fbpx
Selecteer een pagina

Je aanvraag is ontvangen

STAP 1 – wat je hierna kunt verwachten…

Allereerst check ik uit je aanmeldformulier of ik je kan helpen tijdens het gesprek. Je ontvangt vanzelf een persoonlijke mail van mij met de bevestiging voor het gesprek.

Als je een bevestiging hebt ontvangen, dan krijg je op de dag van ons gesprek een link in je mailbox om in mijn online video omgeving in te loggen op het aangegeven tijdstip. Log minimaal 5 minuten van te voren in en check ook of alles werkt, zodat we direct kunnen starten.

Tijdens de sessie is het belangrijk dat je in een stille ruimte zit zonder afleiding, zodat je echt in het moment aanwezig kan zijn. Dat komen de resultaten, die jij uit het gesprek haalt, ontzettend ten goede.

STAP 2 – Kijk de video hiernaast over het gesprek

In de video hiernaast, leg ik nog kort uit wat je kunt verwachten van het gesprek.

Sta open en onderzoekend in het gesprek, voor al naar jezelf. Ik ga naast je staan en samen met je zorgen dat je inzichten en inspiratie krijgt. Aan het einde van het gesprek heb je ook meer helderheid over mogelijke vervolgstappen.

STAP 3 – Als je nog niet bekend bent met het rust en vertrouwen model? Bekijk de video bij stap 3.

Heb je nog niet kennisgemaakt met het Your Mental Peace model? Kijk dan nog deze video voor ons gesprek. In deze video zie je mijn filosofie over wat ervoor nodig is om om meer uit jezelf en je leven te halen. Zodat jij jezelf bent en geniet. Dit is gebaseerd op jarenlange ervaring en opleidingen. Het zijn de 6 fundamenten van mijn Your Mental Peace model die zich dagelijks in de praktijk bewijzen. Ook voor jou gaat dit een verschil maken. Als je deze 6 stappen zet, ben jij in staat jouw persoonlijke doelen vanuit rust en vertrouwen in jezelf vorm te geven en te realiseren. 

Tot gauw, liefs, Yvonne