fbpx
Selecteer een pagina

Gun jij jezelf de ruimte om 2019 goed af te sluiten?

Het is bijna zover, het is nu 1 december en  over een maand luiden we 2020 in.

We kunnen vaak al druk bezig met de plannen voor 2020 of nog de laatste acties er uit te knallen en dus keihard te werken. Ons hoofd is al daar, terwijl we hier en nu zijn. Het is echter heel wat waard om 2019 goed af te bouwen en af te sluiten op mentaal en emotioneel vlak. Daarom heb ik vragen voor je die je daarbij ondersteunen. Ben je hard aan het werk en kan je maar moeilijk stoppen, dan is het juist belangrijk ruimte te nemen om dieper liggend te reflecteren. Neem voor jezelf die ruimte. Daarnaast neem ook de ruimte het nog te laten na sudderen en ga dan pas vooruitkijken.

En waaraan ik mezelf altijd elk jaar aan herinner. Tijd is een bedacht concept. December is geen einde. De tijd gaat door. Het wordt gewoon weer januari. 

Plan direct in wanneer je de vragen gaat beantwoorden en maak er een mooi moment van. 

Voor dat je met de vragen begint, zorg dat je in een ontspannende staat bent en ruimte voelt voor reflectie en introspectie vanuit je ziel. Maak er geen hoofd invul oefening van. Voel ruimte voor jou. Het mag beweging brengen. Het zijn best een aantal vragen, maar met wat oppervlakkig paar vraagjes vanuit je hoofd beantwoorden krijg je geen beweging vanuit flow en energie. Ik wil je helpen naar binnen te keren. Je bedrijf is een reflectie van jou. 

De vragen hebben als uitgangspunt om liefdevol na jezelf en je bedrijf te kijken, vanuit mildheid, compassie en vooruitgang (trotsheid op je groei). 

Klik hieronder voor de vragen- maak de weg vrij voor 2020

>>>> Link naar maak de weg vrij naar 2020

Voel je te weinig energie & flow en rust om aan je bedrijf te werken? Stuur me bericht, dan plannen we een gesprek voor een vrijblijvend verhelderingsgesprek. Je kunt een reactie verzenden via het onderstaande formulier.

Succes en gun jezelf de tijd en ruimte. Het verdient zich echt weer terug. 

Liefs, Yvonne

P.s. Heb je behoefte om vooruit te blikken na 2020, laat het me dan weten. Dan heb ik ook mogelijkheden voor. Ik vind het super leuk als je me laat weten wat het je gebracht heeft.