fbpx

Flow, energie & impact-exclusief

FLOW, ENERGIE & IMPACT-EXCLUSIEF TRANSFORMATIE TRAJECT

Voor ondernemers en leiders in de dienstverlening

Deelname aan dit programma is op basis van uitnodiging of een intake gesprek (het formulier voor een intake gesprek vind je op deze pagina.

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor leiders die vanuit flow en energie willen werken EN impact willen maken. Die zich realiseren dat het ego en denken een andere positie mag krijgen in hun leven. Mensen die de wereld op een bepaalde manier willen transformeren en mooier willen maken. Ik help je om een transformatie te realiseren op het gebied van  bewust-zijn, het inzetten van je intuïtie en mindset. 

Het exclusieve programma heeft 4 maanden looptijd en heeft 2 instapmogelijkheden per jaar. De eerstvolgende instapmogelijkheid is februari 2020.

Vanuit flow en hoge energie impact op de wereld en bijdragen aan verspreiding van het nieuwe bewust-zijn

Waarom dit programma?

Als leider in het nieuwe bewust zijn is het essentieel dat jij je mindset continu versterkt. Zonder flow en energie kan je niet blijvend impact maken, simpelweg omdat je energie dan een vraagstuk wordt. Zonder groei op mentaal vlak kan je je impact niet vergroten.

 
 
Er zijn 6 fundamenten, die ik hanteer in hoe ik werk.
  1. Wat je wilt en wat je tegen houdt glashelder hebben.
  2. Leiderschap over je denken nemen.
  3. De juiste keuzes voor jou gaan maken.
  4. Gelukkig van binnenuit kan voelen, ongeacht externe omstandigheden.
  5. Overvloed toelaten en genereren.
  6. Impact met je misse en jouw unieke bijdrage leven.

Impact maken vanuit het nieuwe bewustzijn

 Hoe ziet het exclusieve programma eruit?

 

Het programma is op maat en in het moment flexibel in zijn vorm. We spreken wel een basis fundament af. Je kunt denken aan het volgende basis fundament:  

✓ Startsessie van 2,5 uur waarin we samen in je huidige situatie duiken. We nemen alles onder de loep, bepalen je doelen voor de komende maanden en je maakt jouw plan.     

✓ 6 x een 1-op-1 call om te bespreken waar je op dat moment staat, waar je tegen aan loopt, wat goed gaat en wat de logische vervolgstappen zijn. Hierbij coach ik je actief om eventuele blokkades weg te nemen, uitdagingen om te buigen, kansen te pakken en daadwerkelijk aan de slag te gaan. 

✓ Tussentijds via de digitale weg altijd contact mogelijkheden voor vragen en support.


✓ Een live dag om persoonlijke blokkades op te ruimen.

✓  3 x een online masterclass. De topics hiervan worden later bepaald en hangt af van waar je tegen aan loopt.   

✓  Toegang tot mijn online academie, met daarin al mijn online trainingen voor persoonlijke groei op de bovengenoemde 6 fundamenten.

✓ 4 energetische healingsessies om jouw energiefrequentie op te hogen, zodat je ook meer impact, flow en energie gaat aantrekken.

✓ 3 energetische sessies om antwoorden van uit je onderbewuste te laten komen, zodat we snel tot de kern komen.

✓ Diverse andere interventies voor jou persoonlijke groei en impact. Dit is afhankelijk van jouw doelstelling.

Voor dit traject wordt de exacte inhoud en een offerte uitgebracht, afhankelijk van de doelstellingen. De minimale investering ligt gemiddeld vanaf 2997,- exclusief BTW.

Voor wie is het exclusieve transformatie programma bedoeld?

 Een diepe motivatie voelt om een transformatie te realiseren in jezelf en je impact te vergroten.

✓ Je beseft dat je body, mind en soul benadering de sleutel is tot succesvol groei in jouw leiderschap van jouw (werk)leven.

✓ Je beseft dat impact niet alleen te maken heeft met inhoud en vaardigheden. Het gaat veel verder dan dat en bent bereid om ook op persoonlijk en mentaal vlak te transformeren en daar verbinding in te leggen met het soms ongrijpbare.

✓ Je bent bereid om in jezelf te investeren in tijd en geld.

✓ In dit programma streven we naar vrijheid, flow en, een hoge energie en impact in de breedste zin van het woord.

Exclusieve persoonlijke 1:1 begeleiding.

Wil je exclusieve begeleiding om die transformatie die je voelt dat nodig is te realiseren? Vul dan het formulier in en dan plannen we een vrijblijvend verhelderingsgesprek in.