fbpx

Super leuk dat je mijn E-book hebt aangevraagd! Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt binnen 15 minuten het E-book in je mailbox. Zorg dat je onze e-mail op gewenste afzender zet of check je spambox. Op deze pagina vind je nog een cadeautje. Een gratis meditatie, die je direct kan doen voor meer innerlijke rust. Daarnaast vind je hier nog een ander vrijblijvend cadeau een eenmalige aanbieding voor de aankomende 90 minuten voor mijn meditatie album peace of mind. 

  

Want welke meditaties je doet maakt wel degelijk verschil voor het resultaat wat je ervaart.

Steeds meer en meer wordt aangetoond wat een enorm krachtig medicijn dit is en breiden het aantal mensen uit die mediteren. Ik laat me hierin volledig leiden door wat ik zie en heb ervaren wat werkt bij mezelf en anderen.

Wil je je meer vrijheid, rust en geluk voelen, een mooie laagdrempelige manier om te starten, is mijn peace of mind meditatie album met krachtige meditaties om je mindset en gevoel te veranderen van binnenuit.

Check de video hieronder voor korte toelichting over mij.

Omdat je mijn e-book hebt aangevraagd deel ik dit aanbod met je. Ik heb een meditatiealbum die je hier ontzettend bij kan ondersteunen, zodat je verandering gaat voelen. 

Om die reden heb ik de aankomende 90 minuten een speciale aanbieding voor je.

De aankomende 90 minuten geef ik je de kans om mijn meditatie album ter waarde van meer dan 111 euro aan te schaffen voor slechts 15 euro, exclusief BTW. Ik geef je meditaties/ visualisaties om je met de 7 stappen uit de e-book om dat gevoel van vrijheid, geluk en rust in je te laten groeien.

De meditaties en stappen zijn gebaseerd op meer dan 5 jaar non-stop dagelijkse persoonlijke groei na een mentale val.  Ik heb het doorleeft en heb mijn opleidingen, kennis en ervaring erin gestopt. 

De krachtige meditaties van het peace of mind meditatie album leveren een bijdrage aan.

 

* Leiderschap te krijgen over je leven en denken, zodat je meer en meer vrijheid, rust en geluk voelt van binnenuit.

* Je  intuïtie de ruimte te geven, zodat je betere keuzes kan maken die passen bij jou

* Creëren van mooie en rustige gedachten.

* De rust in jezelf voed en voelt.

* Je verleden leert los te laten, zodat je in het nu je fijner voelt.

 

Het meditatiealbum is een hele mooie aanvulling en verdieping op het e-book wat je in je mailbox gratis ontvangt.

 

 

 

Deze korting geldt nog
De onderstaande meditatie kun je direct doen. Deze draagt bij om terug te gaan naar je innerlijke vrede, ongeacht de buitenwereld. Deze meditatie staat ook op het album.

Deze korting geldt nog

Het album bevat de onderstaande meditaties. De meditaties zijn altijd tussen de 3 en 16 minuten.

 1. Meditatie- Ademruimte – 3minuten om regelmatig in te tunen op jezelf en zo beter voor jezelf te zorgen 
 2. Meditatie- Je waardevol voelen om helemaal in je kracht te zijn en van daaruit te handelen.
 3. Meditatie- Bodyscan- Verhoog je lichaamsbewustzijn, zodat je lichaam als richtingaanwijzer kan dienen in je dagelijkse keuzes en zelfzorg.
 4. Meditatie- Creëren van je gedachten in plaats van een slaaf van je gedachten, zodat je meer regie over je denken krijgt
 5. Meditatie- Integratie en Alignement, zodat je betere keuzes kan maken
 6. Meditatie- Je Zicht Verhelderen in het hier en nu, zodat je minder het verleden in het hier en nu meeneemt
 7. Meditatie – Ondersteuning Peace Of Mind, voor meer rust in je denken
 8. Meditatie-  Ruimte komt voor je intuïtie
 9. Meditatie- Dankbaarheid, zodat je meer aantrekt van wat fijn is.
 10. Meditatie- Angst omzetten en je er  zelf van bevrijden
 11. Meditatie- Hartmeditatie, zodat het makkelijker wordt om vanuit je hart te leven en je hoofd als middel te gebruiken om dit te realiseren.
 12. Meditatie- Rust in jezelf- kort meditatie.
 13. Meditatie- In je eigen energie terugkomen (na contact met anderen)
 14. Meditatie – Voor acceptatie bij moeilijke momenten
 15. Meditatie – in contact met je jezelf
 16. Meditatie- Van Angst Naar Gezondheid
 17. Audio oefening – Meer in nu zijn door breinpaadjes te kennen
 18. Meditatie – uit de veroordelingsloep stappen bij veel denken
 19. Meditatie- Van onrust naar innerlijke rust

Mijn naam is Yvonne en ik ben intuïtief transformatiecoach, die bewuste vrouwen helpt naar relaxter en gelukkiger leven.

Ik ben een senior coach en oprichter van de Your Mental Peace-methodiek.  De methodiek om je gevoel van vrijheid, geluk en rust te voeden en voelen, zonder zware energieslopende en langlopende sessies. Naast mijn ervaring en opleidingen, heb ik een flinke dosis aan levenswijsheid en eigen ervaring opgedaan. Ik heb namelijk zelf een enorm transformatieproces onder gaan en dat neem ik mee in het werk wat ik doe. Wat ik doe is doorleefd en gebaseerd op wat wel werkt om innerlijke vrede te krijgen en je hart voluit de ruimte te geven. Bovendien laat ik mij regelmatig begeleiden door topcoaches in het veld.  Ik neem bijvoorbeeld ook deel aan de wekelijkse groepscoaching bij Jay Shetty.

Naast mijn waardevolle achtergrond en ervaring, is mijn kracht intuïtief werken. Ik voel en zie wie jij in essentie bent en wat je nu tegen houdt.  Ik zet zo nodig mijn helderwetendheid in. Met een schat aan ervaring en interventies in mijn rugzak, die verder gaan dan reguliere coaching gesprekken help ik jou.  Ik word blij van vrouwen die ook gevoelig zijn en die ook een bijdrage willen leveren aan een mooiere wereld. Door jou te helpen, draag ik bij aan dat je anderen nog beter kan helpen, vanuit een eigen gevoel van gevuldheid en compleetheid.

Ik geloof dat een andere kijk op mentale gezondheid nodig is. Ik geloof dat tijd is voor andere werkwijzen toe te laten en niet te bestempelen als zweverig, omdat de wetenschap inmiddels anders zegt.

Ik geloof in een wereld zonder oorlog. Ik geloof dat vrede mogelijk is. We moeten daarvoor kiezen.

Innerlijke vrede brengt uiterlijke vrede.

Innerlijke vrede hoort bij mentale gezondheid.

Zonder actie te ondernemen komt dat er niet. Op mijn manier draag ik mijn steentje aan bij.

Ik ben benieuwd wie jij bent en ontmoet je graag. Via de contactpagina kun je contact met me opnemen.

Liefs, Yvonne Margaretha