fbpx

Maak kans op een gratis relaxter leven’ inspiratiegesprek’

Wil je onrust of die stemmetjes uit de mind, die je gevoel van vrijheid en rust beperken een andere plek geven en het niet laten winnen?

Het is mijn missie om dienstverleners te helpen met de verbinding met hun ziel in het werk te hebben en hun eigen eigen energie hoog te houden. Stemmetjes van angst, twijfel of klein houden belemmeren dat. Ik help je om jezelf op nummer 1 te zetten, zodat jij je goed voelt.

Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van de vraagstukken. Daarom selecteer ik elke maand dienstverleners voor een gratis sessie.

Indien je geselecteerd bent voor een sessie neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen. Indien je niet geselecteerd bent ontvang je ook bericht. Voorafgaand aan de gratis sessie start kun je een belangrijke vraag aan mij sturen.Tijdens de sessie bespreken we je vraag en help ik je naar oplossingen. Bij de meeste mensen brengt dit merkbaar resultaat. Vul het formulier in en maak kans op deze gratis sessie.

.

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Yvonne en ik ben intuïtief transformatiecoach, die vrouwen helpt om vanuit vanuit inner peace te leven en hun eigen energie en flow hoog te hebben en houden in hun werk.

Ik ben een senior coach en oprichter van de Your Mental Peace-methodiek.  Naast mijn ervaring en opleidingen, heb ik een flinke dosis aan levenswijsheid en eigen ervaring opgedaan. Ik heb namelijk zelf een enorm transformatieproces onder gaan en dat neem ik mee in het werk wat ik doe. Wat ik doe is doorleefd en gebaseerd op wat wel werkt om innerlijke vrede te krijgen en je hart voluit de ruimte te geven. Bovendien laat ik mij regelmatig begeleiden door topcoaches in het veld.  Ik neem bijvoorbeeld ook deel aan wekelijkse groepscoaching bij Jay Shetty. 

Naast mijn waardevolle achtergrond en ervaring, is mijn kracht intuïtief werken. Ik voel en zie wie jij in essentie bent en wat je nu tegen houdt.  Ik zet zo nodig mijn helderwetendheid in. Met een schat aan ervaring en interventies in mijn rugzak, die verder gaan dan reguliere coaching gesprekken help ik jou.  Ik word blij van vrouwen die ook gevoelig zijn en niets liever doen dan anderen helpen. Door jou te helpen, draag ik bij aan dat je anderen nog beter kan helpen, vanuit een eigen gevoel van gevuldheid en compleetheid.

Ik geloof dat een andere kijk op mentale gezondheid nodig is. Ik geloof dat tijd is voor andere werkwijzen toe te laten en niet te bestempelen als zweverig, omdat de wetenschap inmiddels anders zegt.

Ik geloof in een wereld zonder oorlog. Ik geloof dat vrede mogelijk is. We moeten daarvoor kiezen.

Innerlijke vrede brengt uiterlijke vrede.

Innerlijke vrede hoort bij mentale gezondheid.

Zonder actie te ondernemen komt dat er niet. Op mijn manier draag ik mijn steentje aan bij.

Ik ben benieuwd wie jij bent en ontmoet je graag. Via de contactpagina kun je contact met me opnemen.

Liefs, Yvonne Margaretha

 

Hoe kan ik je helpen?

Ik help dienstverleners vanuit mijn vijf fundamenten van mijn eigen Your Mental Peace model.

Via het model gaan we werken aan:

Het nemen van leiderschap over je denken, jouw droomleven en belemmeringen, maar ook verlangens en behoeften glashelder hebben, zodat je geen onnodige afslagen hoeft te nemen in jouw leven. Dat je de juiste keuzes voor jou gaat maken, je gelukkig van binnenuit voelt en overvloed in je leven nog meer toe gaat laten. Er zijn verschillende manier om met mij te werken.  

Wat mensen over mij zeggen

Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk.

Brenda

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie van mind en body. Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid te zien. Het gaat haar ook makkelijk af er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.

Helma