fbpx

Dans door het leven en vindt je mentale rust tijdens de ups en downs in het leven

 

Door Het Your Mental Peace kaartdeck kan je mentale gewoonten doorbreken, die je belemmeren in het voelen van ‘mental peace’. Je transformeert je leven met het Your Mental Peace model.

 

Jouw mentale vrede centraal, Your Mental Peace

Het Your Mental Peace model helpt je om je mentale rust te laten groeien, behouden en op moeilijke momenten terug te vinden. Mentale rust zorgt voor geluk en groei op belangrijke levensgebieden, zoals gezondheid, relaties, werk en financiën. Het model bestaat uit zes fundamenten. Door deze fundamenten te doorlopen en eigen te maken ervaar je (meer) mentale rust en kan je beter omgaan met de ups en downs van het leven.

De 6 fundamenten zijn:

  • Dromen, behoeften en belemmeringen glashelder
  • Leiderschap over je denken
  • Gelukkig van binnenuit
  • De juiste keuzes voor jou
  • Overvloed creëren en ontvangen
  • Jouw missie leven en vreugde volgen

In dit kaartdeck ontdek je de fundamenten. Ze geven je inzicht, vooruitgang en groei naar een steeds hoger niveau van mentale vrede. Laat je verassen door het leven en jouw ongekende potentieel, waardoor er nog zo veel meer mogelijk voor je is.

Hierboven zie je in het midden mij, Yvonne. Ik heb altijd al van carddecks gehouden. Dus dat mijn eigen ook ontwikkelt moest worden, was natuurlijk een must. Maar natuurlijk niet alleen. Ik word daarbij geholpen door Anouk Soute, creatief coach en Susanne Dekker, ontwerpster. Heerlijk om door deze twee professionals geholpen te worden. 

Pre order het Your Mental Peace Card Deck

Bestel hier je Your Mental Peace Card Deck

Maak met Your Mental Peace de beweging van:

A

Een hoofd wat teveel overuren draait

A

Angsten, twijfels of onzekerheid

A

Malen over wat...als..... situaties

A

Teveel analyseren

A

Nog te veel last van je verleden

Naar:

A

Rust en bewustzijn

A

Zelfvertrouwen en zelfliefde

A

Focus

A

Verbinding

A

In het hier en nu zijn

Pre order het Your Mental Peace Card Deck

Bestel hier je Your Mental Peace Card Deck

Hieronder zie je het laatste concept van mijn carddeck. Hij is nog in ontwikkeling, maar zo krijg je al een glimp van de look and feel van het carddeck.

Wil je de inzichten voor oplossingen ontvangen dan helpt het carddeck je verder.

De kaarten helpen je oplossingen te vinden voor mentale uitdagingen die je hebt.  Ze helpen je op moeilijke en mooie momenten naar meer rust, vertrouwen en focus op wat echt belangrijk voor je is. Je kunt elke dag een kaart trekken of op momenten dat je het nodig hebt. Ook kan je een legging doen. Het carddeck is ook goed om te gebruiken tijdens coachsessies of trainingen. Je kunt hem gebruiken met vrienden of familie. Je kunt het cadeau geven aan jezelf of een dierbare. 

Pre order het Your Mental Peace Card Deck

Bestel hier je Your Mental Peace Card Deck

Om jouw rust te bewaken en uit de negatieve spiraal te breken

Als je de laatste tijd veel ‘aan’ staat in je leven. Het gevoel van moeten en gejaagdheid krijgt steeds meer en meer de overhand. Je te druk met anderen bent. Of misschien is het wel lastig voor je om je rust te vinden, omdat je hoofd te druk is met uitdagingen in je leven.

Krijg je leiderschap terug over je denken

Je voelt ergens wel dat een paar maanden verder het denken en de onrust nog meer grip op je krijgen. Het hoofd bepaalt dan je leven en niet jezelf. Je verliest de controle. Er ontstaat een negatieve spiraal. De rondjes in je hoofd blijven doorgaan.

Op het moment dat je rust uitstelt, is het juist tijd om ruimte gaan nemen voor jou en tijd te investeren in jezelf.

Stel je voor je zit even vast in je hoofd en je zoekt een opening. Dan open je het carddeck en stel je open voor oplossingen en het begin van een verandering in jouw denken. Zodat je wel verder komt. Het bespaart je hoofdbrekers. Je voelt weer ruimte, je voelt de doorbraak, je voed je innerlijke en mentale rust.

Maak ruimte voor de juiste keuzes voor jou

In mijn aanpak is jouw leven leidraad. Uitdagingen en vraagstukken waar je nu tegen aan loopt, waardoor er geen rust in je hoofd komt.

Ik heb een rugzak aan tools in mijn zak en met mijn carddeck kan jij jezelf coachen uit jouw uitdagingen, zodat je rust en vertrouwen instant terug kan pakken. Het leven heeft een heel kostbaar bezit en dat is tijd en tijd is bedoeld om van te genieten.

Toename in je geluk van binnenuit, het creëeren van overvloed en verbinding met je missie

Doorbraken, inzichten en oplossingen voor:

Rust in het hoofd.
Bij onrust handvaten om te ‘zakken’ en niet alleen te weten wat te doen, maar ook echt te voelen.
Ruimte om andere dingen te doen dan je nu doet.
Durven wat je uitstelt.

Verbinding met jezelf en anderen, Vertrouwen in jezelf en anderen en Veilig voelen met jezelf en bij anderen zijn vaak basis thema’s waar groei in ontstaat.

Denk aan:

• Rust te voelen om te genieten van je dierbaren, vrienden, familie, kinderen.
• Ruimte om je zo veel meer zorgeloos te voelen.
• Balans krijgen in werk en privé
• Passie en de rust voor je werk.

 

Pre order het Your Mental Peace Card Deck

Bestel hier je Your Mental Peace Card Deck

Nu met 2 bonussen bij je pre order

Voor de mensen die me kennen, die weten niet beter dat ik houd van kaartdecks. Dat ik nu een eigen kaartdeck ontwikkel is voor mij een droom. Daarom ontvangt iedereen die het carddeck bestelt als pre order, een extra cadeau:

Bonus. Your Mental Peace online meditatie sessie.

Mindfulness, meditatie en helende workshop online

Bonus. Peace of Mind online meditatiealbum

Daarnaast ontvang je bij een pre order ook extra het Your Mental Peace- Peace of Mind meditatiealbum online.

Wil je je meer relaxed en geluk voelen, ga dan voor het online ‘peace of mind meditatie’ album. Dit online meditatie album is voor jou als je:

✓ Je nu af en toe angstig voelt of onrustig in je mind.
✓ Last heb van belemmerende of beperkende gedachtes.
✓ Moeite hebt om in alignement te zijn.
✓ Behoefte hebt om meer grip te krijgen op je denken.

De meditaties van het peace of mind meditatie album leveren een bijdrage aan:

1. Creëren van je gedachten in plaats van zelf een slaaf van bepaalde denkpatronen te blijven, zodat je mentaal vrijer voelt.
2. Je 1 geheel voelen tussen body, mind en soul, zodat je keuzes maakt op basis van wie je werkelijk bent
3. Niet meer achtervolgt worden door je verleden, maar helder te kunnen kijken in het hier en nu.
4. Je gevoel van relaxedheid en geluk te versterken.
5. Je intuïtie en spirituele kant de ruimte te geven door deze kant van jezelf te omarmen.

De meditaties zijn gebaseerd op de 7 stappen om leider te worden over je denken.

Ik geef je meerdere meditaties, die je helpen je mind te shiften. De tijdsspanner is tussen de 5 en 15 minuten, want dat houdt het behapbaar en makkelijker ze daadwerkelijk te doen op elk moment van de dag. Opruimen van mentale patronen, kan lichter dan de meeste mensen denken. Mijn meditaties en stappen zijn gebaseerd op 4 jaar non-stop dagelijkse persoonlijke groei na een mentale val, waarbij reguliere geestelijke gezondheidszorg voor mij niet werkte. Ik heb het doorleeft en heb mijn opleidingen, kennis en ervaring erin gestopt om de essentie van leiderschap over je denken in de meditaties op te nemen.

Deze meditaties zijn een selectie uit al mijn meditaties (> dan 300 meditaties voor allerlei problemen en uitdagingen van de mind) en zijn normaal gesproken beschikbaar in mijn exclusieve 1 op 1 traject (en hebben een waarde van 111 euro,-.)

Het carddeck wordt naar verwachting begin 2022 aan je geleverd. Het album ontvang je direct via de mail op dezelfde dag van je bestelling.

Pre order het Your Mental Peace Card Deck

Bestel hier je Your Mental Peace Card Deck

Reviews

 

“ Ik voelde dat ik een stuk begeleiding nodig had. En dat er vragen en “dingen zijn die al bijna levenslang zijn”. En ik geen andere wegen meer kon vinden. Ik heb psychologen gesproken en andere hulpverlening gehad. Heb wel inzichten gekregen maar het vervolg op inzichten niet. De trajecten waren ook vaak zwaar en uitputtend.
En ik vond het eerste bijna niet te geloven bij Yvonne.. Iemand die naast je staat, je helpt en alleen maar liefdevol met je mee kijkt. Veel verder kijkt en persoonlijker. Met liefde energie steken in jezelf. Samen. Dat voelde voor mij perfect en op het juiste moment. Ook voel ik mij op mijn gemak waardoor ik mij open durf te stellen. Mede doordat Yvonne ook uit eigen ervaring persoonlijk deelt. Ik ben het in mezelf investeren op deze manier ook echt leuk gaan vinden.
En ik heb altijd bij Yvonne een warm hart gevoeld nooit anders. Hoe kan ik haar bedanken. Ik voel me echt anders.

Leah- actrice & klantmanager activering

Ik vind Yvonne’s kwaliteit, echt luisterend met aandacht, groot invoelend vermogen, empathisch en intuïtief waardoor de ander zich snel veilig voelt. Dit naast een prettige dosis nuchterheid, humor en resultaatgerichtheid. Er is oordeelloosheid waardoor de ander er volledig durft te zijn met zijn/haar verhaal.

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie Je leert bij haar focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid te zien. Het gaat haar ook makkelijk af er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.”

Helma- Coach

Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk”.

Brenda- Ambulant begeleider

Reviews sessie online

 

 

 

De sessie met Yvonne was heel erg fijn! Het heeft mij hele mooie inzichten gegeven. Dat ik vol voor mijn waarde mag gaan staan en mij potentieel volledig mag gaan omarmen. 
Yvonne heeft een hele fijne energie. Is lief en ziet je écht. 
De sessie heeft mij gebracht dat ik volledig mag vertrouwen op mezelf. Ik heb ervaren dat ik mezelf niet meer klein hoef te maken. En het bijzondere is, na deze sessie ben ik zo mega gegroeid. Nog meer klanten aangetrokken dan voorheen en ik voel dat ik weer in mijn feminine présence zit. Ik wilde heel graag deze sessie met Yvonne omdat ik haar zo’n fijn en mooi mens vindt. 
Dankjewel Yvonne, jij gaat nog zoveel mensen hierbij kunnen helpen. Het heeft mij geholpen in het doorbreken van mijn eigen blokkade waardoor ik kon door breken met mijn bedrijf!

Floor Keereweer, Life Coach

Ik voelde me na afloop heel rustig.
Geen enkel oordeel over mezelf, alles was goed! Een hele fijne bevestiging van alles.
Voel me nu nog sterker om m’n ingeslagen weg te vervolgen, zonder schuldgevoelens van wat dan ook! Gesteund en aangemoedigd voelen zijn de meest passende woorden hiervoor!
Je deed het heel goed: krachtig en liefdevol! Je zei ook hele rake en kloppende dingen, heel bijzonder;
Heel veel dank dat je deze sessie voor mij deed, een kadootje.
Jij bent ook en heel mooi mens, met prachtige gaves waar heel veel mensen blij mee zullen zijn!
Dank je lieve Yvonne voor deze prachtige sessie. Veel liefs, Anique

Anique van Kooij

Stijlcoach

“Normaal heb ik honderden moet dingen in mijn hoofd. Nu kon ik gewoon gaan. Ik moest niet zoveel van mezelf en ik sta meer stil.”

 

“Ik voel me goed. Ik kan mijn emoties makkelijker accepteren en een plekje geven. Ik voel me rustig en kan makkelijker stressvolle situaties aan.”

Review sessie offline

 

 

Ik ben iemand die zichzelf vaak hoge eisen op kan leggen. Van mezelf moet ik van alles en het moet sneller. Dat geeft me op een werkdag een onrustig gevoel.
Ik deed al regelmatig oefeningen om meer ontspannen te werk te gaan, maar Yvonne pakt in haar sessie echt de onderliggende oorzaak aan, waardoor je een deel van de onrust uit kunt schakelen. Ze maakt je bewust wat je patronen en gewoontes zijn, zodat je die kunt gaan doorbreken.
Na de sessie zelf voelde ik me direct heel kalm en kon ik de rest van de dag vanuit rust dingen doen, zonder mezelf te forceren. Je ervaart hierdoor veel meer voldoening gedurende de dag en waardering van jezelf. In mijn bedrijf merk ik het direct als ikzelf ontspannen ben. Ik ben dan veel creatiever en kan dan met weinig inspanning bergen werk verzetten.

Yvonne zelf stelt je direct enorm op je gemak en geeft je het gevoel dat je echt jezelf mag zijn. Eigenlijk is een sessie bij Yvonne een echte must voor elke vrouw, die zichzelf en haar bedrijf/werk serieus neemt. Ik raad haar zeker aan!

Tamara de Jong- Online Marketeer

De sessie heeft mij rust gebracht, erkenning, herkenning en liefde. Het heeft iets geopend. Na de sessie voelde ik dat ik had losgelaten en ontvangen. De doorslag om te doen was jij, met je liefde en je dankbaarheid. Het resultaat is meer dat ik kan uitleggen. Ik durfde toe te laten, omdat het veilig was . Dit mag iedereen meemaken. Allerliefste dankbare knuffel. Jacqueline”

Jacqueline van Dijk- Kunstenares

“ Ik voel rust. Innerlijke rust. Dat straal ik ook uit. Niet alleen van mijn man hoor ik dat, maar ook van anderen. ‘ je ziet er goed uit’. Tijdens de sessie voelde ik me veilig, heb me er aan overgegeven. Daarna heb ik de energie ruimte gegeven te werken in mij.

Begeleider 

Onlangs boekte ik een Soul Message sessie bij Yvonne. Dit had ze niet verwacht want Yvonne is eigenlijk mijn klant (ik ben business coach) maar als haar coach zag ik precies hoe bijzonder het is wat ze doet en kan. Het smaakte naar meer en dus gaf ik mezelf een Soul Message. Ik kreeg uiteindelijk een prachtige brief die me vooral heel veel bevestiging en houvast (en daardoor vertrouwen) gaf. Ook voelde ik me lichter. Super blij en dankbaar dat ik een soul message heb geboekt en ik hoop dat jij jezelf ook iets van Yvonne gunt. Het is het meer dan waard.

Tineke Zwart

Businesscoach

Reviews Free Your Mind – online

 

Ik vond het programma Free your Mind heel erg fijn om te volgen. Bedankt voor je prachtige training Free Your Mind.

 

Ondernemer

Ik ben nu bezig met Free Your Mind en ik geniet er zo van. Dat wou ik je even laten weten.

 

Dienstverlener

Review meditatie & healingsalbum

 

Dank je wel dat je mij leert naar mijzelf te luisteren. Tranen bij de meditatie: angsten omzetten. Tranen van dankbaarheid ❤

Reviews groepssessie live

 

 

 

Na een intensieve live-dag kwam Yvonne, op precies het goede moment, met een groepssessie. Ik had namelijk net even zo’n middagdip, die je hebt na een hele dag luisteren en leren. Ik heb al meerdere fijne sessies bij Yvonne gehad en als Yvonne in de buurt is, dan komt er altijd gelijk zo’n rust over me heen, die zij met zich meebrengt. Ik voelde letterlijk alle drukte en mijn lichte hoofdpijn wegstromen dankzij de sessie. Heel ongedwongen en hierdoor ging ik weer met volle energie en een kalm gevoel naar huis 😊.

Tamara

Begin maart gaf ik een live dag voor mijn klanten. Als business coach leer ik ze veel over strategie, marketing en sales maar om echt te groeien met je bedrijf – maar ook in je leven – is je mindset en energie nog veel belangrijker. Yvonne zit ook in mijn programma en na een hele positieve persoonlijke sessie had ik haar gevraagd of ze ook een groepssessie wilde doen tijdens de live dag. We zijn op het laatst met z’n allen naar binnen gekeerd en dit was prachtig. Emoties kwamen los, lage energie en de rust kwam terug. Tijdens de meditatie had Yvonne prachtige muziek uitgekozen. Ik voelde me intens ontspannen tijdens de sessie en ook erna. Als je dit nog nooit hebt ervaren, gun het jezelf alsjeblieft. Het is life-changing. Op een positieve manier.

Tineke Zwart- Business coach

Mijn naam is Yvonne, 44 jaar, moeder, partner, vriendin, ex, coach, co-ouder, kattenliefhebber, makkelijke moestuin-fan en gewoon mij. Een hooggevoelige vrouw, die houdt van persoonlijke groei en ontwikkeling. Door schade en schande wijs geworden en aan het worden :-).

Ik ontdekte de afgelopen jaren wat wel werkte voor mij, onder andere:

✓ Focussen op waar ik nu tegenloopt, in plaats van het verleden.

✓ Niet meer vanuit een fiks benadering te denken over jezelf, maar vanuit acceptatie van wie ik ben en de kracht in mezelf.

✓ Stoppen met elke week praten over mijn problemen praten en focussen op oplossingen en zelfhulp tools hebben in het dagelijks leven.

✓ Stoppen met moeten, zodat ik meer rust van binnenuit ging voelen.

✓ De gezonde manier om om te gaan met moeilijkheden in mijn leven en angst.

✓ Niet alles meer willen beredeneren en controleren met alleen mijn hoofd, maar vanuit mijn hart te leven met het hoofd als middel.

✓ Werken met je body, mind en soul & natuurwetten en energie op een heel ander level, namelijk met als basis een stevig mentaal en innerlijk fundament in mezelf.

Dit heeft zich vertaald in een Your Mental Peace lifestyle. Hierdoor krijgen al mijn levensgebieden (zoals gezondheid, liefde, ouderschap, werk) dagelijks een duurzame upgrade. Mijn leven en dat van mijn klanten wordt elke dag mooier en het fundament in onszelf wordt nog steeds steviger.

Dat zijn redenen waarom Your Mental Peace wordt gekozen. 

Ik ben benieuwd wie jij bent, zullen we kennismaken?

Contact gegevens

Neem contact op

Online werkzaam. Live 1:1 in Arnhem, wandelcoaching.  Mail naar yvonne@yourmentalpeace.com