fbpx

De reis naar gewoon jezelf zijn, waar je ook bent, wat je ook doet met behulp van het Your Mental Peace card deck.

Your Mental Peace is er voor jouw bij latsige situaties, keuzes of in een moeilijke tijd.

Rust, zelfzorg en balans

Bij stress en moeilijke momenten geeft het Your Mental Peace card deck je liefdevolle steun en helpt je naar rust, vertrouwen, balans, energie en focus op wat echt belangrijk voor je is. 

Jij bent er graag voor anderen, maar ook jij kent wel eens een slechte dag, een pieker moment of stress. Je voelt misschien veroordeling naar jezelf over een slechte dag of mindset, juist omdat je al zo bewust bent. Ook jij mag blijven groeien en tegelijkertijd mensen helpen. Voor jezelf zorgen en de ruimte om gewoon jezelf te zijn, verdienen juist jouw focus. Zo ben je er voor jezelf en kun je er voor anderen zijn.

De kaarten van het Your Mental Peace Card Deck helpen je een moment voor jezelf te nemen. Een pauze moment. Zodat je jezelf niet verliest in het dagelijkse, drukke leven en de relaties met anderen.

De inzichtkaarten zijn er voor je op die momenten dat je gevangen zit in je hoofd en de verbinding met jezelf lastig is. Ze geven de liefdevolle steun die we allemaal wel eens nodig hebben. Ze helpen je om weer terug te komen bij jezelf, je los te maken van je werk en je focus te verleggen naar rust en vertrouwen.

Pre-order je nu alvast je card deck en ontvang 2 waardevolle extra bonussen cadeau, namelijk een persoonlijke sessie voor een moment van zelfzorg en een boost voor je persoonlijke groei & het online te luisteren Peace of Mind meditatiealbum, voor rust in je hoofd en leiderschap over je denken.

Samen zijn met anderen, zonder jezelf te verliezen

Pre-order het Your Mental Peace Card Deck
Bestel hier je Your Mental Peace Card Deck

Met Your Mental Peace Card Deck

 

✅   Je ontdekt wat je gaat helpen om een negatieve vicieuze cirkel in je hoofd te doorbreken: Wil je niet alleen goed voor een ander zorgen, maar ook voor jezelf? Wil je liefdevolle steun, zodat je niet meer eenzaam hoeft te worstelen met je negatieve gedachten op die moeilijke momenten? 

✅ Jouw coach die er op elk moment is: Het Card deck is er voor jouw mentale rust en groei en kan je op elk moeilijk moment er bij pakken, om jezelf te coachen.

  De Your Mental Peace methode™Je ontdekt de 6 pilaren om jouw mentale rust te hervinden van de Your Mental Peace methode™

✅   Extra bonussen, voor nog meer resultaat: Je ontvangt krachtige meditaties voor leiderschap over je denken, een verrassingsbonus: een Ebook dat je leven kan veranderen en je maakt kans om een persoonlijke 1:1 sessie te winnen.

 

De reis naar jezelf zijn, waar je ook bent en wat je ook doet.

Toen ik begon met het maken van dit card deck, was mijn verlangen om een card deck te maken dat rust en vertrouwen aan je geeft. Dat het deck aan jou, als gebruiker, veel liefde en steun biedt en een ‘rots in de branding’ is tijdens moeilijke momenten.

Het proces van ‘jezelf zijn’, persoonlijke groei en ontwaken kan soms eenzaam zijn. De eenzaamheid wordt versterkt door de zoektocht naar de balans in de golven van het leven en allerlei situaties en gebeurtenissen daarbinnen. Je kunt dan het gevoel hebben dingen alleen te moeten doen, omdat je de verbinding mist met je eigen ware natuur en/of mensen om je heen.

Omdat ik zelf de eenzaamheid in de zoektocht naar ‘mentale rust’ en ‘mezelf zijn’ heb gevoeld, wil ik graag mensen een andere ervaring bieden. Dit doe ik o.a. door dit card deck.

 

Je onbewuste gedachten zichtbaar maken, zodat je weer goed voor jezelf gaat zorgen

Gedachten zijn vaak aangeleerd in je verleden, door je opvoeders en de ervaringen die je hebt opgedaan. 

We denken vaak dat het belangrijk is om aan bepaalde verwachtingen te voldoen van mensen in onze naaste omgeving. Dit komt omdat we in ons onderbewuste vaak de ander willen ‘pleasen’.

Dit card deck maakt je bewust van:

–        Welke aangeleerde gedachten spelen er op dat moment een rol bij het willen voldoen aan de verwachting van anderen?

–        Hoe kun je ervoor zorgen dat je op een dieper level beseft dat het slechts aangeleerde gedachten zijn? 

Welke nieuwe gedachten wil jij jezelf aanleren, zodat jij jezelf tevreden stelt in plaats van een ander? En welke verwachtingen heb jij zelf?

 

Niet alleen goed voor anderen zorgen, maar ook goed voor jezelfDoor een gevoel van onveiligheid of verminderd zelfvertrouwen kun je de focus meer op de buitenwereld leggen dan op het eigen welzijn.

Het card deck nodigt je uit om te onderzoeken:

– Op welk gebied ben je gefocust op de ander en te weinig op jezelf?

– Wat zou je anders doen als je in de eerste plaats goed voor jezelf zou zorgen?

– Wat voor verschil zou dat maken in hoe je je voelt?

 

Het is goed om in de eerste plaats voor jezelf te zorgen. Er is niemand anders die dat voor je kan doen en het zo goed kan als jij zelf.

 

De 6 pilaren van de Your Mental Peace methode™ zijn belangrijk fundament voor het card deck.


Tijdens mijn eigen opleidingen en eigen proces ontdekte ik antwoorden om weer rust, focus en vreugde te voelen. Vragen, waarop het model antwoord geeft zijn:

✅ Hoe zorg ik voor meer rust in mijn hoofd?

Hoe krijg ik mijn energie en vitaliteit terug?

Hoe laat ik mijn werk los en herstel ik hiermee de werk privé balans?

✅ Wat kan ik doen om mijn grenzen te voelen en te stellen?

✅ Hoe verwerk ik gebeurtenissen uit het verleden, zonder erin te blijven hangen?

✅ Hoe zorg ik dat ik goed voor mezelf zorg en stevig sta, ondanks mijn hooggevoeligheid?

✅ Wat kan ik doen om meer liefde en verbinding met anderen te voelen?

✅ Hoe geef ik ruimte aan mijn spirituele kant in een omgeving waarin dit minder gebruikelijk is?

Goed voor jezelf zorgen & voor de ander

Pre order het Your Mental Peace Card Deck
Bestel hier je Your Mental Peace Card Deck

Met mentale rust, groeit je geluk

De Your Mental Peace methode™ helpt je om je mentale rust te laten groeien, behouden en op moeilijke momenten terug te vinden. Door de 6 pilaren te doorlopen en eigen te maken ervaar je (meer) mentale rust en kan je beter omgaan met de lastige momenten van het leven.

Een moment van zelfzorg en naar binnen keren

Pre order het Your Mental Peace Card Deck
Bestel hier je Your Mental Peace Card Deck

Nu met 2 rustgevende bonussen extra en kans op een 1:1 sessie

Voor de mensen die me kennen, die weten niet beter dat ik houd van kaartdecks. Dat ik nu een eigen kaartdeck ontwikkel is voor mij een droom. Daarom ontvangt iedereen die het carddeck bestelt als pre order, een extra cadeau:

Bonus 1. Peace of Mind online meditatiealbum voor een gevoel van kalmte, vertrouwen en relax zijn.

Daarnaast ontvang je bij een pre-order ook extra het Your Mental Peace- Peace of Mind meditatiealbum online. Mijn meditaties zijn inmiddels meer dan 10.000 keer beluisterd.

Wil je je meer relaxed en geluk voelen, ga dan voor het online ‘peace of mind meditatie’ album. Dit online meditatie album is voor jou als je:

✅ Je angstig of onrustig voelt.

✅ Moeite hebt met jezelf zijn.

✅ Uit verbinding gaat met anderen in je omgeving.

 

De meditaties van het peace of mind meditatie album leveren een bijdrage aan:

✅  Mentale vrijheid: Creëren van je gedachten in plaats van in oude denkpatronen te blijven hangen, zodat je mentaal vrijer voelt.

✅  Jezelf zijn: Je 1 geheel voelen tussen body, mind en soul, zodat je keuzes maakt op basis van wie je werkelijk bent

✅  In het hier en nu zijn: Niet meer achtervolgt worden door je verleden, maar helder te kunnen kijken in het hier en nu.

✅  Relaxed voelen: Je gevoel van relax zijn en geluk te versterken.

In verbinding: Je intuïtie en spirituele kant de ruimte te geven door deze kant van jezelf te omarmen. 

De meditaties zijn gebaseerd op de 7 stappen om leider te worden over je denken. Het album ontvang je direct via de mail op dezelfde dag van je bestelling.

Bonus 2. Een ebook dat je leven kan veranderen.

Laat je verassen door dit ebook, en pas wat je ondekt toe en verander je leven.

 

3. Bonuskans. Win een persoonlijke 1:1 Your Mental Peace sessie ter waarde van 111 euro.

 

Mentale rust, zelfzorg, zelfvertrouwen, een lastige situatie waarmee je worstelt, iets waar je vaak over piekert, laat je coachen door Yvonne Margaretha. Maak kans op een 1:1 sessie van 111 euro. Elke tiende koper in de pre-sale, ontvangt de 1:1 sessie gratis.

Hieronder zie je in het midden mij, Yvonne. Ik heb altijd al van card decks gehouden. Dus dat mijn eigen ook ontwikkelt moest worden, was natuurlijk een must. Maar natuurlijk niet alleen. Ik ben daarbij geholpen door Anouk Soute, creatief coach en Susanne Dekker, ontwerpster. Heerlijk om door deze twee professionals samen te werken. Mijn logo is ontworpen door Thijs-Jan van Brandom. 

Focus op creëren op wat ik wel wil, zorgde voor een upgrade op alle fronten van mijn leven

Bestel hier je Your Mental Peace Card Deck

Mijn naam is Yvonne, 45 jaar, naast coach en trainer, gewoon mij en daarnaast moeder, vriendin, ex, nabestaande, co-ouder, kattenliefhebber en makkelijke moestuin-fan. Een hooggevoelige vrouw, die houdt van persoonlijke groei en ontwikkeling. Zelf nog groeiend en bloeiend elke dag :-).

Ik ontdekte de afgelopen jaren wat wel werkte voor mij, onder andere:

✓ Focussen op waar ik nu tegenloop, in plaats van het verleden.

✓ Niet meer vanuit een fiks benadering te denken over jezelf, maar vanuit acceptatie van wie ik ben en de kracht in mezelf.

✓ Stoppen met elke week praten over mijn problemen praten en focussen op oplossingen en zelfhulp tools hebben in het dagelijks leven.

✓ Stoppen met moeten, zodat ik meer rust van binnenuit ging voelen.

✓ De gezonde manier om om te gaan met moeilijkheden in mijn leven en angst.

✓ Niet alles meer willen beredeneren en controleren met alleen mijn hoofd, maar vanuit mijn hart te leven met het hoofd als middel.

✓ Werken met je body, mind en soul & natuurwetten en energie op een heel ander level, namelijk met als basis een stevig mentaal en innerlijk fundament in mezelf.

Dit heeft zich vertaald in een Your Mental Peace lifestyle. Hierdoor krijgen al mijn levensgebieden (zoals gezondheid, liefde, ouderschap, werk) dagelijks een duurzame upgrade. Mijn leven en dat van mijn klanten wordt elke dag mooier en het fundament in onszelf wordt nog steeds steviger.

Dat zijn redenen waarom Your Mental Peace wordt gekozen.

Ik ben benieuwd wie jij bent, zullen we kennismaken?

Nu tijdelijk extra voordeel op het Card Deck i.p.v. 67 euro 41 euro in de pre-order

Bestel hier je Your Mental Peace Card Deck

Vindt je rust, met het Your Mental Peace Card Deck

Bestel hier je Your Mental Peace Card Deck

Reviews

 

Reviews klanten.

“ Ik voelde dat ik een stuk begeleiding nodig had. En dat er vragen en “dingen zijn die al bijna levenslang zijn”. En ik geen andere wegen meer kon vinden. Ik heb psychologen gesproken en andere hulpverlening gehad. Heb wel inzichten gekregen maar het vervolg op inzichten niet. De trajecten waren ook vaak zwaar en uitputtend.
En ik vond het eerste bijna niet te geloven bij Yvonne.. Iemand die naast je staat, je helpt en alleen maar liefdevol met je mee kijkt. Veel verder kijkt en persoonlijker. Met liefde energie steken in jezelf. Samen. Dat voelde voor mij perfect en op het juiste moment. Ook voel ik mij op mijn gemak waardoor ik mij open durf te stellen. Mede doordat Yvonne ook uit eigen ervaring persoonlijk deelt. Ik ben het in mezelf investeren op deze manier ook echt leuk gaan vinden.
En ik heb altijd bij Yvonne een warm hart gevoeld nooit anders. Hoe kan ik haar bedanken. Ik voel me echt anders.

Leah- actrice & klantmanager activering

Ik vind Yvonne’s kwaliteit, echt luisterend met aandacht, groot invoelend vermogen, empathisch en intuïtief waardoor de ander zich snel veilig voelt. Dit naast een prettige dosis nuchterheid, humor en resultaatgerichtheid. Er is oordeelloosheid waardoor de ander er volledig durft te zijn met zijn/haar verhaal.

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie Je leert bij haar focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid te zien. Het gaat haar ook makkelijk af er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.”

Helma- Coach

Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk”.

Brenda- Ambulant begeleider

Reviews sessie online

 

 

 

De sessie met Yvonne was heel erg fijn! Het heeft mij hele mooie inzichten gegeven. Dat ik vol voor mijn waarde mag gaan staan en mij potentieel volledig mag gaan omarmen. 
Yvonne heeft een hele fijne energie. Is lief en ziet je écht. 
De sessie heeft mij gebracht dat ik volledig mag vertrouwen op mezelf. Ik heb ervaren dat ik mezelf niet meer klein hoef te maken. En het bijzondere is, na deze sessie ben ik zo mega gegroeid. Nog meer klanten aangetrokken dan voorheen en ik voel dat ik weer in mijn feminine présence zit. Ik wilde heel graag deze sessie met Yvonne omdat ik haar zo’n fijn en mooi mens vindt. 
Dankjewel Yvonne, jij gaat nog zoveel mensen hierbij kunnen helpen. Het heeft mij geholpen in het doorbreken van mijn eigen blokkade waardoor ik kon door breken met mijn bedrijf!

Floor Keereweer, Life Coach

Ik voelde me na afloop heel rustig.
Geen enkel oordeel over mezelf, alles was goed! Een hele fijne bevestiging van alles.
Voel me nu nog sterker om m’n ingeslagen weg te vervolgen, zonder schuldgevoelens van wat dan ook! Gesteund en aangemoedigd voelen zijn de meest passende woorden hiervoor!
Je deed het heel goed: krachtig en liefdevol! Je zei ook hele rake en kloppende dingen, heel bijzonder;
Heel veel dank dat je deze sessie voor mij deed, een kadootje.
Jij bent ook en heel mooi mens, met prachtige gaves waar heel veel mensen blij mee zullen zijn!
Dank je lieve Yvonne voor deze prachtige sessie. Veel liefs, Anique

Anique van Kooij

Stijlcoach

“Normaal heb ik honderden moet dingen in mijn hoofd. Nu kon ik gewoon gaan. Ik moest niet zoveel van mezelf en ik sta meer stil.”

 

“Ik voel me goed. Ik kan mijn emoties makkelijker accepteren en een plekje geven. Ik voel me rustig en kan makkelijker stressvolle situaties aan.”

Review sessie offline

 

 

Ik ben iemand die zichzelf vaak hoge eisen op kan leggen. Van mezelf moet ik van alles en het moet sneller. Dat geeft me op een werkdag een onrustig gevoel.
Ik deed al regelmatig oefeningen om meer ontspannen te werk te gaan, maar Yvonne pakt in haar sessie echt de onderliggende oorzaak aan, waardoor je een deel van de onrust uit kunt schakelen. Ze maakt je bewust wat je patronen en gewoontes zijn, zodat je die kunt gaan doorbreken.
Na de sessie zelf voelde ik me direct heel kalm en kon ik de rest van de dag vanuit rust dingen doen, zonder mezelf te forceren. Je ervaart hierdoor veel meer voldoening gedurende de dag en waardering van jezelf. In mijn bedrijf merk ik het direct als ikzelf ontspannen ben. Ik ben dan veel creatiever en kan dan met weinig inspanning bergen werk verzetten.

Yvonne zelf stelt je direct enorm op je gemak en geeft je het gevoel dat je echt jezelf mag zijn. Eigenlijk is een sessie bij Yvonne een echte must voor elke vrouw, die zichzelf en haar bedrijf/werk serieus neemt. Ik raad haar zeker aan!

Tamara de Jong- Online Marketeer

De sessie heeft mij rust gebracht, erkenning, herkenning en liefde. Het heeft iets geopend. Na de sessie voelde ik dat ik had losgelaten en ontvangen. De doorslag om te doen was jij, met je liefde en je dankbaarheid. Het resultaat is meer dat ik kan uitleggen. Ik durfde toe te laten, omdat het veilig was . Dit mag iedereen meemaken. Allerliefste dankbare knuffel. Jacqueline”

Jacqueline van Dijk- Kunstenares

“ Ik voel rust. Innerlijke rust. Dat straal ik ook uit. Niet alleen van mijn man hoor ik dat, maar ook van anderen. ‘ je ziet er goed uit’. Tijdens de sessie voelde ik me veilig, heb me er aan overgegeven. Daarna heb ik de energie ruimte gegeven te werken in mij.

Begeleider 

Onlangs boekte ik een Soul Message sessie bij Yvonne. Dit had ze niet verwacht want Yvonne is eigenlijk mijn klant (ik ben business coach) maar als haar coach zag ik precies hoe bijzonder het is wat ze doet en kan. Het smaakte naar meer en dus gaf ik mezelf een Soul Message. Ik kreeg uiteindelijk een prachtige brief die me vooral heel veel bevestiging en houvast (en daardoor vertrouwen) gaf. Ook voelde ik me lichter. Super blij en dankbaar dat ik een soul message heb geboekt en ik hoop dat jij jezelf ook iets van Yvonne gunt. Het is het meer dan waard.

Tineke Zwart

Businesscoach

Reviews Free Your Mind – online

 

Ik vond het programma Free your Mind heel erg fijn om te volgen. Bedankt voor je prachtige training Free Your Mind.

 

Ondernemer

Ik ben nu bezig met Free Your Mind en ik geniet er zo van. Dat wou ik je even laten weten.

 

Dienstverlener

Review meditatie & healingsalbum

 

Dank je wel dat je mij leert naar mijzelf te luisteren. Tranen bij de meditatie: angsten omzetten. Tranen van dankbaarheid ❤

Reviews groepssessie live

 

 

 

Na een intensieve live-dag kwam Yvonne, op precies het goede moment, met een groepssessie. Ik had namelijk net even zo’n middagdip, die je hebt na een hele dag luisteren en leren. Ik heb al meerdere fijne sessies bij Yvonne gehad en als Yvonne in de buurt is, dan komt er altijd gelijk zo’n rust over me heen, die zij met zich meebrengt. Ik voelde letterlijk alle drukte en mijn lichte hoofdpijn wegstromen dankzij de sessie. Heel ongedwongen en hierdoor ging ik weer met volle energie en een kalm gevoel naar huis 😊.

Tamara

Begin maart gaf ik een live dag voor mijn klanten. Als business coach leer ik ze veel over strategie, marketing en sales maar om echt te groeien met je bedrijf – maar ook in je leven – is je mindset en energie nog veel belangrijker. Yvonne zit ook in mijn programma en na een hele positieve persoonlijke sessie had ik haar gevraagd of ze ook een groepssessie wilde doen tijdens de live dag. We zijn op het laatst met z’n allen naar binnen gekeerd en dit was prachtig. Emoties kwamen los, lage energie en de rust kwam terug. Tijdens de meditatie had Yvonne prachtige muziek uitgekozen. Ik voelde me intens ontspannen tijdens de sessie en ook erna. Als je dit nog nooit hebt ervaren, gun het jezelf alsjeblieft. Het is life-changing. Op een positieve manier.

Tineke Zwart- Business coach

 

Veelgestelde vragen

Q: Wanneer ontvang ik het card deck?

A: Je ontvangt het card deck, zodra het gedrukt is, naar verwachting in juli 2022 en zo mogelijk eerder. Je ontvangt het online album peace of mind direct na aanschaf. Je krijgt een link om je online meditatie sessie te boeken. 

Q: Wat is de investering?

A: De investering is inclusief de 2 bonussen, BTW en verzendkosten. De investering is aftrekbaar voor ondernemers. 

Q: Voor wie is het interessant?

A: Voor hulpverleners, leiders en coaches in de hulpverlening. Met andere woorden mensen die graag mensen helpen en houden van persoonlijke groei, zoals coaches, therapeuten. Ik help vooral spiritueel geïnteresseerde mensen, die zich steeds minder kunnen identificeren met wat ik noem ‘9.00 tot 17.00 pad’ en ‘weten’ dat het anders kan. Ook kan het gaan om bewuste vrouwen gaan, die merken dat ze zich niet meer goed voelen bij de gebaande werksystemen (waarin status, macht, ego een te grote rol spelen ten opzichte van talenten, jezelf zijn, zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid) in Nederland.

Q Ik wil meer weten over Your Mental Peace en de schrijfster van het Card Deck.

A: Yvonne Margaretha is coach en oprichter van Your Mental Peace. Met haar werk wil ze bijdragen aan een verbetering van de mentale gezondheid in de wereld. Mentale gezondheid zou meer en op een andere manier aandacht moeten krijgen in de visie van Yvonne. Mentale gezondheid brengt innerlijke vrede en innerlijke vrede brengt uiterlijke vrede. Yvonne’s droom is een wereld waarin er geen oorlog meer is en iedereen voorzien is van genoeg eten en drinken. Yvonne en Your Mental Peace hoopt iedereen te inspireren naar mentale vrede en meer geluk op alle levensgebieden zoals: relaties, gezondheid, werk, financiën en spiritualiteit. Door Your Mental Peace en dienstverleners te helpen hoopt Yvonne haar steentje bij te dragen aan een betere wereld. 

Q Ik heb nog een andere vraag?

 A: Ik kijk er naar uit dat je hem stelt. Mail me op: welkom@yourmentalpeace.com

 

Contact gegevens

Neem contact op:

On- en offline sessies mogelijk.  Online via zoom, live 1:1 in Arnhem.  Mail naar yvonne@yourmentalpeace.com