fbpx

Geld en prijzen het is een hot topic in Nederland. Een land dat bekend staat om zijn ‘going dutch’ en ‘tekort denken’. Hoe verhoog jij dan vanuit rust en moeiteloosheid je prijzen als dienstverlenende ondernemer? Je grootste belemmering daarin ben je zelf.

Hoe je vanuit rust en moeiteloosheid je prijzen kan verhogen, als dienstverlenende onderneemster.

Download direct mijn gratis E-book om jouw mindset op het gebied van prijzen aan te pakken. Je krijgt een video met een sessie die je op je eigen tijd kan kijken cadeau waarin je tegelijkertijd mee kan doen om daadwerkelijk al meer rust te gaan voelen. Laat hieronder je e-mail achter en je ontvangt het e-book direct,

“Rust, flow en energie is wat ik je gun.”

Door dit E-book:

Heb jij je eigen nieuwe referentiekader gekozen als het gaat om jouw prijsverhoging, die jou helpt in plaats van jou blokkeert.

Heb je aan een videocoach sessie meegedaan om je belemmeringen op te ruimen of daar een start meegemaakt, zodat jij je er rustiger onder voelt.

Heb je vier extra bonustips gespreken om je mindset te veranderen voor meer moeiteloosheid.

Weet je welke rol acceptatie speelt bij je prijsverhoging.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het e-book direct 

Mijn naam is Yvonne en ik ben spiritueel transformatiecoach, die dienstverleners helpt in met rust, flow en energie.

Ik ben founder van de Your Mental Peace-methodiek.  Naast mijn ervaring en opleidingen, heb ik flinke dosis aan levenswijsheid en eigen ervaring. Ik heb zelf een enorm transformatieproces ondergaan en dat neem ik mee in het werk wat ik doe. Wat ik doe en voel is doorleefd en gebaseerd op wat wel werkt. Bovendien laat ik mij regelmatig begeleiden door de premium coaches in het veld.

Mijn kracht is intuïtief werken. Ik voel en zie wie jij in essentie bent en wat je nu tegen houdt. Met een schat aan ervaring en interventies in mijn rugzak, die verder gaan dan reguliere coaching gesprekken help ik jou.  Ik word blij van vrouwen die ook gevoelig zijn en niets liever doen dan anderen helpen. Door jou te helpen, draag ik bij aan dat je anderen nog beter kan helpen, vanuit een eigen gevoel van gevuldheid en compleetheid.

Ik geloof dat een andere kijk op mentale gezondheid nodig is. Ik geloof dat tijd is voor andere werkwijzen toe te laten en niet te bestempelen als zweverig, omdat de wetenschap inmiddels anders zegt . Bovendien de praktijk bewijst zichzelf.

Ik geloof in een wereld zonder oorlog. Ik geloof dat vrede mogelijk is. We moeten daarvoor kiezen.

Innerlijke vrede brengt uiterlijke vrede.

Innerlijke vrede hoort bij mentale gezondheid.

Zonder actie te ondernemen komt dat er niet. Op mijn manier draag ik mijn steentje aan bij.

Ik ben benieuwd wie jij bent en ontmoet je graag.

Liefs, Yvonne Margaretha

 

Your Mental Peace  – Yvonne Margaretha-welkom@yourmentalpeace.com – (06) 19 83 13 16

ALGEMENE VOORWAARDEN –

PRIVACYVERKLARING 

DISCLAIMER –

CONTACT

DISCLAIMER: Genoemde resultaten van dit product zijn mijn persoonlijke resultaten. Mijn resultaten zijn niet gewoonlijk, op geen enkele wijze wil ik impliceren dat je deze resultaten zal bereiken. Je resultaat zal variëren en hangt af van vele factoren.  De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld om een diagnose te stellen of voor te schrijven voor een medische of psychologische aandoening, noch om dergelijke aandoeningen te voorkomen, behandelen, verlichten of genezen. De informatie in dit document is niet bedoeld als vervanging van een een-op-een relatie met een arts of een gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Daarom is deze informatie niet bedoeld als medisch advies, maar eerder als het delen van kennis en informatie op basis van eigen ervaring. Yvonne Margaretha moedigt je aan om je eigen beslissingen over de gezondheidszorg te nemen op basis van jouw oordeel en onderzoek in samenwerking met een gekwalificeerde professionele zorgverlener. Genoemde resultaten en tips zijn gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring. Mijn resultaten zijn niet gewoonlijk, op geen enkele wijze wil ik impliceren dat je deze resultaten zal bereiken. Ik gebruik deze referenties uitsluitend als voorbeelden. Je resultaat zal variëren en hangt af van vele factoren waaronder maar niet uitsluitend; je achtergrond, ervaring en de inspanning die je erin steekt. Alle vormen van persoonlijke ontwikkeling kunnen risico’s voor je bevatten, naast dat het een enorme hoeveelheid consistente inzet en actie vraagt. Als je niet bereid bent dit te accepteren, dan is dit niet voor jou. Zie voor uitgebreide toelichting mijn disclaimer. Uiteraard is de informatie beknopt en is het niet mogelijk de volledige informatie en potentieel te delen.

Deze site is geen onderdeel van Facebook en/of Google Inc. Daarbij wordt deze website op geen enkele door Facebook en/of Google bekrachtigd. FACEBOOK is een merknaam van FACEBOOK, Inc.