fbpx

Uit de negatieve spiraal, zodat je vanuit rust en vertrouwen verder gaat.

 

1:1 live (online of in omgeving Arnhem) voor iedereen die terug wil naar haar ware natuur en het hart volledig de ruimte wil geven vanuit rust en vertrouwen in zichzelf.

Uit de negatieve vicieuze cirkels, zodat je vrijheid en rust voelt

• Als het lastig is om je rust te vinden, omdat je hoofd te veel ‘aan’ staat. Of
• Je gevoel van moeten een te grote rol in je leven. Of
• Je maakt je te druk om anderen en je cijfert jezelf vaak weg voor de ander. Of
• Je hebt zorgen over liefde, geld, ouderschap of je werk.

Je voelt dat er meer in je zit dan je nu laat zien en dat je in een vicieuze cirkel bent terecht gekomen. Je merkt bijvoorbeeld dat je moeite om iets rustig te gaan lezen of moeite hebt om voor jezelf iets te gaan doen, wat je echt fijn vindt.

De afslag op de rotonde nemen

Je voelt ergens wel dat een paar maanden verder dat het nog meer grip op je krijgt. De rondjes in je hoofd blijven doorgaan.

Ik ging zelf op dit punt nog verder door en begon steeds harder te rennen. Na een paar heftige life events viel ik letterlijk en figuurlijk om. Want op het moment dat je rust uitstelt, is het juist tijd om ruimte gaan nemen voor jou en tijd te investeren in jezelf.

Ok ik weet het, als je in de situatie zit. Het is dan juist moeilijk de stap te nemen, omdat je denkt dat je het drukker krijgt. Ik had dat ook. Maar uiteindelijk heeft elke sessie die ik zelf heb gedaan mij tijd opgeleverd en zoveel meer voor de rest van mijn leven.

Stel je voor…..

Stel je voor die doorbraak lukt wel:
In de liefde
In je bedrijf of werk
In je financien

Wat zou dat voor jouw rust , vertrouwen en levensplezier betekenen?

Tijdsbesparing door dat drukke hoofd op te gaan lossen.

In mijn aanpak is leven leidraad. Uitdagingen en vraagstukken waar je nu tegen aan loopt, waardoor er geen rust in je hoofd komt, pakken we direct aan, zodat je asap meer rust gaat krijgen.

Ik heb een rugzak aan tools in mijn zak. De aanpak is afhankelijk van jou en wat het beste nu aansluit bij jou. Ik kijk altijd naar het totaal en mijn uitgangspunten zijn: Zo dicht mogelijk bij de oer, de natuur, duurzaam en holistisch werken. De body-mind connectie, contact met je hogere zelf zijn, universele wetten zijn naast krachtig mindsetwerk een belangrijk onderdeel. Alles afhankelijk van jouw uitdagingen op dit moment.

Al mijn begeleiding is erop gericht om weer ruimte te krijgen in je hoofd. Om rust te voelen. Om angst, twijfels en onzekerheden los te gaan laten.

Om veiligheid te voelen in het leven. Om het gevoel van verbinding met jezelf en anderen terug te krijgen. Om het vertrouwen dat je diep van binnen voelt, naar buiten te laten komen.

Dit zorgt dat je snel weer in je licht staat, gewoon als jezelf. Want jezelf zijn is waar het eigenlijk om draait.

Weg met een klemmend keurslijf, dat je belemmert om echt te genieten.

Samen onderzoeken we in een intake wat jij nodig bent, van daar uit gaan we direct samen aan de slag. 1:1 en op maat.

Dit kan een samenwerking zijn van 1 lange sessie, een vip dag of een strippenkaart van 5 sessies. Ook zijn er combinatie programma’s en is de inzet van de online academie een mogelijkheid.

Doorbraken op de belangrijke levensgebieden, zoals werk, financiën, liefde, ouderschap

 

Rust in het hoofd dat is wat 1:1 je brengt. Bij onrust heb je de handvaten om te ‘zakken’ en niet alleen te weten, maar ook echt te voelen.
Ruimte om andere dingen te doen dan je nu doet.
Durven wat je uitstelt.

Je wordt weer authentiek, alleen dan vanuit wie je nu bent, rekening houdend met het leven tot nu.

 

Verbinding, Vertrouwen en Veiligheid zijn vaak basis thema’s waar groei in ontstaat. Denk aan:

• Rust te voelen om te genieten van je dierbaren, vrienden, familie, kinderen.
• Een nieuwe balans te hebben in jouw leven na een heftige gebeurtenis in je verleden.
• Ruimte om plezier te maken en leuke dingen te doen.
• Ruimte om je zo veel meer zorgeloos te voelen.
• Balans krijgen in werk en privé

• Passie en de rust voor je werk.

 

 

Reviews

 

“ Ik voelde dat ik een stuk begeleiding nodig had. En dat er vragen en “dingen zijn die al bijna levenslang zijn”. En ik geen andere wegen meer kon vinden. Ik heb psychologen gesproken en andere hulpverlening gehad. Heb wel inzichten gekregen maar het vervolg op inzichten niet. De trajecten waren ook vaak zwaar en uitputtend.
En ik vond het eerste bijna niet te geloven bij Yvonne.. Iemand die naast je staat, je helpt en alleen maar liefdevol met je mee kijkt. Veel verder kijkt en persoonlijker. Met liefde energie steken in jezelf. Samen. Dat voelde voor mij perfect en op het juiste moment. Ook voel ik mij op mijn gemak waardoor ik mij open durf te stellen. Mede doordat Yvonne ook uit eigen ervaring persoonlijk deelt. Ik ben het in mezelf investeren op deze manier ook echt leuk gaan vinden.
En ik heb altijd bij Yvonne een warm hart gevoeld nooit anders. Hoe kan ik haar bedanken. Ik voel me echt anders.

Leah- actrice

Ik vind Yvonne’s kwaliteit, echt luisterend met aandacht, groot invoelend vermogen, empathisch en intuïtief waardoor de ander zich snel veilig voelt. Dit naast een prettige dosis nuchterheid, humor en resultaatgerichtheid. Er is oordeelloosheid waardoor de ander er volledig durft te zijn met zijn/haar verhaal.

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie Je leert bij haar focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid te zien. Het gaat haar ook makkelijk af er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.”

Helma- Coach

Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk”.

Brenda- Ambulant begeleider

Reviews sessie online

 

 

 

De sessie met Yvonne was heel erg fijn! Het heeft mij hele mooie inzichten gegeven. Dat ik vol voor mijn waarde mag gaan staan en mij potentieel volledig mag gaan omarmen. 
Yvonne heeft een hele fijne energie. Is lief en ziet je écht. 
De sessie heeft mij gebracht dat ik volledig mag vertrouwen op mezelf. Ik heb ervaren dat ik mezelf niet meer klein hoef te maken. En het bijzondere is, na deze sessie ben ik zo mega gegroeid. Nog meer klanten aangetrokken dan voorheen en ik voel dat ik weer in mijn feminine présence zit. Ik wilde heel graag deze sessie met Yvonne omdat ik haar zo’n fijn en mooi mens vindt. 
Dankjewel Yvonne, jij gaat nog zoveel mensen hierbij kunnen helpen. Het heeft mij geholpen in het doorbreken van mijn eigen blokkade waardoor ik kon door breken met mijn bedrijf!

Floor Keereweer, Life Coach

Ik voelde me na afloop heel rustig.
Geen enkel oordeel over mezelf, alles was goed! Een hele fijne bevestiging van alles.
Voel me nu nog sterker om m’n ingeslagen weg te vervolgen, zonder schuldgevoelens van wat dan ook! Gesteund en aangemoedigd voelen zijn de meest passende woorden hiervoor!
Je deed het heel goed: krachtig en liefdevol! Je zei ook hele rake en kloppende dingen, heel bijzonder;
Heel veel dank dat je deze sessie voor mij deed, een kadootje.
Jij bent ook en heel mooi mens, met prachtige gaves waar heel veel mensen blij mee zullen zijn!
Dank je lieve Yvonne voor deze prachtige sessie. Veel liefs, Anique

Anique van Kooij

Stijlcoach

“Normaal heb ik honderden moet dingen in mijn hoofd. Nu kon ik gewoon gaan. Ik moest niet zoveel van mezelf en ik sta meer stil.”

 

“Ik voel me goed. Ik kan mijn emoties makkelijker accepteren en een plekje geven. Ik voel me rustig en kan makkelijker stressvolle situaties aan.”

Review sessie offline

 

 

Ik ben iemand die zichzelf vaak hoge eisen op kan leggen. Van mezelf moet ik van alles en het moet sneller. Dat geeft me op een werkdag een onrustig gevoel.
Ik deed al regelmatig oefeningen om meer ontspannen te werk te gaan, maar Yvonne pakt in haar sessie echt de onderliggende oorzaak aan, waardoor je een deel van de onrust uit kunt schakelen. Ze maakt je bewust wat je patronen en gewoontes zijn, zodat je die kunt gaan doorbreken.
Na de sessie zelf voelde ik me direct heel kalm en kon ik de rest van de dag vanuit rust dingen doen, zonder mezelf te forceren. Je ervaart hierdoor veel meer voldoening gedurende de dag en waardering van jezelf. In mijn bedrijf merk ik het direct als ikzelf ontspannen ben. Ik ben dan veel creatiever en kan dan met weinig inspanning bergen werk verzetten.

Yvonne zelf stelt je direct enorm op je gemak en geeft je het gevoel dat je echt jezelf mag zijn. Eigenlijk is een sessie bij Yvonne een echte must voor elke vrouw, die zichzelf en haar bedrijf/werk serieus neemt. Ik raad haar zeker aan!

Tamara de Jong- Online Marketeer

De sessie heeft mij rust gebracht, erkenning, herkenning en liefde. Het heeft iets geopend. Na de sessie voelde ik dat ik had losgelaten en ontvangen. De doorslag om te doen was jij, met je liefde en je dankbaarheid. Het resultaat is meer dat ik kan uitleggen. Ik durfde toe te laten, omdat het veilig was. Dit mag iedereen meemaken. Allerliefste dankbare knuffel. Jacqueline”

Jacqueline van Dijk- Kunstenares

“ Ik voel rust. Innerlijke rust. Dat straal ik ook uit. Niet alleen van mijn man hoor ik dat, maar ook van anderen. ‘ je ziet er goed uit’. Tijdens de sessie voelde ik me veilig, heb me er aan overgegeven. Daarna heb ik de energie ruimte gegeven te werken in mij.

Begeleider 

Onlangs boekte ik een Soul Message sessie bij Yvonne. Dit had ze niet verwacht want Yvonne is eigenlijk mijn klant (ik ben business coach) maar als haar coach zag ik precies hoe bijzonder het is wat ze doet en kan. Het smaakte naar meer en dus gaf ik mezelf een Soul Message. Ik kreeg uiteindelijk een prachtige brief die me vooral heel veel bevestiging en houvast (en daardoor vertrouwen) gaf. Ook voelde ik me lichter. Super blij en dankbaar dat ik een soul message heb geboekt en ik hoop dat jij jezelf ook iets van Yvonne gunt. Het is het meer dan waard.

Tineke Zwart

Businesscoach

Reviews Free Your Mind – online

 

Ik vond het programma Free your Mind heel erg fijn om te volgen. Bedankt voor je prachtige training Free Your Mind.

 

Ondernemer

Ik ben nu bezig met Free Your Mind en ik geniet er zo van. Dat wou ik je even laten weten.

 

Dienstverlener

Review meditatie & healingsalbum

 

Dank je wel dat je mij leert naar mijzelf te luisteren. Tranen bij de meditatie: angsten omzetten. Tranen van dankbaarheid ❤

Reviews groepssessie live

 

 

 

Na een intensieve live-dag kwam Yvonne, op precies het goede moment, met een groepssessie. Ik had namelijk net even zo’n middagdip, die je hebt na een hele dag luisteren en leren. Ik heb al meerdere fijne sessies bij Yvonne gehad en als Yvonne in de buurt is, dan komt er altijd gelijk zo’n rust over me heen, die zij met zich meebrengt. Ik voelde letterlijk alle drukte en mijn lichte hoofdpijn wegstromen dankzij de sessie. Heel ongedwongen en hierdoor ging ik weer met volle energie en een kalm gevoel naar huis 😊.

Tamara

Begin maart gaf ik een live dag voor mijn klanten. Als business coach leer ik ze veel over strategie, marketing en sales maar om echt te groeien met je bedrijf – maar ook in je leven – is je mindset en energie nog veel belangrijker. Yvonne zit ook in mijn programma en na een hele positieve persoonlijke sessie had ik haar gevraagd of ze ook een groepssessie wilde doen tijdens de live dag. We zijn op het laatst met z’n allen naar binnen gekeerd en dit was prachtig. Emoties kwamen los, lage energie en de rust kwam terug. Tijdens de meditatie had Yvonne prachtige muziek uitgekozen. Ik voelde me intens ontspannen tijdens de sessie en ook erna. Als je dit nog nooit hebt ervaren, gun het jezelf alsjeblieft. Het is life-changing. Op een positieve manier.

Tineke Zwart- Business coach

Mijn naam is Yvonne en ik merkte een aantal jaren geleden dat ik mezelf compleet kwijt was geraakt, bijvoorbeeld omdat mijn toenmalige werk als manager niet meer echt goed voelde, mijn toenmalige relatie eindigde en ik mijn ouderschap niet invulde zoals ik dat wou. Bovendien negeerde ik keer op keer allerlei signalen van lichaam en mijn mind. Ik luisterde naar mijn hoofd en niet naar mijn hart.

Na een aantal heftige gebeurtenissen viel ik letterlijk en figuurlijk om, zowel fysiek als mentaal. Misschien is jouw transformatieproces bij jou ook wel zo begonnen….

Ik merkte dat ik op een gegeven moment niet verder kwam met mijn leven. Ik kwam ook niet verder met de begeleiders die ik had. Voor mij lag na een tijd hulp een oplossing in te stoppen met elke week in “mijn eigen probleem-shit” te lopen draaien. En zo ging er een nieuwe wereld voor mij open. Ik ontdekte andere manieren. Ik ontdekte het Your Mental Peace model.

Sjamanisme, healing, readings, én ook nieuw wetenschappelijk onderbouwde coaching en therapeutische opleidingen kwamen op mijn pad, zoals mindfulness based stress reduction, oplossingsgerichte coaching, emotional freedom therapie. e.d.. 

Er ontstond “Geen crashdieet voor de korte termijn, maar een mindset en lifestyle change voor de lange termijn’. Duurzame resultaten en zelfhulp tools te om weer jezelf te zijn en wél het maximale uit jezelf en je leven te halen. Het zelf doen, maar niet langer meer alleen.

Ik ontdekte wat wel werkte voor mij, onder andere:

✓ Focussen op waar ik nu tegenloop, in plaats van het verleden.

✓ Niet meer vanuit een fiks benadering te denken over jezelf, maar vanuit acceptatie van wie ik ben en de kracht in mezelf.

✓ Stoppen met elke week praten over mijn problemen praten en focussen op oplossingen en zelfhulp tools hebben in het dagelijks leven.

✓ Stoppen met moeten, zodat ik meer rust van binnenuit ging voelen.

✓ De gezonde manier om om te gaan met moeilijkheden in mijn leven en angst.

✓ Niet alles meer willen beredeneren en controleren met alleen mijn hoofd, maar vanuit mijn hart te leven met het hoofd als middel.

✓ Werken met je body, mind en soul & natuurwetten en energie op een heel ander level, namelijk met als basis een stevig mentaal en innerlijk fundament in mezelf.

Door de Your Mental Peace lifestyle,  krijgen al mijn levensgebieden (zoals gezondheid, liefde, ouderschap, werk) dagelijks een duurzame upgrade. Mijn leven en dat van mijn klanten wordt elke dag mooier en het fundament in zichzelf steviger.

Dat zijn redenen waarom Your Mental Peace wordt gekozen. Om die combinatie van hoofd met hart, wetenschap en werken met de bron, mindset en energiewerk. Ben je benieuwd wat dit voor jou kan betekenen of wil jij je verhaal delen, neem contact met me op. Ik ontmoet je graag.

Download nu mijn video waarin ik meer onthul, zodat je al direct kan starten met next level gaan. Klik daarvoor op de knop en schrijf je direct in.

Contact gegevens

Neem contact op

Online werkzaam en live bezoekadres is Arnhem, welkom@yourmentalpeace.com