fbpx

Exclusieve online training van Yvonne Margaretha: Already Perfect

De 5 mindsetshifts om dat eeuwige niet goed genoeg gevoel de baas te worden, zodat je meer uit jezelf en het leven haalt. Meld je nu aan en start met dat eeuwige niet goed genoeg gevoel (nu wel) de baas te worden. Registreer je via de knop hieronder nu voor de 11 daagse online training already perfect en start direct:

Onzekerheid en twijfels voelen. Het beïnvloedt alle levensgebieden: werk, relatie, ouderschap, vriendschappen, geld, vrije tijd…..

Er zijn zoveel mensen in de kern onzeker over zichzelf en dat is zo zonde. Hoor jij daar ook bij? Het voordeel is als je hier nu wat aan gaat doen, dat je leven alleen maar beter gaat voelen. Werken aan je niet goed genoeg voelen, dat is altijd de moeite waard. Want jij bent de moeite waard. En het heeft een positieve invloed op alle levensgebieden. Je wilt verder, toch? Klik dan op de onderstaande knop en begin direct vandaag.

Praktisch:

  1. Je ontvangt video’s per mail om die vijf mindset shifts voor dat already perfect gevoel helder te krijgen.
  2. Je hebt alle noodzakelijke video’s, meditaties en materiaal binnen 11 dagen.
  3. Je kunt direct starten om jouw already perfect gevoel te boosten.
  4. Je krijgt ook toegang tot deelnemen aan de Instagram groep. Daar doe ik maandelijks een meditatie/ healing.
  5. Je bent ongeveer 30 minuten per mail bezig. 

Mijn naam is Yvonne en ik ben transformatiecoach, die vrouwen en mannen faciliteert om zich goed te voelen van binnenuit, zodat ze het maximale uit hun zelf en het leven kunnen halen.

Ik ben een senior coach en founder van het Your Mental Peace-model.  Meer dan 22 jaar werkte ik op het snijvlak van verandering van mens en organisatie, totdat ik koos om Your Mental Peace op te richten.

Naast mijn werk ervaring en opleidingen als coach, senior adviseur en manager, heb ik een flinke dosis aan levenswijsheid en eigen ervaring op het gebied van mentale gezondheid. Mijn eerste depressie was op mijn 17e. Daarna kwamen er nog vele andere diagnoses en periodes van mentaal zwaar weer. Mentale gezondheid is daarom voor mij net als sporten geworden. Onderdeel van een lifestyle. Alles wat voor mij werkte, heb ik toepasbaar gemaakt voor anderen. Ik ontwikkelde een model om deze lifestyle en visie eigen te maken. Ook mijn eigen methode om je mind te bevrijden is onderdeel van mijn model.

Ik heb namelijk meer gezien en ervaren hoe het in mijn ogen niet moet, dan hoe het wel kan en ‘moet’. En daardoor is mijn missie ontstaan om mensen te faciliteren in hun mental peace.

Ik word blij van (ondernemende) professionele dienstverleners die ook anders kijken naar de huidige maatschappij en die graag een betere en andere wereld willen. Door jou te faciliteren, draag ik bij aan dat je anderen in hun kracht kan zetten. 

Ik geloof dat een andere kijk op mentale gezondheid nodig is. Ik geloof dat tijd is voor andere werkwijzen toe te laten en niet te bestempelen als ‘geiten wollen sokken’ (serieus, ben ik geiten wollen sokken of juist een voorloper ;-)), omdat de wetenschap, maar ook de dagelijkse praktijk en resultaten, inmiddels anders zeggen.

Ik geloof in een wereld zonder oorlog, armoede en honger. Ik geloof dat vrede mogelijk is. We moeten daarvoor kiezen.

Innerlijke vrede brengt uiterlijke vrede.

Innerlijke vrede hoort bij mentale gezondheid.

Zonder actie te ondernemen komt dat er niet. Op mijn manier draag ik bij.

The Your Mental Peace Academy is mijn legacy (erfenis) aan delen van deze wereld, die in mijn ogen dringend toe is aan mentale gezondheid 8.0.

Hierin zit mijn ziel en zaligheid.

Jarenlange eigen ervaring zit in mijn aanbod over wat wel en niet werkt om bevrijd te worden van teveel hoofd en last van je verleden.

Mijn intuïtieve kracht, hoogbewustzijn, IQ en EQ brachten me naar wat wel werkt en laat in mijn aanbod weg wat niet werkt. Mijn ‘zwakte’ en ‘stempels’ zorgde voor de missie om anderen hiervan te behouden in systemen te zitten en te blijven waar je bekeken wordt vanuit beperkingen, vanuit aanpassen, concessies doen aan wie je bent.

Je krijgt toegang tot alles wat ik geleerd heb. Ik maak je deelgenoot van mijn Your Mental Peace lifestyle en Community. Samen bouwen we aan een Your Mental Peace community vanuit een zelfde missie en visie. Een nieuwe andere wereld, met een bijdrage van jouw unieke jij, werkend vanuit maximale potentieel.

Ik ben benieuwd wie jij bent en ontmoet je graag.

Lieve groet, Yvonne

 

“Dank je wel voor de training. Ik heb er super veel aan gehad, Yvonne. ”

Contact gegevens

Neem contact op

Online werkzaam en live bezoekadres is Arnhem

welkom@yourmentalpeace.com