fbpx

Trek jij jouw ideale klant aan?

De Wet van Aantrekking heeft soms nog een mystiek randje waardoor je niet precies weet wat het is of hoe je het kunt toepassen op je eigen leven. Voor mij is deze universele wet een eye opener geweest die ervoor heeft gezorgd dat ik op een dieptepunt in mijn leven weer op kon staan en het leven kon omarmen. Ik kwam erachter dat ik ondanks de tegenslag wel invloed kon hebben op mijn eigen leven. Ik leerde onder andere dat ik door positieve energie te voelen, ik meer positiviteit aantrek en de situaties in mijn leven als richtingaanwijzers te zien.

 Ga je gebruik maken van deze wet kan je bijvoorbeeld je ideale klant bewust gaan aantrekken, zodat het resultaat van de samenwerking veel groter dan met een klant die eigenlijk niet bij je past.

Energie magneet

De Wet van Aantrekking zegt dat je als een magneet soortgelijke energie aantrekt als waar jij zelf in zit. Je manifesteert waar je onbewust en bewust naar verlangt. Dit kunnen ook negatieve emoties en gebeurtenissen zijn. Daarmee bedoel ik dat wanneer jij met tegenslag te maken hebt en je niet kan voorstellen dat het weer beter zal gaan, het langer zal duren. Je trekt dan meer tegenslag aan. Wanneer je dit ombuigt naar een vertrouwen dat het beter met je zal gaan, en je de juiste acties hiervoor inzet, dan zal het ook beter met je gaan. Dan manifesteer je groei en positieve ontwikkeling. Dan trek jij positieve energie aan als een magneet.

Dat wat je aantrekt gaat over je werkelijke gevoelens en niet over geforceerde gekunstelde gevoelens.

Dankbaarheid in je leven

Dankbaarheid een veel gegeven advies om toe te passen in je eigen leven, maar waarom? Vanuit dankbaarheid verhoog je je energie en die energie trekt moois aan een je leven. We manifesteren altijd, bewust of onbewust trekken we datgene aan waar we de meeste focus op leggen. Door dankbaar te zijn tijdens een meditatie en dit regelmatig te voelen, merk je dat je in je dagelijks leven meer zaken tegenkomt om dankbaar voor te zijn. Je ervaart een meer positief gevoel vanuit dankbaarheid.

Hoge energie en flow in je dag

De Wet van Aantrekking kan je ook inzetten om je energie hoog te houden en flow in je werk te hebben of te houden. We nemen niet altijd tijd om daar gebruik van te maken. We focussen dan te veel op wat nog moet en om alle taken af te ronden. Wanneer je dankbaar bent voor het werk dat jij te doen hebt, de leuke klanten die je helpt en de groei die jij doormaakt dan trek je daar meer van aan. Dan krijg je daar meer energie van en werk je nog meer in een flow. Herken je dit? Durf jij je over te geven aan vertrouwen en voel jij dankbaarheid? Ben je hier bewust van?

Trek jij je ideale kant aan?

Je klanten weerspiegelen wat jij zelf nog te leren hebt. Wanneer je een klant hebt die je enorm veel energie kost, zegt dit iets over jezelf. Dat is een bijvoorbeeld een deel van jezelf dat je zelf nog moet accepteren, of dat is een deel waarin je je grenzen mag stellen. Heb jij een klant die je veel energie kost? Hoe ga je daarmee om?

Vertel eens, wie is jouw ideale klant en welk gevoel krijg je bij hem/haar? Werk je nu ook al samen met jouw ideale klant? Of kies je liever voor de klant die nu langs komt en die eigenlijk niet past, waar jij je erg moet aanpassen? Heb je nog niet zoveel klanten? Wat zegt dat over jouw werkelijke gevoelens?

Het lukt me niet

Het kan zijn dat het voor jouw gevoel niet lukt om te manifesteren. Het is dan belangrijk om te onderzoeken waar dit gevoel vandaan komt. Dit kun je doen door te mediteren en intunen op je intuïtie, daar haal je het antwoord vanuit jezelf. Bijvoorbeeld, je gelooft dat je het nog niet kan. Of je gelooft dat je eerst zelf iets moet leren om jou gereed te maken om te ontvangen. Het kan ook zijn dat jij jezelf saboteert omdat je eigenlijk niet wil veranderen of niet openstaat voor groei.

Door in jezelf te kijken naar wat het is dat je tegenhoudt, ontdek je waar de belemmering zit.

Download direct mijn gratis e-book over de Wet van Aantrekking  

Wil je meer weten over de Wet van Aantrekking, download dan direct mijn e-book energie en flow door de Wet van Aantrekking.

>>> Klik hier om te downloaden.