw ‘Your Mental Peace lifestyle’ voor rust, vrijheid en vervulling, zodat je daar de rest van je leven voordeel van hebt. Plan gerust een afspraak, ik heb ook mogelijkheden voor maatwerk sessies, naast mijn exclusieve 1:1 vip programma.

 

Your Mental Peace lifestyle exclusief 1:1 

 

 

Your Mental Peace lifestyle wat een fundament biedt voor een groeiend gevoel van rust, vrijheid en vervulling voor de rest van je leven.

 

De Your Mental Peace lifestyle volledig eigen maken, doe je met mijn totaal programma. Daarover hieronder meer informatie.

Samenwerken met een coach, die je begeleid bij persoonlijke en werkgerelateerde vraagstukken waar je tegen aan loopt in je leven, kan als een grote stap voelen. Ik verbind me graag met mensen om samen te werken. Tegelijkertijd hebben mijn klanten soms een aanloop periode nodig, want vertrouwen, geloof en commitment is nodig om samen die super mooie resultaten te kunnen behalen en om je optimaal te faciliteren. Ik begrijp dat je soms eerst wil proeven of ontdekken of Your Mental Peace bij je aansluit. Veelal begeleid ik in periodes van 4, 8 of 12 maanden. De allereerste keer dat we samenwerken, kan dat met een proefperiode van periode van 6 weken. We kunnen besluiten te stoppen. Je investeert dan voor de eerste 6 weken en stop je eerder dan ontvang je het restant naar rato terug. Tussentijds opzeggen is bij mijn langere programma’s mogelijk.

Veel gestelde vragen

 

Q: Wanneer starten we?

A: We plannen onze eerste sessie zo snel mogelijk na je aanmelding. Uiteraard is er eerst een matchgesprek voorafgaand, en moet er ruimte zijn voor je in The Your Mental Peace Aacdemy. We bespreken dit tijdens ons gesprek. Sluit de Academy aan en is er plek, dan kan je direct starten. Let op voor 1:1 zijn er slechts enkele plekken per jaar, omdat ik vol betrokken werk en beschikbaar ben voor deze personen. Ik ga vol voor de resultaten van mijn klanten.

Q: Wat is de investering?

A: De investering is aftrekbaar voor ondernemers. Voor managers en professionele dienstverleners kan financiering van de werkgever via een persoonlijk ontwikkelinsgbudget mogelijk zijn. Vraag voor de mogelijkheden de werkgever. Op dit moment is er nog een instapkorting. 

Q: Voor wie is het interessant?

A: Voor bewuste mensen, die houden van persoonlijke groei, zoals leiders, coaches, therapeuten, maar ook andere dienstverleners zoals virtual assistentes, online marketeers of dienstverleners in de zorg of HR en andere dienstverleners zijn van harte welkom. Ik help vooral mensen (vaak vrouwen, maar mannen kan zeker ook), die zich steeds minder kunnen identificeren met wat ik noem ‘9.00 tot 17.00 pad’ en ‘weten’ dat het anders kan en de vertaling willen maken naar hun eigen leven. Ook kan het gaan om bewuste vrouwen en leiders gaan, die merken dat ze zich niet meer goed voelen bij de gebaande werksystemen in Nederland. Er is dan veelal sprake van terugkerende onrust en afnemende vitaliteit.

Q: Voor wie is dit wel en niet geschikt?

A: Voor bijvoorbeeld mensen met zware psychische klachten zijn mijn memberships niet geschikt. Ook als je niet bereid bent om zelf een inspanning te doen en ruimte en tijd te nemen voor het doen van eigen innerwerk is dit membership niet de juiste oplossing. Zelfregie is belangrijk. Ik kan het niet voor je doen, dan gaat het niet werken. Ik faciliteer je maximaal, maar de inhoud is aan jou. Daarnaast staat Your Mental Peace voor dat we willen dat je duurzaam resultaat hebt, en daarvan is een lifestyle change een belangrijk ingrediënt.

Vaak sluit het zeer goed aan bij mensen die al het nodige gedaan hebben. Bijvoorbeeld mensen die bij ‘standaard’ coaches sof psychologen zijn geweest, en nu een bepaalde stagnatie ervaren en toe zijn naar de mogelijkheden verder te groeien. Vaak zijn het mensen die gewend zijn om zelf ook regie te nemen en tegelijkertijd toe zijn aan de diepgang die 1:1 begeleiding biedt.

Q: Blijf je toegang houden tot de faciliterende online omgeving?

A: Je blijft toegang houden gedurende het membership. Je hebt met uitzondering van de introductiemaand toegang voor de duur van het membership.

Q: Het lijkt me best zwaar om aan mezelf te werken, klopt dat?

A: Het vraagt een inspanning en commitment om een nieuwe mentale lifestyle aan te leren. Het zijn oude denkbeelden over hoe je mentaal gelukkiger kan worden, dat het zwaar moet zijn of je hele verleden op moet rakelen. Tijdens het samenwerken zal je groeien en dat geeft rust en vertrouwen, dat brengt ook plezier. Soms is het helen van je verleden nodig maar soms ook niet. Als het nodig is kan het ook op een lichte manier. Het vraagt Inspanning, maar dat hoeft niet zwaar en moeizaam te zijn. Bovendien mag je jouw geluk de ruimte geven. En je weet net zo goed als ik dat het uit de weg gaan, juist erger maakt. Dus laat je mind je niet voor de houden en vertrouw op jezelf en jouw kracht.
Je ontvangt niets dat je niet aan kan. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat iets te snel gaat. In jouw tempo zetten we precies de juiste stappen. Het zijn beren op de weg die de mind ziet. En het wordt pas echt zwaar als je niet aan jezelf werkt terwijl je ergens van binnen wel voelt dat het daar tijd voor is. Dit kost je veel meer dan je nu denkt en wilt zien.

Q: Is dit wel de juiste timing met wat er speelt in de wereld om te investeren en aan de slag te gaan met deze memberships?

A: Ik denk dat het juist nu heel belangrijk is consistent mentale gezondheid in je lifestyle op te nemen. En om steun en betrokkenheid te hebben bij jou. Je leeft nu. Wat wil jij doen voor jezelf? Ga je focussen op (nog meer) angst en last hebben van je mentale blokkades of meer ruimte krijgen? Wil je je juist beter gaan voelen of juist (meer) vastlopen? Juist in deze tijd is het fijn om te focussen en te reflecteren en oude ‘rommel’ op te ruimen. Welke mentale blokkades en angsten heb ik? Hoe kan ik me anders gaan voelen? Het is juist goed om in deze tijd naar binnen te keren en te kijken wat jij nu echt wilt loslaten en niet genoegen te nemen met minder.

Q: Helaas heb ik de komende periode weinig tijd.

A: In plaats van te zeggen: Ik heb geen tijd, stel jezelf eens de vraag: Hoe zou ik tijd kunnen maken en wat is voor mij nu belangrijk? In bepaalde situaties, kunnen we wel specifieke afspreken maken, om je meer ruimte en gevoel van lucht te geven om er voor te gaan. De kans dat je onrust toe genomen is of je nog in het zelfde rondje aan het draaien bent (in een ander jasje) als je wacht is in mijn ervaring bijna 100% als je niets doet. Je mist vele waardevolle momenten met jezelf, je dierbaren en vervulling in je werk. Tijd is meest onderschatte ‘Schat’ op deze wereld en TIJD komt niet meer terug, neem dat mee in je overweging. 

Q: Kan je meer vertellen over de gevraagde investering?

A: De investering hangt af van welk programma je afneemt. De investeringen lopen vanaf 497 euro. Vaak stel ik de vraag; “Denk je dat je de investering eruit kunt halen?”. Als je weet: Ik help je om verbinding met jezelf en je eigen fundament te versterken. Mijn doel is dat er een onomkeerbare beweging in gang is gezet dat verschil maakt voor positie van je denken en je levensgeluk, en je zaken te leren die jij je hele leven lang kan gebruiken. Herinneringen gaan mee, materie daar denk je  hoogstwaarschijnlijk niet aan op je sterfbed. Je mag jouw geluk, rust en jezelf de moeite waard vinden. Kan je jezelf dit gunnen? Wat heb je nodig om jezelf dit te gunnen? Hoe kan je loslaten wat je denkt dat anderen vinden? We geven met gemak geld uit aan materie, maar voelen vaak weerstand bij investering in je eigen welzijn. Wat is echt belangrijk?

Verder vind het belangrijk dat een ‘investering’ ook best een beetje pijn mag doen, dat jij jezelf hierin mag stretchen. Als het niet comfortabel voelt dan ga je wel echt je best doen. En welke keuze je ook maakt, het kost altijd iets. Dit aangaan vraagt een investering in geld, maar doe je het niet, dan kost het je bijvoorbeeld frustratie en gemist geluk. Het gaat er dus niet zozeer om wat iets kost, maar wat jij iets waard vindt en welke waarde je aan deze investering koppelt. Tot slot is het belangrijk te beseffen dat je gedurende 9 maanden iemand naast je hebt staan, die alles wat ze weet en kan, met je wil delen. De werkelijke gevraagde investering zou onbetaalbaar zijn. In mijn academy zit werkelijk al meer kennis en ervaring dan de gevraagde investering.

Q: Mijn omgeving, partner, staat niet volledig achter investering of programma.

A: Je mag jouw geluk centraal stellen en jouw omgeving ook. Vaak spiegelt jouw omgeving nog een deel van jou zelf, iets wat in jouw mind zit. Waarin kun jij jezelf wel meer wat je waard bent gunnen? En wat als je het niet doet? Krijg je dan spijt of niet? Waar ben je bang voor of jouw omgeving? Als je bang bent om te verliezen, dan is dat wat je eerder aantrekt, ongeacht je keuze. Als jij je niet vrij voelt bij je partner en je om hem laat, tast dat fundament aan van jullie relatie. In het fundament hoort voor jouw namelijk waarschijnlijk ook jezelf kunnen zijn en elkaar daarin accepteren. Hoe vrij wil je dat de liefde tussen jullie is? Hoe kijk je aan tegen jezelf zijn in een relatie? Dus kijk goed wat je wilt en laat je mind geen excuus zijn voor jou en je partner. Praat over het onderliggend thema, het zal niet het enige situatie zijn waarin dit speelt. Goed om te weten is dat mijn visie vooral gericht is op verbinding met anderen en de weg naar de verbinding met jezelf. Misschien kan dan ook het tegenovergestelde de situatie worden? Een klant gaf het vandaag in ieder geval nog aan: meer verbinding met haar kind en haar partner.

Q: Ik doe al best veel andere dingen, is niet te veel?
A: In mijn optiek zijn er maar weinig coaches die zo breed opgeleid zijn als ik en ook tegelijkertijd de gaven hebben die ik heb, naar jouw in je totaal kijkt en verschillende interventies in kunnen zetten. Daardoor kom je ook bij veel verschillende personen terecht. Dat maakt het vaak dat je hap snap gaat. Dit zegt wat over wat jij echt nodig hebt en de markt. Het is juist een signaal om begeleiding serieus te overwegen. 1:1 begeleiding sluit dan vaak het beste aan, maar om dat zeker te weten is het belangrijk om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. En verder kan je jezelf de vraag stellen: Ga ik ook iets uit de weg (wat eigenlijk je levensgeluk kan vergroten door het ‘op te lossen’)  door niet 1:1 langer de diepte in te gaan? 

Q: Ik weet niet precies of er wat is en mijn leven loopt best ok.

Leef je volle potentie voor jezelf, je naasten en je werk? 100% is jouw leven, inclusief jouw werk, een spiegel van wat in je leeft. En ja groot deel is onbewust. Als je uit de automatische piloot stapt, kan je andere keuzes maken die jou zelf en je werk en privé ten goede komen. Daar kan je op vertrouwen. Echter, jij bepaalt zelf of je dit nodig hebt of niet. Heb je het nodig? Dan voel je dat diep van binnen wel.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar welkom@yourmentalpeace.com of WhatsApp me op 0619 83 13 16.

Contact gegevens

Neem contact op

Online werkzaam en live bezoekadres is Arnhem

welkom@yourmentalpeace.com