fbpx

Moeilijk kunnen stoppen met werken, moeheid aan het einde van de dag. Je mist het gemak en energie in je bedrijf. En je mist de connectie met je ziel in je bedrijf. Met de Wet van Aantrekking kan je bewust mooie dingen aantrekken.  Jouw bedrijf spiegelt je en door inzet van de wet kan jij aantrekken wat je wel wilt in je bedrijf.

Hoe jerelaxter en gelukkiger voelt door meester te worden in manifesteren.

5 mindsetshifts zodat de wet wel werkt.

Download direct mijn gratis E-book om meer te weten over de vijf mindset shifts die je nodig hebt met het werken met de Wet van Aantrekking. 

“Rust, gemak en werken met bezieling, is wat ik je gun.”

 

 

Door dit E-book:

Ken je het basisprincipe van de Wet van Aantrekking.

Het gelijke trekt het gelijke aan is de wet kort samengevat. Door met jouw onderliggende gevoel een bepaalde frequentie of energie uit te zenden kun jij andere situaties, mensen en ervaringen aan gaan trekken. Ik leg de basis van deze Wet uit in dit E-book.

Weet je wat veel voorkomende gemaakte fouten zijn als de Wet van Aantrekking niet werkt.

Mijn eigen fouten deel ik met je, zodat jij ze eerder signaleert en anders kan kiezen. 

Heb je gelezen waarom geforceerd positief denken niet werkt.

Weet je welke mindset je wel moet hebben voor de Wet inschakelen voor meer energie en flow in je bedrijf.

Vul je e-mail en naam in en ontvang direct het e-book

Mijn naam is Yvonne en ik ben spiritueel transformatiecoach, die dienstverleners helpt in met rust, flow en energie.

Ik ben founder van de Your Mental Peace-methodiek.  Naast mijn ervaring en opleidingen, heb ik flinke dosis aan levenswijsheid en eigen ervaring. Ik heb zelf een enorm transformatieproces ondergaan en dat neem ik mee in het werk wat ik doe. Wat ik doe en voel is doorleefd en gebaseerd op wat wel werkt. Bovendien laat ik mij regelmatig begeleiden door de premium coaches in het veld.

Mijn kracht is intuïtief werken. Ik voel en zie wie jij in essentie bent en wat je nu tegen houdt. Met een schat aan ervaring en interventies in mijn rugzak, die verder gaan dan reguliere coaching gesprekken help ik jou.  Ik word blij van vrouwen die ook gevoelig zijn en niets liever doen dan anderen helpen. Door jou te helpen, draag ik bij aan dat je anderen nog beter kan helpen, vanuit een eigen gevoel van gevuldheid en compleetheid.

Ik geloof dat een andere kijk op mentale gezondheid nodig is. Ik geloof dat tijd is voor andere werkwijzen toe te laten en niet te bestempelen als zweverig, omdat de wetenschap inmiddels anders zegt . Bovendien de praktijk bewijst zichzelf.

Ik geloof in een wereld zonder oorlog. Ik geloof dat vrede mogelijk is. We moeten daarvoor kiezen.

Innerlijke vrede brengt uiterlijke vrede.

Innerlijke vrede hoort bij mentale gezondheid.

Zonder actie te ondernemen komt dat er niet. Op mijn manier draag ik mijn steentje aan bij.

Ik ben benieuwd wie jij bent en ontmoet je graag.

Liefs, Yvonne Margaretha

 

Your Mental Peace  – Yvonne Margaretha-welkom@yourmentalpeace.com – (06) 19 83 13 16

ALGEMENE VOORWAARDEN –

PRIVACYVERKLARING 

DISCLAIMER –

CONTACT

DISCLAIMER: Genoemde resultaten van dit product zijn mijn persoonlijke resultaten. Mijn resultaten zijn niet gewoonlijk, op geen enkele wijze wil ik impliceren dat je deze resultaten zal bereiken. Je resultaat zal variëren en hangt af van vele factoren.  De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld om een diagnose te stellen of voor te schrijven voor een medische of psychologische aandoening, noch om dergelijke aandoeningen te voorkomen, behandelen, verlichten of genezen. De informatie in dit document is niet bedoeld als vervanging van een een-op-een relatie met een arts of een gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Daarom is deze informatie niet bedoeld als medisch advies, maar eerder als het delen van kennis en informatie op basis van eigen ervaring. Yvonne Margaretha moedigt je aan om je eigen beslissingen over de gezondheidszorg te nemen op basis van jouw oordeel en onderzoek in samenwerking met een gekwalificeerde professionele zorgverlener. Genoemde resultaten en tips zijn gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring. Mijn resultaten zijn niet gewoonlijk, op geen enkele wijze wil ik impliceren dat je deze resultaten zal bereiken. Ik gebruik deze referenties uitsluitend als voorbeelden. Je resultaat zal variëren en hangt af van vele factoren waaronder maar niet uitsluitend; je achtergrond, ervaring en de inspanning die je erin steekt. Alle vormen van persoonlijke ontwikkeling kunnen risico’s voor je bevatten, naast dat het een enorme hoeveelheid consistente inzet en actie vraagt. Als je niet bereid bent dit te accepteren, dan is dit niet voor jou. Zie voor uitgebreide toelichting mijn disclaimer. Uiteraard is de informatie beknopt en is het niet mogelijk de volledige informatie en potentieel te delen.

Deze site is geen onderdeel van Facebook en/of Google Inc. Daarbij wordt deze website op geen enkele door Facebook en/of Google bekrachtigd. FACEBOOK is een merknaam van FACEBOOK, Inc.