fbpx

Flow en energie-Directe start

FLOW EN ENERGIE-DIRECTE START

Voor jou als dienstverlenende ondernemer

Sta jij voldoende stil bij jou? Durf je te kiezen voor flow, energie en ruimte voor leuke dingen doen?

Als dienstverlenende gevoelige ondernemer geef je veel van jezelf. Je staat altijd klaar voor je klanten, luistert naar ze, helpt ze, voelt je verantwoordelijk voor hun welzijn en top kwaliteit van je diensten. Door je intuïtie geef je meer dan gemiddeld en ook wel eens ten koste van je eigen energie. het valt niet altijd mee om ok de prikkels die je binnen krijgt van je af te laten vloeien.

De valkuil als dienstverlenende ondernemer is het blijven versnellen en dus onvoldoende vertragen. Of de energie van anderen waar je gevoelig voor bent, onvoldoende van je af te laten vloeien. Je merkt dat er onrust is, je moeilijker kan ontspannen, jezelf moeilijk de ruimte gunt om leuke dingen te doen en daar helemaal van te genieten, zonder schuldgevoel. Als je zo blijft werken of niet je weg vindt in het omgaan met jouw inuïtie, dan neemt de onrust in je hoofd alleen maar toe en ga je burn-out en dat weet je ergens in je achterhoofd ook wel. Dat wil je ook echt niet (meer).

Daarom is het ongelofelijk belangrijk dat je ook goed voor jou blijft zorgen. Om echt optimaal de ander te helpen is zelf veel energie hebben en in flow zijn belangrijk. Rust ervaren van binnenuit en schaamteloos voor jezelf kiezen. 

 Vanuit flow met klanten werken, je energiek voelen en de rust om leuke dingen te doen

Stel je blijft de zorg voor jezelf nog verder

vooruit schuiven?

Stop direct met je onrust te vergroten.

 

Ik ondersteun je om vanuit de verbinding met jouw hart de keuzes te maken en belemmeringen op te ruimen, zodat je ruimte voelt voor ontspanning, flow en energie en dit blijvend hoog te houden.

 

Je bent dienstverlenende ondernemer geworden op anderen mensen oprecht goed te helpen en tegelijkertijd om vrijheid te ervaren in tijd en geld, maar je hebt nu het gevoel dat….

Je geen tijd hebt voor rust. Je gunt jezelf te weinig ontspanning en dit gaat zelfs wel eens ten koste gaat van je motivatie.

Je merkt dat je sneller moe bent aan het einde van de dag en te weinig energie over houdt voor leuke dingen doen.

Je blijft malen over een aantal van dezelfde onderwerpen in je hoofd.

Je heel graag anderen wilt blijven helpen, maar je niet goed weet hoe het je minder energie kost.

Loslaten van alle emoties en prikkels die je gedurende dag oppikt toch makkelijker moet kunnen gaan.

 onvoldoende vrijheid voelt in je spiritualiteit of intuïtieve kant de ruimte te geven.

Met mijn unieke your mental peace-model wil ik je ondersteunen om op die plek in jezelf te zijn waar je peace voelt, peace om je eigen tijd in te delen, om te genieten van alle facetten van jouw leven, geluk en overvloed toe laat, dat je het juiste evenwicht weet te vinden tussen mensen helpen en aandacht voor jezelf te hebben, tussen aanpassen en jezelf zijn. Ik wil dat je je eigen gevoelens net zo belangrijk vindt en dat je een ander ondersteunt vanuit een ‘vol glas aan eigen energie’.

 

 

Jezelf het gunnen om direct te starten met de rust in jezelf weer te voelen en te voeden

FLOW EN ENERGIE-ZELFZORG DIRECTE START 

 

Waarom het directe start programma?

 

Als dienstverlener is het essentieel dat jij geeft vanuit een teveel energie en niet uit een tekort. Jouw eigen zelfzorg en rust is de basis van je leven en werk. Zonder goed voor jezelf te zorgen, kan je een ander niet maximaal helpen.

 

Het directe startprogramma bestaat uit twee onderdelen

 

1. Zo snel mogelijk weer rust voelen, zonder geknaag als je wat anders aan gaat doen. Jezelf toestemming geven voor versterken en verbinden met je innerlijke rust.

 

2. We gaan je energie verhogen, zodat je weer meer ruimte voelen voor leuke dingen doen.

 

 

Hoe ziet het flow en energie-zelfzorg startprogramma eruit?

Na je aanmelding plannen we direct onze eerste afspraak in. Dit kan zowel on- als offline.

De directe start bestaat uit.

✓ 1 coach-sessie waarin ik ga kijken met jou naar jouw zelfzorg en hoe je z.s.m. meer rust kan ervaren.

✓  Je krijgt na ons eerste gesprek meditaties om je mindset te veranderen, gericht op zelfzorg, energie en flow.

✓ 1 healing-sessie om belemmeringen op te ruimen.

✓ 1 video van met een yin-yoga les, die je dagelijks kan gebruiken om zo je zelfzorg weer op te bouwen en veel liefdevoller naar jezelf te worden.

✓ 1 video van met een les dat gaat over instant zelfzorg tools, die je kan gebruiken om zo je zelfzorg weer op te bouwen en veel liefdevoller naar jezelf te worden

Er is na het direct start programma ook de mogelijkheid om door te stromen naar het flow-en energie-zelfzorg groei programma.

Als extra bonussen ontvang je nog meer:

✓ 1 videotraining om leiderschap over je denken te nemen.

Na de flow en energie Directe startprogramma

✅ Weet je hoe je meer regie terug kan nemen over je denken en rust voor jezelf creëert.

✅ Weet jij wat nu belangrijk is voor jouw zelfzorg.

✅ Heb jij jezelf zorg en liefdevolle aandacht gegund.

✅ Heb je een belemmeringen opgeruimd die je nu tegen houden of zicht hierop gekregen en weet je wat je eraan kan doen.

✅ Ben jij een dienstverlener met een nieuwe mindset.

De investering voor deze Directe Start, bedraagt 297,- exclusief 21% BTW. Voor de directe start is beperkt plek en de directe start is tijdelijk beschikbaar in mijn aanbod. Dus maak direct gebruik, als je voelt dat je een stap wilt maken.

 

NB: Als je gelijk in het Flow en energie programma in stapt dat in januari 2020 start, dan krijg je de directe start erbij. 

Je hebt nu twee keuzes. 

Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert.

Of je doorbreekt de situatie en gaat serieus aan de slag met jezelf. Grote kans dat alles verandert.

En ik wil je niet alleen vragen om dat voor jezelf te doen, maar ook voor de mensen waarvan je houdt en je klanten. Zij zitten namelijk op jouw ‘volle glas aan energie’ en voorbeeld te wachten.

 

Volledig gericht op jou. De bedoeling is dat jij je de verbinding met de rust in jezelf versterkt en weet hoe je hem blijvend kan voeden, ook als je hem even niet meer voelt.

 

 

Begeleiding, steun en support. Ik help je graag om de rust in jezelf terug te versterken en je eigen energie en flow hoog te houden.

On- en offline kan ik je helpen. 

 

Het onderliggende fundament

Ik help vrouwen vanuit een onderliggend fundament van mijn vijf fundamenten van mijn eigen Your Mental Peace model.

Via het model gaan we werken aan:

Het nemen van leiderschap over je denken, jouw verlangens, behoeften en belemmeringen glashelder hebben, zodat je geen onnodige afslagen hoeft te nemen in jouw leven. Dat je de juiste keuzes voor jou gaat maken, je gelukkig van binnenuit gaat voelen en overvloed in je leven nog meer toe gaat laten. 

Ik werk zowel met de mind, als met de body en soul. Ik maak gebruik van online teachings, coaching, maar ook healing (heel worden) en readings.

Het startprogramma is naast een directe ondersteuning voor jou op het moment, ook een voorbereiding en kennismaking op mijn vervolg programma’s.

 

Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk.

Brenda

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie van mind en body. Dit kan bijvoorbeeld bij een dreigende burn-out of angst; etc.  Je leert bij haar focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid te zien. Het gaat haar ook makkelijk af er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.

Helma

Veelgestelde vragen

Wanneer starten we?
We plannen onze eerste sessie direct na je aanmelding.

Wat is de investering voor de Directe Start?
Tot 1 januari 2020 is de investering voor de directe start €297 exclusief 21% BTW. 

Voor wie is de Directe Start interessant?
Voor dienstverlenende ondernemers, zoals coaches, therapeuten, maar ook andere dienstverleners zoals virtual assistents, online marketeers of dienstverleners in de zorg.

Blijf je toegang houden tot de online omgeving?
Ja, je blijft een jaar toegang houden.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar welkom@yourmentalpeace.com of WhatsApp me op (06) 19 83 13 16.