fbpx

Vind je rust en vertrouwen terug, met de onlinetraining Free Your Mind

Voor dienstverleners, coaches en therapeuten, die met een gevoel van rust en vertrouwen willen werken en leven.

Last van negatieve gedachten? Free Your Mind and the rest will follow…

Rust op alle fronten

Stel je voor…. Je hebt net ‘gedoe’ gehad, het loopt niet helemaal lekker met een klant of met je partner. Je gaat even zitten en zoekt wat afleiding, maar je je blijft malen hierover. Je probeert zo ontzettend rekening te houden met die ander, maar je merkt het gaat ten koste van jezelf. Je gedachten blijven maar door gaan. Je begint te balen van jezelf. Waarom kan ik het niet even van me afzetten?

Als je herkent in één van het volgende.

✅ Je baalt dat je in bepaalde patronen blijft zitten en steeds over bepaalde situaties blijft piekeren. Je wilt uit de vicieuze cirkel.

Je zoekt ontspanning en voelt dat je te hoge eisen stelt aan jezelf.

Je wilt meer aandacht en tijd besteden aan wat echt belangrijk voor je is in plaats van onvoldoende tijd besteden aan mensen en activiteiten die je vreugde geven en dierbaar zijn.

✅ Je wilt terug naar het plezier in jouw leven.

✅ Je leeft nog niet je volle potentie en dat merk je in je bedrijf/werk.

Exclusieve online training door Yvonne Margaretha

Als jouw mindset ten positieve verandert, kan je al je levensgebieden die belangrijk voor je zijn ten positieve veranderen, zoals hoe jij je klanten helpt en hoe het thuis gaat in je relatie.

Ja, ik ga voor free your mind

Bevrijd jezelf van je huidige status quo…..

 

Ook jij kan mega stappen zetten en doorbraken hebben in de manier van denken, jouw ‘keurslijf’ van je huidige leven doorbreken.

Een keurslijf aan gedachten en overtuigingen, die je tegenhouden. Het hoe het hoort. Volledig aangeleerd en niet zoals je zelf bent.

Uit eigen ervaring weet ik dat het vaak te maken heeft:

✓Te veel rekening houden met anderen.

✓ Dat je in je hoofd schieten en veel denken een richtingaanwijzer is, dat er iets is dat aan je knaagt. 

✓ Een verminderde verbinding met hart en ziel. Negatief denken is aangeleerd gedrag en dat kan je ook weer afleren. Dat is bevrijdend.

Stel je voor….

Je gaat even zitten en past de Free Your Mind Methode toe en je weet jezelf weer te herpakken. Je bent blij met jezelf en hebt focus op wat belangrijk voor je is. Je geniet in het hier en nu van de mensen om je heen en je werk. Je hebt een doorbraak naar meer genieten. Je bent bij jezelf.

Wat ik ontdekte tijdens mijn eigen reis was:

Dat met alleen positief denken ik er niet komt. Ik moet mijn ware zelf (mijn ziel) meenemen.

Want als ik niet luister naar wie ik in de kern bent, mijn ziel, voel ik niet mijn echte geluk van binnenuit en maak ik mijn dromen niet waar.

Bovendien ontdekte ik dat negatieve gebeurtenissen zich opslaan in het lichaam… zoals mensen als Peter Levine, Bruce Lipton veel over hebben gepubliceerd. Ik weet het uit eigen ervaring hoe essentieel dit laatste ook is..

Een holistische en body, mind en soul benadering bleek veel beter voor mij te werken en zo ontstond deze training.

Ik begeleid je met deze training naar meer rust en vertrouwen. Door deze training ga je ook:

✓ Je zelfliefde en vertrouwen vergroten, zodat je kan terugvallen op een liefdevol fundament in jezelf, ongeacht de omstandigheden en anderen.
✓  Ontdekken hoe jij je zelf vrij kan maken van belemmerende gedachten of angsten door ze op een milde en liefdevolle manier ze op te gaan ruimen.
✓  Keuzes maken die je rust geven, door je hoofd een andere positie te geven en je intuïtie meer de ruimte.

Dit draagt bij aan meer rust, geluk en ontspanning van binnenuit en focus op wat echt belangrijk voor je is. Zodat je de verbinding met jezelf en je naasten versterkt.

Investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Begeleid worden om anders te kijken en omgaan met je leven, is een levenslange investering. Een training die vanuit passie is samengesteld om jouw die volgende stap te laten zetten. Er staat een mooier leven op je te wachten, als je daar open voor staat.

 

Exclusieve online training door Yvonne Margaretha

Ja, ik ga voor Free Your Mind

Wat ontvang je :

 

We gaan samen op weg voor een viertal weken. Je ontvangt direct alle stappen en vervolgens ontvang je vier weken begeleiding bij het eigen maken van één van de vier stappen.

Door de online training, ontdek je.

✓ De methode om negatief denken en een oorlog tussen hoofd en hart te doorbreken. De methode die je helpt je keurslijf te doorbreken & weer dichterbij jezelf te komen. De vier stappen van Free Your Mind>> Je leert je mind bevrijden en zelfliefde vergroten door een online masterclass waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je mentale blokkades opruimt. (ter waarde van minimaal 297 euro)

✓ Een super waardevolle handleiding bij de masterclass om zelf je angsten of negatieve gedachten op te gaan ruimen. Dit alleen al is zo waardevol. Hier zal je bij andere (high end) coaches, veel en veel meer voor moeten investeren in jezelf om deze informatie te mogen ontvangen. (ter waarde van minimaal 297 euro).

Je lichter voelen en minder zwaar met een online te volgen opname van een healingssessie. (ter waarde van 200 euro)

Meer rust en vertrouwen, zodat je wakker word met een glimlach en je partner een dikke kus met een vrolijke glimlach geeft, doordat je elke week een helende meditatie/visualisatie ontvangt, die jou ondersteunt in de vier stappen van het free your mind model. ( ter waarde van 100 euro)

✓ Audiotraining Je intuïtie verder ontwikkelen, zodat die verbinding tussen hoofd en hart versterkt en je meer flow en balans in je leven krijgt.

✓ Je gevoel van levensgeluk te vergroten, door te weten hoe je zelf je intuïtie verder kan ontwikkelen.

✓ Als je deze methode voor 1 negatieve gedachte weet toe te passen, kun je het voor andere mentale blokkades ook goed inzetten.

✓ Je kunt het vanuit rust volgen. 

✓ Het heeft persoonlijke groei opgeleverd voor mezelf en klanten.

 

Je kunt deze kans voor bij laten gaan of uitstellen. Het is goed om af te wegen wat het je kost materieel en immaterieel om mee te doen en wat het je kost om niet mee te doen. Je hebt er meer mee te winnen dan te verliezen in mijn ogen… Als jij zelf niet investeert in jezelf, hoe kun je verwachten dat er echt iets veranderd?

Exclusieve online training door Yvonne Margaretha

Ja, ik ga voor Free Your Mind

Exclusieve online training door Yvonne Margaretha

Ja, Ik ga voor Free Your Mind

De voordelen van deze online training:
✓ Je persoonlijke groei een boost gehad, mensen zien het verschil
✓  Levenslang bruikbare tools
✓  Vrijheid en maatwerk tegelijkertijd
✓  In eigen tijd en tempo is alles online te volgen.
✓  De waarde gaat de rest van je leven mee
✓  Rust en tijdsbesparing, omdat je het niet zelf uitvinden, het proces leidt je, jij bepaalt de inhoud
✓  Ondersteuning van een expert en ervaringsdeskundige, met de toekomstbestendige 4 stappen Free Your Mind methode uit het Your Mental Peace mode.

Exclusieve online training door Yvonne Margaretha

Ja, Ik ga voor Free Your Mind

Reviews

 

Wat heeft er voor gezorgd dat je met mij wil  werken en dat fjn vond? Wat heeft er aan bijgedragen?

 ​Ik voelde dat  ik een stuk begeleiding nodig had. En dat er vragen en “dingen zijn die al bijna levenslang zijn”.  En ik geen andere wegen meer kon vinden. Ik heb psychologen gesproken en andere hulpverlening gehad. Heb wel inzichten gekregen maar het vervolg op inzichten niet. De trajecten waren ook vaak zwaar en uitputtend. 
En ik vond het eerste bijna niet te geloven bij jou.. iemand die naast je staat, je helpt en alleen maar liefdevol met je mee kijkt. Veel verder kijkt en persoonlijker. Met liefde energie steken in jezelf. Samen. Dat voelde voor mij perfect en op het juiste moment. Ook voel ik mij op mijn gemak bij je waardoor ik  mij open durf te stellen. Mede doordat jij ook uit eigen ervaring persoonlijk deelt. Ik ben het in mezelf investeren op deze manier ook echt leuk gaan vinden.
En ik heb altijd bij jou een warm hart gevoeld nooit anders. Hoe kan ik je bedanken. Ik voel me echt anders.

Leah Saina, (Klantmanager Activering en Actrice)

Algemene Reviews

Ik vind Yvonne’s kwaliteiten:  Echt luisterend met aandacht, groot invoelend vermogen, empathisch en intuïtief waardoor de ander zich snel veilig voelt. Dit naast een prettige dosis nuchterheid, humor en resultaatgerichtheid. Er is oordeelloosheid waardoor de ander er volledig durft te zijn met zijn/haar verhaal.

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie van mind en body. Je leert bij haar focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid te zien. Het gaat haar ook makkelijk af er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.”

Helma- Coach

Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk”.

Brenda- Ambulant begeleider

Ik vind Yvonne een echte vakvrouw. Op gebied van persoonlijke groei en transformaties, persoonlijke en organisatieontwikkeling heeft ze zoveel passie, kennis en ervaring. Het is doorleefd. Ik voel het als voorrecht om toegang te krijgen tot haar wijsheid, haar hart en bevlogenheid om je altijd verder te helpen en laten groeien.”

Manager ICT

Reviews sessie online

 

 

 

De sessie met Yvonne was heel erg fijn! Het heeft mij hele mooie inzichten gegeven. Dat ik vol voor mijn waarde mag gaan staan en mij potentieel volledig mag gaan omarmen. 
Yvonne heeft een hele fijne energie. Is lief en ziet je écht. 
De sessie heeft mij gebracht dat ik volledig mag vertrouwen op mezelf. Ik heb ervaren dat ik mezelf niet meer klein hoef te maken. En het bijzondere is, na deze sessie ben ik zo mega gegroeid. Nog meer klanten aangetrokken dan voorheen en ik voel dat ik weer in mijn feminine présence zit. Ik wilde heel graag deze sessie met Yvonne omdat ik haar zo’n fijn en mooi mens vindt. 
Dankjewel Yvonne, jij gaat nog zoveel mensen hierbij kunnen helpen. Het heeft mij geholpen in het doorbreken van mijn eigen blokkade waardoor ik kon door breken met mijn bedrijf!

Floor Keereweer, Life Coach

Ik voelde me na afloop heel rustig.
Geen enkel oordeel over mezelf, alles was goed! Een hele fijne bevestiging van alles.
Voel me nu nog sterker om m’n ingeslagen weg te vervolgen, zonder schuldgevoelens van wat dan ook! Gesteund en aangemoedigd voelen zijn de meest passende woorden hiervoor!
Je deed het heel goed: krachtig en liefdevol! Je zei ook hele rake en kloppende dingen, heel bijzonder;
Heel veel dank dat je deze sessie voor mij deed, een kadootje.
Jij bent ook en heel mooi mens, met prachtige gaves waar heel veel mensen blij mee zullen zijn!
Dank je lieve Yvonne voor deze prachtige sessie. Veel liefs, Anique

Anique van Kooij

Stijlcoach

“Normaal heb ik honderden moet dingen in mijn hoofd. Nu kon ik gewoon gaan. Ik moest niet zoveel van mezelf en ik sta meer stil.”

 

“Ik voel me goed. Ik kan mijn emoties makkelijker accepteren en een plekje geven. Ik voel me rustig en kan makkelijker stressvolle situaties aan.”

Review sessie offline

 

 

Ik ben iemand die zichzelf vaak hoge eisen op kan leggen. Van mezelf moet ik van alles en het moet sneller. Dat geeft me op een werkdag een onrustig gevoel.
Ik deed al regelmatig oefeningen om meer ontspannen te werk te gaan, maar Yvonne pakt in haar sessie echt de onderliggende oorzaak aan, waardoor je een deel van de onrust uit kunt schakelen. Ze maakt je bewust wat je patronen en gewoontes zijn, zodat je die kunt gaan doorbreken.
Na de sessie zelf voelde ik me direct heel kalm en kon ik de rest van de dag vanuit rust dingen doen, zonder mezelf te forceren. Je ervaart hierdoor veel meer voldoening gedurende de dag en waardering van jezelf. In mijn bedrijf merk ik het direct als ikzelf ontspannen ben. Ik ben dan veel creatiever en kan dan met weinig inspanning bergen werk verzetten.

Yvonne zelf stelt je direct enorm op je gemak en geeft je het gevoel dat je echt jezelf mag zijn. Eigenlijk is een sessie bij Yvonne een echte must voor elke vrouw, die zichzelf en haar bedrijf/werk serieus neemt. Ik raad haar zeker aan!

Tamara de Jong- Online Marketeer

De sessie heeft mij rust gebracht, erkenning, herkenning en liefde. Het heeft iets geopend. Na de sessie voelde ik dat ik had losgelaten en ontvangen. De doorslag om te doen was jij, met je liefde en je dankbaarheid. Het resultaat is meer dat ik kan uitleggen. Ik durfde toe te laten, omdat het veilig was. Dit mag iedereen meemaken. Allerliefste dankbare knuffel. Jacqueline”

Jacqueline van Dijk- Kunstenares

“ Ik voel rust. Innerlijke rust. Dat straal ik ook uit. Niet alleen van mijn man hoor ik dat, maar ook van anderen. ‘ je ziet er goed uit’. Tijdens de sessie voelde ik me veilig, heb me er aan overgegeven. Daarna heb ik de energie ruimte gegeven te werken in mij.

Begeleider 

Super dankjewel voor de fijne sessies en betrokkenheid die je hebt gegeven. Ik vind je een heel fijn mens en coach.

Janneke / Coach

Onlangs boekte ik een Soul Message sessie bij Yvonne. Dit had ze niet verwacht want Yvonne is eigenlijk mijn klant (ik ben business coach) maar als haar coach zag ik precies hoe bijzonder het is wat ze doet en kan. Het smaakte naar meer en dus gaf ik mezelf een Soul Message. Ik kreeg uiteindelijk een prachtige brief die me vooral heel veel bevestiging en houvast (en daardoor vertrouwen) gaf. Ook voelde ik me lichter. Super blij en dankbaar dat ik een soul message heb geboekt en ik hoop dat jij jezelf ook iets van Yvonne gunt. Het is het meer dan waard.

Tineke Zwart

Businesscoach

Reviews Free Your Mind – online

 

Ik vond het programma Free your Mind heel erg fijn om te volgen. Bedankt voor je prachtige training Free Your Mind.

 

Ondernemer

Ik ben nu bezig met Free Your Mind en ik geniet er zo van. Dat wou ik je even laten weten.

 

Dienstverlener

Review meditatie & healingsalbum

 

Dank je wel dat je mij leert naar mijzelf te luisteren. Tranen bij de meditatie: angsten omzetten. Tranen van dankbaarheid ❤

Reviews groepssessie live

 

 

 

Na een intensieve live-dag kwam Yvonne, op precies het goede moment, met een groepssessie. Ik had namelijk net even zo’n middagdip, die je hebt na een hele dag luisteren en leren. Ik heb al meerdere fijne sessies bij Yvonne gehad en als Yvonne in de buurt is, dan komt er altijd gelijk zo’n rust over me heen, die zij met zich meebrengt. Ik voelde letterlijk alle drukte en mijn lichte hoofdpijn wegstromen dankzij de sessie. Heel ongedwongen en hierdoor ging ik weer met volle energie en een kalm gevoel naar huis 😊.

Tamara

Begin maart gaf ik een live dag voor mijn klanten. Als business coach leer ik ze veel over strategie, marketing en sales maar om echt te groeien met je bedrijf – maar ook in je leven – is je mindset en energie nog veel belangrijker. Yvonne zit ook in mijn programma en na een hele positieve persoonlijke sessie had ik haar gevraagd of ze ook een groepssessie wilde doen tijdens de live dag. We zijn op het laatst met z’n allen naar binnen gekeerd en dit was prachtig. Emoties kwamen los, lage energie en de rust kwam terug. Tijdens de meditatie had Yvonne prachtige muziek uitgekozen. Ik voelde me intens ontspannen tijdens de sessie en ook erna. Als je dit nog nooit hebt ervaren, gun het jezelf alsjeblieft. Het is life-changing. Op een positieve manier.

Tineke Zwart- Business coach

Exclusieve online training door Yvonne Margaretha

Ik ga voor Free Your Mind

Mijn naam is Yvonne en ik ben transformatiecoach, die vrouwen en mannen faciliteert om zich goed te voelen van binnenuit, zodat ze het maximale uit hun zelf en het leven kunnen halen in life en business. Een ijzersterke mindset is de basis daarvoor.

Ik ben een senior coach en founder van het Your Mental Peace-model.  

Naast mijn werk ervaring en opleidingen als coach, senior adviseur en manager, heb ik een flinke dosis aan levenswijsheid en eigen ervaring op het gebied van mentale gezondheid. Mentale gezondheid is daarom voor mij net als sporten geworden. Onderdeel van een lifestyle. Alles wat voor mij werkt, heb ik toepasbaar gemaakt voor anderen.

Ik ontwikkelde een model en methode om deze lifestyle en visie ook toegankelijk te maken voor mensen die niet mee willen of kunnen met de massa. Want hoe heerlijk is dat je kan leven met een ijzersterke mindset ;-).

Ik heb helaas meer gezien en ervaren wat niet werkt, dan hoe het wel kan en ‘moet’. En daardoor is mijn missie ontstaan.

Ik word blij van (ondernemende) professionele dienstverleners die ook anders kijken naar de huidige maatschappij en die graag een betere en andere wereld willen. Ik faciliteer jouw groei en daardoor kan jij jouw klanten nog meer laten groeien.

Ik geloof dat een andere kijk op mentale gezondheid en mindset nodig is. Om krachten te bundelen, body, mind en soul. Wetenschap en spiritualiteit. Het brengt juist stilte in je hoofd & dichtbij de natuur en de oorsprong van jouw zijn. Mijn achtergrond is divers, van diverse coach opleiding, tot ingewijd in het sjamanisme, EFT therapeut, healer en leefstijlcoach.

Ik geloof in een wereld zonder oorlog, armoede en honger. Ik geloof dat vrede mogelijk is. We moeten daarvoor kiezen.

Innerlijke vrede brengt uiterlijke vrede.

Innerlijke vrede hoort bij mentale gezondheid.

Zonder actie te ondernemen komt dat er niet. Samen bouwen we aan een Your Mental Peace community vanuit een bijdrage leveren aan aen nieuwe andere wereld, met een bijdrage van jouw unieke jij, vanuit je volle potentieel.

Ik ben benieuwd wie jij bent en ontmoet je graag.

Lieve groet, Yvonne

 

Veelgestelde vragen

 

Q: Wanneer starten we?

A: Je kunt direct starten. Je ontvangt de gegevens om online te kunnen starten.

Q: Wat is de investering?

A: De investering is aftrekbaar voor ondernemers. De investering is inclusief BTW.  Het betreft een tijdelijke verlaagde prijs. 

Q: Voor wie is het interessant?

A: Voor mensen, die houden van persoonlijke groei, zoals coaches, therapeuten, maar ook andere dienstverleners zoals virtual assistentes, online marketeers of leidinggevenden en dienstverleners in de zorg of HR en andere dienstverleners zijn van harte welkom. Ik help vooral mensen, die zich steeds minder kunnen identificeren met wat ik noem ‘9.00 tot 17.00 pad’ en ‘weten’ dat het anders kan. Ook kan het gaan om bewuste vrouwen en leiders gaan, die merken dat ze zich niet meer goed voelen bij de gebaande werksystemen (waarin status, macht, ego een te grote rol spelen ten opzichte van talenten, jezelf zijn, zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid) in Nederland.

Q: Blijf je toegang houden tot de faciliterende online omgeving?

A: Je blijft een jaar toegang houden. Het materiaal, zoals de ebooks die je ontvangt, mag je voor eigen gebruik houden.

Q: Gaat het werken?

A: Als jij het werk doet tijdens de training, dan moet je vooruitgang boeken. Mijn klanten vertellen vaak ook dat ze plezier hebben tijdens het volgen van de training, omdat ze vooruitgang voelen en omdat ze een tool in handen hebben om zelf toe te passen. Je hoeft het niet alleen te doen, maar doet het wel zelf. Dat spreekt ze aan.

Q Wat is de juiste timing van starten?

Mensen doen er bij mij vaak wat langer over om de stap te zetten naar dat vrijblijvende gesprek of door te stappen naar de online training of programma. Dat heeft te maken met gedachtes die ze ervan weerhouden. Dit heeft vaak te maken met de angst voor verandering. Ook al is er een verlangen naar die verandering. In de kern weten ze al vaak dat ze in willen stappen en behoefte hebben aan die verandering, maar de angst is nog te groot. Ik begrijp dat.

Ik begrijp dat het spannend is om die stap te zetten. Hoe zorg je nou dat je jezelf niet forceert, maar ook niet uitstelt? Dat doe je door rust en ruimte te nemen en niet de antwoorden van buiten te zoeken door bijvoorbeeld op zoek te gaan naar bevestiging door het lezen van één van mijn mails, maar te luisteren naar jouw binnenwereld en jezelf vragen te stellen. Je kunt denken aan: Wat als ik het wel doe? En wat is het risico als ik het doe? Mijn ervaring bij mijn eigen keuzes is, hoe dan ook de stap zetten laat me groeien.

Als je niet goed bij je gevoel kan komen, plan dan dat vrijblijvende inspiratie gesprek, want dat gaat je dan helderheid geven en je dichterbij je gevoel brengen. Je bent immers niet niets voor niets op deze pagina en op zoek naar een volgende stap. Gun jezelf dan het proces. Je hoeft het nog niet te weten. Door te ervaren en kiezen kom je verder. Hoe dan ook blijf niet stilstaan en zet een stap welke dan ook.

Q Kan ik mijn eigen tempo bepalen?

 A: Ja dat kan zeker! Je blijft minimaal een jaar toegang houden.

Q: Ik twijfel nog.

Leef jij je volle potentie voor jezelf, je naasten en voor jouw werk? Faciliteert jouw ‘mind’, je ‘denken’ je mooiste leven. JIj weet jouw antwoord. jij bepaalt zelf of je dit nodig hebt of niet. Heb je het nodig? Dan voel je dat diep van binnen wel. Twijfel je? Je kunt ook contact met me opnemen voor vragen en om het even te bespreken. Daarvoor is er een eenmalig gratis verhelderings- en inspiratiegesprek voor je beschikbaar.

Q Ik heb nog een andere vraag?

 A: Ik kijk er naar uit dat je hem stelt. Plan je gesprek onder aan deze pagina of mail me op: welkom@yourmentalpeace.com

 

 

Exclusieve online training door Yvonne Margaretha

Ja, ik ga voor Free Your Mind

Contact gegevens

Neem contact op voor vragen of een gesprek

Online werkzaam en live bezoekadres is Arnhem
welkom@yourmentalpeace.com