fbpx

Negatieve gedachten over corona en de maatregelen beïnvloeden jouw mentale rust op alle levensgebieden, zoals werk, relatie, ouderschap, vrije tijd…..

 

Er zijn zoveel mensen geraakt door wat er gebeurt in Nederland en de wereld. Ook jij wordt direct of indirect waarschijnlijk geraakt in jouw mentale welzijn. Hoe je hier mee omgaat kan verschil maken voor nu en de toekomst. Investeer in een fundamentele sterke mindset. Je wilt kwaliteit van leven blijven verhogen en je mentale rust behouden, toch? Klik dan op de onderstaande knop en begin direct vandaag.

Registreer je hier geheel kosteloos voor deze  training. Met de aanmelding wordt je automatisch gratis lid van mijn insipratiemails. Je gaat hiermee akkoord met de privacyverklaring. Je kunt je elk moment afmelden.

Praktisch:

  1. Je ontvangt de vijf stappen voor jouw mentale rust
  2.  Je ontvangt de videotraining direct en je kan hem blijven kijken
  3. De stappen kan je ook toepassen op andere vraagstukken in je leven
  4. Je kunt direct starten om jouw gevoel van leiderschap over je mind tijdens corona tijden te boosten
  5. Je krijgt ook toegang tot deelnemen aan de Instagram groep. Daar doe ik maandelijks een meditatie/ healing

Registreer je hier geheel kosteloos voor deze  training. Met de aanmelding wordt je automatisch gratis lid van mijn insipratiemails. Je gaat hiermee akkoord met de privacyverklaring. Je kunt je elk moment afmelden.

Mijn naam is Yvonne en ik ben transformatiecoach, die vrouwen en mannen faciliteert om zich goed te voelen van binnenuit, zodat ze het maximale uit hun zelf en het leven kunnen halen.

Ik ben een senior coach en founder van het Your Mental Peace-model.  Meer dan 22 jaar werkte ik op het snijvlak van verandering van mens en organisatie, totdat ik koos om Your Mental Peace op te richten.

Naast mijn werk ervaring en opleidingen als coach, senior adviseur en manager, heb ik een flinke dosis aan levenswijsheid en eigen ervaring op het gebied van mentale gezondheid. Mijn eerste depressie was op mijn 17e. Daarna kwamen er nog vele andere diagnoses en periodes van mentaal zwaar weer. Mentale gezondheid is daarom voor mij net als sporten geworden. Onderdeel van een lifestyle. Alles wat voor mij werkte, heb ik toepasbaar gemaakt voor anderen. Ik ontwikkelde een model om deze lifestyle en visie eigen te maken. Ook mijn eigen methode om je mind te bevrijden is onderdeel van mijn model.

Ik heb namelijk meer gezien en ervaren hoe het in mijn ogen niet moet, dan hoe het wel kan en ‘moet’. En daardoor is mijn missie ontstaan om mensen te faciliteren in hun mental peace.

Ik word blij van (ondernemende) professionele dienstverleners die ook anders kijken naar de huidige maatschappij en die graag een betere en andere wereld willen. Door jou te faciliteren, draag ik bij aan dat je anderen in hun kracht kan zetten. 

Ik geloof dat een andere kijk op mentale gezondheid nodig is. Ik geloof dat tijd is voor andere werkwijzen toe te laten en niet te bestempelen als ‘geiten wollen sokken’ (serieus, ben ik geiten wollen sokken of juist een voorloper ;-)), omdat de wetenschap, maar ook de dagelijkse praktijk en resultaten, inmiddels anders zeggen.

Ik geloof in een wereld zonder oorlog, armoede en honger. Ik geloof dat vrede mogelijk is. We moeten daarvoor kiezen.

Innerlijke vrede brengt uiterlijke vrede.

Innerlijke vrede hoort bij mentale gezondheid.

Zonder actie te ondernemen komt dat er niet. Op mijn manier draag ik bij.

The Your Mental Peace Academy is mijn legacy (erfenis) aan delen van deze wereld, die in mijn ogen dringend toe is aan mentale gezondheid 8.0.

Hierin zit mijn ziel en zaligheid.

Jarenlange eigen ervaring zit in mijn aanbod over wat wel en niet werkt om bevrijd te worden van teveel hoofd en last van je verleden.

Mijn intuïtieve kracht, hoogbewustzijn, IQ en EQ brachten me naar wat wel werkt en laat in mijn aanbod weg wat niet werkt. Mijn ‘zwakte’ en ‘stempels’ zorgde voor de missie om anderen hiervan te behouden in systemen te zitten en te blijven waar je bekeken wordt vanuit beperkingen, vanuit aanpassen, concessies doen aan wie je bent.

Je krijgt toegang tot alles wat ik geleerd heb. Ik maak je deelgenoot van mijn Your Mental Peace lifestyle en Community. Samen bouwen we aan een Your Mental Peace community vanuit een zelfde missie en visie. Een nieuwe andere wereld, met een bijdrage van jouw unieke jij, werkend vanuit maximale potentieel.

Ik ben benieuwd wie jij bent en ontmoet je graag.

Lieve groet, Yvonne

 

Registreer je hier geheel kosteloos voor deze  training. Met de aanmelding wordt je automatisch gratis lid van mijn insipratiemails. Je gaat hiermee akkoord met de privacyverklaring. Je kunt je elk moment afmelden.

“Dank je wel voor de training. Ik heb er super veel aan gehad, Yvonne. ”

Contact gegevens

Neem contact op
Online werkzaam en live bezoekadres is Arnhem
welkom@yourmentalpeace.com